Προς το περιεχόμενο

Το Kaspersky 'πιάνει' dialers;

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΗELLO PATRICKDRD.Δεν ξερω αν πιανει,αλλα καλο θα ειναι να κανεις μια φραγη οσον αφορα τους αριθμους εξωτερικου ωστε να εισαι καλυμενος.Παρε τον ΟΤΕ και κατνο.

Δημοσ.

nai asfalws an xrhsimopoieis Extended h Redundant Virus Database :)

Σωστός' date=' πρέπει να πιάνει απ'ότι είδα και στο http://www.tech-pro.net/

...καλο θα ειναι να κανεις μια φραγη οσον αφορα τους αριθμους εξωτερικου...

Τι είπες τώρα ρε συ, έχω την δικιά μου στη Γαλλία!

loool

Δημοσ.
Το Kaspersky 'πιάνει' dialers; Ξέρει κανείς;

Den eimai toso sigouros na sou apanthsw , pantws einai gegonos oti otan eixa ton norton kollousa synexws dialers pou mou eixan spasei ta nevra giati mou ekoban th syndesh kai allazan ta panta stis rythmiseis.

Apo tote pou exw balei ton Kasp. den exw ksanantimetwpisei to idio problima, kai xwris na kanw updates me extended database.

Pantws tha sou synistousa na exeis mazi me ton Kasp kai ena antispyware owps p.x auto tis microsoft pou einai arketa kalo.

Δημοσ.

Κλείδωσε τον ΟΤΕ και τηλεφώνα στην κοπέλα σου μέσα από κάρτες ή 2η σύνδεση! Και η δικιά μου εξωτερικό είναι, οπότε έτσι μιλάμε!Ο ΟΤΕ πάντως κλειδωμένος, προσωπικά πιστεύω πως είναι λίγο αφελές να τον έχεις έτσι ελεύθερο... [Offtopic]Υπάρχουν 2 κάρτες που προσφέρουν 100 λεπτά με 5 ευρώ και 60 λεπτά με 3 ευρώ (talk-talk και ya αντίστοιχα), αλλά δε ξέρω αν έχει λήξει η προσφορά και αν ισχύουν 100% για Γαλλία.[/offtopic]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...