Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες Notebook (χρήσιμες αναφορές)

theohatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Me thermokrasia domatiou 30-35 vathmous,

CPU idle: 47-51 C

CPU Full Load: 63-67 C

ΗD idle: 48-53 C

HD full load: 60-65 C

Dell 6400, Core 2 Duo 2Ghz, 2 Gb Ram, Ati X1400 kai HD 5400 strofon.

Mipos i thermokrasia tou HD ine kapos psili???

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το δικό μου ψιλοβράζει. Βάζοντας πρόσφατα τον δυσεύρετο κ παλιό τώρα πια turion 2.4 Ghz, η θερμοκρασία του επεξεργαστή περνούσε τους 90 oC με αποτέλεσμα να χάνω frames στα απαιτητικά παιχνίδια (με τον 2.0 Ghz δεν είχα πρόβλημα, δεν έφτανε τόσο ψηλά). Τελικά, έβγαλα από το πλαστικό καπάκι την εσωτερική μεταλλική επιφάνεια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει αισθητά η θερμοκρασία κ να μην ξεπερνά τώρα πια τους 86. Ψηλά αλλά εκεί δουλεύει. Δεν χρησιμοποιώ κάποια βάση ψύξης λάπτοπ. Η άλλη λύση για το γραφείο είναι να βγάλω εντελώς το καπάκι, τότε η θερμοκρασία πέφτει 10 βαθμούς (τι να την κάνω λοιπόν τη βάση ;) )! Σε idle παίζει απο 58-60. Περιμένω να δω πότε θα λιώσει το πλαστικό, υποτίθεται ότι λιώνει πάνω από 200 αλλά ποτέ δεν ξέρεις, αν βγάλει καπνούς θα το καταλάβω :) ... Οι 2 κάρτες γραφικών κ οι 2 δίσκοι είναι οκ.

Δημοσ.

αμα βαλετε τον ανεμιστηρα να φυσαει το λαπτοπ η θερμοκρασια του θα πεσει απο 5-10 βαθμους!!!το κανω οταν τρεχω βαρια προγραμματα

Δημοσ.

Κανονικά! Με την άνοδο της θερμοκρασίας το δικό μου ανέβασε πάλι πάνω από 90 κ στο ζόρικο NFS carbon (με αυτό τεστάρω πάντα) έκανε τα πρώτα σπασίματα. Έφυγε το κάτω καπάκι σε χρόνο dt κ το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα αερίζεται μια χαρά ο ... πάτος του :P (desktop replacement κανονικότατο)

Δημοσ.
Me thermokrasia domatiou 30-35 vathmous,

CPU idle: 47-51 C

CPU Full Load: 63-67 C

ΗD idle: 48-53 C

HD full load: 60-65 C

Dell 6400, Core 2 Duo 2Ghz, 2 Gb Ram, Ati X1400 kai HD 5400 strofon.

Mipos i thermokrasia tou HD ine kapos psili???

Ti programma xrisimopoieis gia na deis tis thermokrasies? Exo to idio mixanima me esena alla me epeksergasti Core Duo 1.83Mhz.

Δημοσ.

Δωσε μας και τα προσφατα λινκ για τα 2 προαναφερομενα προγραμματα...εφοσον και τα 2 δουλευουν καλα και στα Βιστα. Εκει προς το παρον στον αλλο φορητο εχω μονο το Everest...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...