Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες Notebook (χρήσιμες αναφορές)

theohatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΤΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Acer Aspire 5024 ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ>cpu Idle 47-50c

Cpu Full Load 70-82c.(ΠΑΝΩ ΑΠΟ 82 ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 1.8 ΣΕ 800ΜΗΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ)

Hdd 45-52c

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 27-30c.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Acer Aspire 1355 (AMD Athlon XP 2600 mobile, 512MB RAM, Via/S3G 64MB shared graphics, HD 60GB 5400rpm 8MBbuffer) έχουμε και λέμε:

CPU idle: 47-51 c

CPU Full Load: 63-69 c

ΗD idle: 38-40 c

HD full load: 41-44 c

Σε μερικές περιπτώσεις cpu full load χτυπάει στιγμιαία 70-73 c για κάνα-δυο δευτερόλεπτα, αλλά αμέσως δουλεύουν στο full οι ανεμιστήρες και ξαναπέφτει η θερμοκρασία. Επίσης ο φορητός είναι πάνω σε βάση με 2 ανεμιστήρες, την οποία τη χρησιμοποιώ περισσότερο το καλοκαίρι όταν αφήνω το pc να κάνει διάφορες εργασίες όπως ENCODING, κλπ.... Το μόνο που προσφέρει είναι να ρίχνει τη θερμοκρασία του σκληρού γύρω στους 3 βαθμούς, δεν έχω δει να επηρεάζει τη θερμοκρασία της CPU. Ο θόρυβος της όταν δουλεύει είναι ενοχλητικός για μένα.

Aυτά....

Δημοσ.

Hi,paides na k oi dikes mou 8ermokrasies:

[/img]

1)Frequency 800Mhz 47C-50C Idle

2)Frequency 2.13Mhz 65C-69C Idle

3)Frequency 2.13Mhz 70C-82C Full load

K malista kamia fora ama paizw arketh wra games mou kanei k restart spaniws vevaia. Den kserw an autes oi 8ermokrasies einai pragmatikes, alla ligo periergo mou fainetai na anevazoun toso ypshles 8ermokrasies ta laptop, k eidika se Mobile CPU.

Oi metrhseis einai me to mobile meter teleytea ekdosh MobileMeter

post-24063-129062923615_thumb.gif

post-24063-129062923616_thumb.gif

Δημοσ.

Acer Aspire 1356LMi

AthlonXP-M 2800+. ATI Mobility9200

CPU idle = 58-62C

CPU Full Load = 67 - 69C

πάντα μετρήσεις σε 2.13GHz

Δεν μου έχει κάνει ποτέ restart

Δημοσ.

Multirama Deluxe DE202

(PENTIUM 4 3,2 GHz 1MB L2 CACHE,

HD HITACHI 4200RPM

ATI RADEON 9700 128MB

17'' ΟΘΟΝΗ

DVD+-RW)

CPU IDLE : 57 - 62

CPU FULL LOAD : 63 - 69

HD IDLE : 37 - 42

HD FULL LOAD : 43 - 49

Δημοσ.

Ειλικρινά ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως με τέτοια ζέστη και καύσωνα όλοι σχεδόν έχετε γύρω στους 50 βαθμούς θερμοκρασία στη CPU!!Μάλλον πρέπει να έχετε air condition δεν εξηγείτε αλλιώς.Εγώ στο laptop που βλέπετε στην υπογραφή μου χτες που το μέτρησα με το συγκεκριμένο προγραμματάκι και αφού είχε κλείσει σχεδόν 12 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας έδειχνε 80 βαθμούς!!!Και με ανεμιστήρα να το χτυπάει!!!Και φυσικά ψηνόμαστε από τον καύσωνα!!Μπορείτε να μου εξηγήσετε λοιπόν πως εσείς έχετε τέτοιες θερμοκρασίες;;Και γω άμα το βάλω μέσα στο ψυγείο μάλλον τέτοιες θερμοκρασίες θα έχω!:):)

Δημοσ.

Nai re paidia peste mas k mas tous kahmenous edw pera pou pshnomaste. Ti sto kalo ginetai?

An gnwrizei kanenas pou mporw na vrw apo kana e-shop antalaktika gia ACER typou fans h oloklhro heatsink plz as anaferei an yparxoun. Exw hdh steilei email sthn ACER gia na mou dwsei plhrofories peri tou 8ematos. Eimai se anamonh.

Thankss

Δημοσ.

Εμενα παντως ενα acer aspire 1524WLMi με λογικη χρηση (μουσικη και μερικα ελαφρια προγραμματακια να τρεχουν) μετα απο καποια ωρα σταθεροποιειται:

THRS: 53

THRC: 59

HDD: 51

nVidia GPU: 64

nVidia ambient: 58

Δεν μιλαω για την περιπτωση παιχνιδιοθ. Τοτε ζεματαει. Πολυ ζεστη...

Δημοσ.

Μήπως ρε παιδιά δεν κάνει το συγκερκιμένο πρόγραμμα για κάποιες μάρκες;;Άλλο παρόμιο πρόγραμμα που να μετράει θερμοκρασίες δεν υπάρχει;;;

Το αστείο είναι ότι το πιάνω το laptop με το χέρι μου πάνω από το πληκτρολόγιο και είναι αρκετά κρύο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...