Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες Notebook (χρήσιμες αναφορές)

theohatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Toshiba sat A110-195

SPEEDFAN 4.32 ->HDD-48, CORE1-60, CORE2-62

Core Temp 0.95 ->Τα ίδια ακριβώς.

Οι ανώτερες τιμές που έχω πετύχει είναι HDD-52, CORE1-70, CORE2-72

Ο υπολογιστής είναι 1 μηνός.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

geia k apo mena.na sas po k go tin istoria mou.exo ena toshiba m70-192 to opoio to agorasa to kalokairi pou mas perase.i xrisi tou einai gia word internet k kamia tainia.pame sto psito...oi thermokrasies pou anevazei kimainodai apo 50-60 C sto skliro.oi metriseis einai me mobmeter k me notebook hardware control.mia fora meta apo 2 sinexomenes tainies eixe kleisei.otan anoigei xekinaei apo 30 C k anevainei stous 50 stathera.exei kapios kapoia protasi????

thanx

Δημοσ.

Για τον φιλο banjican απλα μια απαντηση. Υποθετω οτι κι εσυ δουλευεις αρκετες ωρες με τον φορητο σου, οποτε θελει προσοχη ιδιως τωρα το καλοκαιρι που ανεβαζει θερμοκρασιες. Το καλο για μενα ειναι οτι εχω αλλο φορητο στη δουλεια και αλλο στο σπιτι...

Δημοσ.
Για τον φιλο banjican απλα μια απαντηση. Υποθετω οτι κι εσυ δουλευεις αρκετες ωρες με τον φορητο σου, οποτε θελει προσοχη ιδιως τωρα το καλοκαιρι που ανεβαζει θερμοκρασιες. Το καλο για μενα ειναι οτι εχω αλλο φορητο στη δουλεια και αλλο στο σπιτι...

εχω τη βαση με τους ανεμηστηρες οταν ζορισουν τα πραγματα και σφιξουν οι ζεστες:-D

Δημοσ.

Όλα καλά και ωραία με τις θερμοκρασίες αλλά σημασία έχει με ποιο πρόγραμμα τις μετράς.

Toshiba Saterlite A110-195:

Notebook Hardware Control >hd 48

Pc Wizard 2007 > hd 48 core1 44, core 2 46

Speed Fan > hd 48, core1 59, core2 61

Everest > hd 48

Core Temp > core1 59, core2 61

Intel Thermal Analysis Tool > core1 46, core2 48

Δημοσ.
και μετα λετε οτι βραζουν τα fujitsu!παιζω 2 ωρες call of duty και πανω απο 60 δεν παει η cpu...

Εμένα πάλι το ίδιο μοντέλο (1556) μου κάνει κολλήματα στο test drive unlimited (λόγω υπερθέρμανσης)

μετά από αρκετή ώρα όπου η GPU φτάνει τους 79-80C. Στιγμιαία το είδα στους 82 μέσω του everest. CPU 68C.

Είναι το 2ο παιχνίδι που δοκιμάζω, στο wtcc δεν είχα πρόβλημα. Έχω αγοράσει το Zalman Tech's ZM-NC1000 laptop cooler και το τεστάρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...