mazda Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Πριν μερικες ημερες ειχα βαλει ενα θεμα που ελεγα οτι οταν προπαθουσα να ανοιξω το my computer μετα απο restart κολαγε για κανα δυο λεπτα και μετα μου εμφανιζε το περιεχομενο του pc (drive letters,floppy disk). Σημερα λοιπον πηρα το pc απο το Πλαισιο που το ειχα παει να δουν τι εχει. Το pc οταν το δοκιμασαν στο πλαισιο να δουν τα κολληματα που τους ελεγα--δεν θα το πιστεψετε--δουλευε ρολοι !!! Ουτε κολληματα ουτε τιποτα δηλ. να κουφενεσαι !!. Μου ειπαν λοιπον να το φερω σπιτι και να συνδεω τα υπολοιπα καλωδια printer modem κλπ ενα-ενα και να κανω restart καθε φορα που εβαζα ενα καλωδιο μηπως και φταιει κατι απο τα περιφερειακα... Μολις λοιπον παω να βαλω το scanner στην usb θυρα του (Ηewllet Packard 3400c) εξακριβωνω οτι αυτη ηταν η αιτια του κολληματος. Με το καλωδιο στην USB κολλαει και οταν το καλωδιο ειναι εκτος ολα OK. (Aλλαξα προσφατα mobo Gigabyte 7vtxe την γραφω πιο κατω..) Θελω να μου πειτε τι κανω τωρα (περιμενουν τηλ. απο πλαισιο να τους πω τι εγινε) H USB θυρα ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την mobo ? Μηπως αυτο το μπερδεμα εχει να κανει με την αναβαθμιση ? Καθε συμβουλη δεκτη....ευχαριστω προκαταβολικα<p> vrika kai katevasa tous drivers alla parapemboun se perivalon dos pos ginete ????
damv Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!!!!!!!!!!!) ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. 1. ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ SCANNER ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ USB ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. 2. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΔΕΣ ΣΤΟ BIOS ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ USB. η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ GIGABYTE EXEI ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΙΔΙΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΘΥΡΕΣ USB ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΙς ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ EXTRA. 3. ΠΡΟΤΗΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΘΥΡΑ USB 4. ΨΑΞΕ ΓΙΑ CONFLICT ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΕΜ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗς USB ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥ.<p>ΚΑΝΕ ΕΝΑ POST ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΛΥΣΗ
mazda Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 σε ευχαριστω πολυ για τις προτροπες σου.. θα τις ακολουθησω και θα σε ενημερωσω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.