iron_dk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εγώ κατέβασα το PC Wizard 2007 και το εγκατέστησα σε HP Pavilion 6397 με VISTA και εγκαταστάθηκε χωρίς διαμαρτυρίες. Έχω όμως ενδοιασμούς αν λειτουργεί σωστά. Η θερμοκρασία της CPU δεν ξεπερνά τους 40 βαθμούς σε χρήση ιντερνετ, WORD και ταυτόχρονη ακρόαση ΜΡ3 τώρα με τον καύσωνα. Είναι φυσιολογική τιμή ή να ψάξω για άλλο πρόγραμμα για VISTA;
billeon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ti na kanei pantos h kahmenh h zalman vasi me ta kahmena anemistirakia ths otan vrazoyn ta panta....kai to laptopaki mou fysika... toso kairo ta pragmata htan kala, tora... hd0: 42 C temp 1: 49 C temp 2: 51 C core 0 : 34 C core 1: 35 C
DeathGuard Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 billeon den kalokatalava an enneois oti to laptop sou ine poli zesto alla an odos auto ennoeis tote kanis megalo lathos...i thermokrasies pou paratheteis ine fisiologikotates gia na min po xamiles gia tin epoxi
nobleman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Για να έχετε και μια γεύση από φορητό apple, μόλις τον άνοιξα 5' λειτουργίας, με 40° έξω!
tex439 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 padia ego exw to HP pavilion dv9393ea pou ine me tous 2 diskous sata kai den mporo na do tis thermokrasies ton diskon. dokimasa diafora programata alla den mou emfanise kanena thermokrasia diskon.mipos den exoune aisthitira pano? kitaksa mipos apo to BIOS lei pouthena alla den vrika kati.
STATHOP Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 lg P1 - 53 degrees - silent mode - καύσωνας στο δωμάτιο - office kai web ανοιχτά.
giannisgt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 padia ego exw to HP pavilion dv9393ea pou ine me tous 2 diskous sata kai den mporo na do tis thermokrasies ton diskon. dokimasa diafora programata alla den mou emfanise kanena thermokrasia diskon.mipos den exoune aisthitira pano?kitaksa mipos apo to BIOS lei pouthena alla den vrika kati. δοκιμασε το pc wizard 2007...
21century Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Κανει δουλεια το παραπάνω πρόγραμμα και μαλιστα διαβαζει πολλες μητρικες.
giannisgt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 στο δικο μου λαπτοπ..( HQ FORCE FL-G 7300 multirama) οι θερμοκρασιες που παιζουν(σκεφτειτε εγω σταζω πανω απο το λαπτοπ) ειναι περιπου 54-59 για τους επεξεργαστες και 40-48 για τον σκληρο ειναι καλες..?
dakangr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 LG P1 μετα απο κανα δυωρο Oblivion οι 2 επεξεργαστες 61 και ο σκληρος 49
giannisgt Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 χεχε..αυτος ειναι καιρος... 8 ωρες ανοιχτο με ΙΕ ,Μιντια πλειερ και κατεβασμα απο ραπιντ 36 σκληρος 51 κ 52 επεξεργ.. πωπω..παγωσα..
kotetsi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Γαμώτ... γαμώτ...* Okay, here we go... το laptop μου σε κανονική θέση, πάνω σε ξύλινο τραπέζι, με FF και messenger ανοιχτά. Θερμοκρασία κάρτας γραφικών (μετρημένη από το panel της nVidia): 86 βαθμοί! (ambient 84) Σηκώνω το laptop με τη βοήθεια μιας θήκης γυαλιών γύρω στους δέκα πόντους. Εννοείται ότι τρέχουν τα ίδια προγράμματα. Θερμοκρασία μετά από πέντε λεπτά: 74 βαθμοί (ambient 77) Θερμοκρασία μετά από δέκα λεπτά: 67 βαθμοί (ambient 63) Συμπέρασμα: σηκώνετε τα laptop με κάτι από πίσω. Δε χρειάζεται να δίνετε χρήματα για βάσεις με ανεμιστήρες. Μια σκληρή θήκη γυαλιών ή ένας χοντρός ξύλινος τάκος αρκεί. *Η αρχική πρόταση πάει στο ότι έπρεπε να κάψω δύο σκληρούς για να καταλάβω πως το laptop ζορίζεται από τη θερμότητα όταν το έχω στην κανονική θέση. Να σημειώσω ότι άνοιξα το laptop πριν δύο εβδομάδες, το καθάρισα με πεπιεσμένο αέρα, αφαίρεσα το μεταλλικό λεπτό φύλλο που παρεμβαλλόταν (κολλημένο γαρ) ανάμεσα στο πλαστικό πίσω καπάκι και το εσωτερικό του μηχανήματος (το ίδιο έκανα και στο αφαιρούμενο καπάκι της θέσης του δεύτερου σκληρού δίσκου), όπως επίσης και τη σίτα στην εισαγωγή αέρα για την κάρτα γραφικών και τη σίτα του μικρού subwoofer. Το συνολικό κέρδος μου το υπολογίζω στους 5 βαθμούς, αφού πριν τον καθαρισμό είχα μετρήσει με το laptop στηριζόμενο στη θήκη 72 βαθμούς με την ίδια κατάσταση και σε ίδιες συνθήκες. Α, έχω το M3438G (να δω για πόσο ακόμη). Edit: Μόλις κατέβασα το πρόγραμμα που προτείνετε πιο πάνω, και οι θερμοκρασίες αναλυτικά έχουν ως εξής: κάρτα γραφικών: 66 βαθμοί (ambient 62) - έχει σταθεροποιηθεί εκεί πλέον επεξεργαστής: 67 βαθμοί (voltage 1.23) - έχω PM770 σκληρός δίσκος: 52 βαθμοί - λογικό, αφού έκανα τη μαλ... με τους άλλους δύο (έκαψα τον έναν και έβαλα τον δεύτερο που είχε στη θέση του πρώτου), φρόντισα τον καινούριο να τον απομακρύνω από την κάρτα γραφικών και να τον βάλω στη δεύτερη θέση. Ποιος ξέρει πόσους βαθμούς θα έπιανε αν ήταν στην κανονική υποδοχή...
popolaros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 να μαθεις να βγαζεις σωστες φωτογραφιες εσυ και να αφυσεις τις θεωριες ΛΟΛ ΛΟΛ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.