Προς το περιεχόμενο

Tiesto @ Venue pics (1.8mb,dialup warning)

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poulaki apla kapos vari itan to 250euro ta 5 atoma, otan perisi eixe 200euro to prwto k 100euro to deftero klp ?

Egw pados otan to akousa proxthes mou fanike kapos!!!

To dikiologisa vevaia me to gegonos oti to Venue exei pesei arketa san magazi k prospathisan k logiko einai na ta vgaloun apo tous Guest Djs. ( kai otan lew oti exei pesei sigoura tha to exoun katalavei osoi pigenan xronia )

Pera apo auto perisi k propersi pou eixa paei itan profanos polu kalitera, kai idika perisi, eixe k pio polu kosmo apo fetos! :)

Δημοσ.

ta xan bgalei ta perissotera trapezia...

gia na to tigaroun se or8ato...mias k 40e+poto htan h eisodos...!!!enw boulgaria epexe me 10e eisodo 2-3e ta bacardi ktl:P

Δημοσ.
sto cavo apo oti akoysa,giati den piga apo tin arxi, prepei na ksekinise kata tis 3:15 kai teleiwse kata tis 7:30

Λίγο νωρίς για Cavo, απ'οτι ξέρω ανοίγει αργότερα... :)

Τα 250 ήταν βαρια, ναι... Στο διπλανό μας τραπέζι ήταν η ξανθια αμερικάνα που έκανα post την φωτό, και επειδή ένας φίλος μου ήταν εκεί (η ξανθιά και οι φίλες της είναι φίλες του ξαδέρφου του απο NYC) μου είπε πληρώσανε 1700 ? για 8 μπουκάλια, γιατι τους κάνανε και έκπτωση.. Εντάξει τρελή πίκρα...Ηταν 14 άτομα και οι 4 αμερικάνες δεν πρέπει να πλήρωσαν!! Οπότε φανταστείτε τί πληρωσαν οι υπόλοιποι 10.... ;)

Αλλά παιδιά μην συγκρίνετε και με βουλγαρία, γιατί δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί βούλγαροι που θα πηγαίνανε με 40?. :)

Για τα τραπέζια που είχανε βγάλει δεν ξέρω γιατί ήμουν πάνω, αλλα όντως απ'οτι πρόσεξα καλύτερα τ'ωρα φαίνονται πολλοί όρθιοι. Αλλά δε νομίζω να τα βγάλανε για να τιγκάρει το ορθιο, πιο πολύ για να διευκολύνουν τον κόσμο που χορευεί το κάνανε..

Και το λέω αυτό γιατί μεσα στο βάθος είχε πολύ χώρο αλλά αν πας Tιεστο δε νόμιζω να σ'αρεσει να χορεύεις στο βάθος, και επίσης αν έχεις τραπέζι μπροστα μπροστα δεν θα σ'αρεσει να σε ποδοπατάνε όλοι... :)

Δημοσ.

ευτυχως που ειμαι ρουμανια και δεν πρεπει να πληρωνω τοσα πολλα λεφτα......αυριο θα παω στον paul van dyk στο βουκουρεστι (the politics of dancing 2 tour).....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
ta xan bgalei ta perissotera trapezia...

gia na to tigaroun se or8ato...mias k 40e+poto htan h eisodos...!!!enw boulgaria epexe me 10e eisodo 2-3e ta bacardi ktl:P

πολύ σωστά τα λέει ο φίλος...i was there... οι δικοί μας είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

τέλος να συμφωνίσω ότι το Νyana είναι όλα τα €!!

ΥΓ δεν είχε bacardi...αφού ήταν smirnoff party...χεχε

Δημοσ.
Και τώρα ποιός θέλει λίγες ακόμα φωτογραφίες απτην ξανθιά...??? :D

etsi mpravo twra apektise endiaferon to thread :P giati me ton tiesto......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...