MariaTs. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Σήμερα είχαμε διακοπή ρεύματος στην περιοχή μου! Όταν επανήλθε προσπάθησα να μπω στο διαδίκτυο αλλά ...τίποτε! Έβγαλα και ξανάβαλα το usb καλώδιο, αλλά και πάλι τίποτε! Ναι μεν μου έδειχνε ότι συνδεόταν στο διαδίκτυο, ο browser όμως δεν έλεγε να συνδεθεί! Έτσι με τα πολλά μου'κοψε να επαναλάβω την αρχική διαδικασία σύνδεσης που έχουν οι οδηγίες εγκατάστασης του μόντεμ! Κάθε φορά λοιπόν που θα γίνεται αυτό θα πρέπει να κάνω την ίδια ενέργεια που μου συστήνουν οι οδηγίες του modem; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μην επαναλαμβάνεται η διαδικασία;
giannis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 exeis mipos to modem tis intracom? an nai se kathe diakkopi ayto xanei ta login info den xriazete na kaneis tin diadikasia apo tin arxi apla pas sto ppp0 kai vazeis ta login info tis syndesis sou.
comfuzio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 giati den bazeis ena ups na breis tin ugeia sou???
MariaTs. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 telindus ΟΤΕ γράφει! Τώρα αν είναι της Intracom δεν ξέρω! Είμαι καινούρια στην adsl και δεν γνωρίζω πολλά! Προσπαθώ να μάθω' και μπορεί καμιά φορά οι απορίες που θα έχω να είναι και ανόητες! :grin:
giannis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 mallon ayto pou leo tha einai ta modem pou dinei o ote ta speedtouch exoun ayto to provlima.
NiCkReD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 σε καποιο σημειο στο 192.168.1.1 υπαρχει ενα link που λεει admin. εκει περα σε αλλο σημειο πρεπει να λεει κατι του στυλ: commit, rebοot, save. οποτε θα πας σε αυτο το link και θα πατησεις να σωθουν οτι αλλαγες εχει κανει....
eliask Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 pare kana ups na exeis to kefali sou isixo mia kai kali kai episis allaxe kai ayto to modem..... ( alla fadazomai ayta ta exeis skeftei kai esi eidi ....)
nimik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 mallon ayto pou leo tha einai ta modem pou dinei o ote ta speedtouch exoun ayto to provlima. Αλλο Intracom κι αλλο Speedtouch (Alcatel),εχω το speedtouch χωρις αναλογο προβλημα..
madsc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Είναι παράλογο να μην κρατάει τα connection settings / user name-pass ένα μηχανάκι firmware του. Κάτι δεν θα πρέπει να κάνεις σωστά. Θυμίσου να δώσεις κάποιο save όταν τελειώσεις με το configuration, κ δοκίμασε το βγάζοντας το από το ρεύμα κ ξαναβάζοντας το. Δες εδώ αν βρείς το μοντέλο σου κ διάβασε το manual του αν δεν το έχεις ήδη. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.