Προς το περιεχόμενο

Διακοπή ρεύματος και φτου κι απ'την αρχή;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα είχαμε διακοπή ρεύματος στην περιοχή μου!

Όταν επανήλθε προσπάθησα να μπω στο διαδίκτυο αλλά ...τίποτε! Έβγαλα και ξανάβαλα το usb καλώδιο, αλλά και πάλι τίποτε! Ναι μεν μου έδειχνε ότι συνδεόταν στο διαδίκτυο, ο browser όμως δεν έλεγε να συνδεθεί! Έτσι με τα πολλά μου'κοψε να επαναλάβω την αρχική διαδικασία σύνδεσης που έχουν οι οδηγίες εγκατάστασης του μόντεμ! Κάθε φορά λοιπόν που θα γίνεται αυτό θα πρέπει να κάνω την ίδια ενέργεια που μου συστήνουν οι οδηγίες του modem; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μην επαναλαμβάνεται η διαδικασία;

Δημοσ.

exeis mipos to modem tis intracom?

an nai se kathe diakkopi ayto xanei ta login info

den xriazete na kaneis tin diadikasia apo tin arxi apla pas sto ppp0 kai vazeis ta login info tis syndesis sou.

Δημοσ.

telindus ΟΤΕ γράφει! Τώρα αν είναι της Intracom δεν ξέρω!

Είμαι καινούρια στην adsl και δεν γνωρίζω πολλά! Προσπαθώ να μάθω' και μπορεί καμιά φορά οι απορίες που θα έχω να είναι και ανόητες! :grin:

Δημοσ.

σε καποιο σημειο στο 192.168.1.1 υπαρχει ενα link που λεει admin. εκει περα σε αλλο σημειο πρεπει να λεει κατι του στυλ: commit, rebοot, save. οποτε θα πας σε αυτο το link και θα πατησεις να σωθουν οτι αλλαγες εχει κανει.... ;)

Δημοσ.
mallon ayto pou leo tha einai

ta modem pou dinei o ote ta speedtouch exoun ayto to provlima.

Αλλο Intracom κι αλλο Speedtouch (Alcatel),εχω το speedtouch χωρις αναλογο προβλημα..

Δημοσ.

Είναι παράλογο να μην κρατάει τα connection settings / user name-pass ένα μηχανάκι firmware του. Κάτι δεν θα πρέπει να κάνεις σωστά. Θυμίσου να δώσεις κάποιο save όταν τελειώσεις με το configuration, κ δοκίμασε το βγάζοντας το από το ρεύμα κ ξαναβάζοντας το.

Δες εδώ αν βρείς το μοντέλο σου κ διάβασε το manual του αν δεν το έχεις ήδη.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...