Προς το περιεχόμενο

Πως θα κρυψω την Ip και κατι αλλο..

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει τροπος να κρυψω την ip μου ή να δωσω ψευτικη στα forums, οπου μπαινω; δλδ οταν κανουν Ip match να μην καταλαβαινουν ποιος ημουν και ποιος ειμαι..

εχω isdn. η Ip μου αλλαζει καθε φορα που συνδεομαι στο Internet.. Τοτε γιατι μπορουν να καταλαβαινουν με Ip match ποιος ημουν;

Δημοσ.

ti enoeis na min se katalavoun????

an eisai gramenos sa user mitsos kai exeis cookis sto pc apo to forum ayto kai ama exeis kanei save pass tha katalavenh to forum pios einai.

kai ena proxy anonymous na exeis ama exei kanei ta parapano pali tha katalavenei to forum apla me to anonymous proxy den tha fenete i real ip sou.

Δημοσ.

Κοιτα αμα το δευτερο account εγινε με κακο σκοπο, τοτε το ban-ακι μετα τη διασταυδωση ip θα το κανεις κατα πασα πιθανοτητα. [προθεση που μαλλον θα φανει για καποιον που ασχολειται με το φορουμ και χωρις να κοιταξει ip]

Απο την αλλη, αν δεν εχεις προκαλλεσει, ειναι λιγο ζορι, γιατι με την ιδια ip παιζει με wireless η απο το ιδιο γραφειο η πανεπιστημιο να μπαινουνε κι αλλοι, οποτε εφοσον δεν υπαρχει απολυτη αποδειξη μπορει και να τη γλυτωσεις[το εχω δει το εργο σε αλλο φορουμ, και καποιος που πραγματικα δεν εφταιγε για τα multiple accounts των συναδελφων του τη γλυτωσε...αν ομως εισαι κατι σε λερνεα υδρα, ξεχνα το...]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...