4saken Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Συμφωνω απολυτα....Aπιστευτα ντοκυμαντερ του BBC για οτι μπορειτε να φανταστειτε,του discovery channel κτλ κτλ.... Πολυ καλα τα lonely planet καθως και το World at War που εδειχνε παλια το καναλι της βουλης... Εκτος αν μιλατε για τσοντες.... :-P
vageco Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 re paidia na sas pw kai egw kati....ola auta se apasxoloun sthn arxh...egw edw pou eimai exw mia T2 edw kai 5 xronia...pote den kathisa na ipologisw ti exw katevasei olon auton ton kairo....apla ena einai to thema,,,pos oti kai na thes na katevaseis mesa se mikro xroniko diastima tha katevei...estw kai an kanei 1 h 2 meres....
Steven Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 fysika... kai ego se ligo kairo tha pao na spoudaso germania... Epsaksa ligo to thema kai me 34 euro to mina tha valo 3 Mbit.. Ntaksei den einai T2 alla tote pragmatika den tha me endiaferei ti katevazo kathos me aplous ypologismous se 30 lepta tha katevainei mia taineia 1.30 oras... Opote giati a me noiazei... Tora omos pou lionoume me tin 384 to skeftesai pio poly
polaki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 T2 δεν ήξερα ότι υπάρχει... Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε Τ1 ή Τ3?
polaki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Πάντως και εγω στην αρχή (ποιά αρχή δηλαδη, τους πρώτους 12 μήνες, LOL!!) κατέβαζα ότι μου έρθει.. το PC ανοικτό 24/7, και γενικά πανικός αν έπεφτε κάτω απο 25kb/sec με 384 γραμμή!! Τώρα έχω χαλαρώσει, στο PC εκανα φορματ πριν 1 μήνα και δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα ΟΥΤΕ ένα προγραμμα για downloads..... LOL!!! (βέβαια στη δουλειά εχω μια 1024 να εξηπηρετει τις έκτακτες ανάγκες μου!! lol!!! αλλά και πάλι έχω κόψει, γιατι αυτά που κατέβαζα δεν τα έβλεπα ποτε.....)
Mark100 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μεσα στον Αυγουστο θα παρω το Dsl in a box (384) κυριως για downloading DC και Τοrrent.Ποιος θα ηταν ενας ρεαλιστικος αριθμος gb που θα μπορουσα να κατεβασω σε διαστημα 4 μηνων?Συμφωνα με κατι υπολογισμους που εκανα εχουμε και λεμε: 30k/sec>108mb/h. Αν κατεβαζω 20 ωρες την ημερα εχουμε 2' date='1gb/day και αν κατεβαζω 110 απο τις 120 μερες συνολο 250 gb,αντε πες 240 gb. Οι υπολογισμοι ειναι αρκετα επιφυλακτικοι σχετικα τοσο με to dl rate οσο και με το ποσες ωρες-μερες θα κατεβαζω.... Κατι τετοιο ειναι ρεαλιστικο η στην σφαιρα της φαντασιας, αν υποθεσουμε οτι ξερω τι θελω να κατεβασω και που να το βρω και βαζω ενα προγραμμα καθημερινα? Και κατι αλλο:ειναι καλυτερα να κατεβαζω 1-2 αρχεια η π.χ 7-8 με μικροτερες ταχυτητες και οποτε κατεβουν....[/quote'] Αν θέλεις να κατεβάσεις όσο το δυνατόν περισσότερα ΓΒ σου προτείνω να δοκιμάσεις ημιουλ. Έχεις σταθερά τη μεγιστη ταχύτητα που δίνει η γραμμή σου. Με ημιούλ μπορείς πολύ εύκολα να κατεβάζεις 2 ΓΒ/ημέρα. Σε ότι αφορά τη δεύτερη ερώτησή σου, με το μπιτορεντ καλό είανι να κατεβάζεις 1-2 αρχεία ταυτόχρονα, με το ντισι μπορείς να δοκιμάσεις και με περισσότερα ενώ με το ημιούλ πρέπει να είσαι σταθερά σε διψήφιο αριθμό.
Panathachamp Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Με bittorrent max-αρεις άνετα την σύνδεση,εφόσον είσαι σε ιδiωτικό tracker,και με ένα αρχείο ακόμα.Εγώ πάντως,όσο έχω 256,δε βλέπω να εξαντλούνται αυτά που κατεβάζω,αν υπολογίσεις ότι χρειάζεται ενα 24ωρο για 3 αρχεία των 700mb,ενώ το e-mule έχει μάκραν τη μεγαλύτερη ποικιλία από κάθε άλλο πρόγραμμα...(εκτός ίσως από μερικούς εξειδικευμένους trackers π.χ. με ντοκυμαντέρ που είπατε κλπ)
-htf-viper151 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 εγω κατεβαζω 75-85GB το μηνα με 256... καλη θεληση να υπαρχει! katse re sy esy katebazeis diladi 3 gb tin imera??i apla se sena i mera einai megalyteri i tote den kaneis kalous ypologismous..ena torrent den exei statheri taxytita alla panw apo 30 den etyxaineis eukola... epeidi einai p2p episis me to dc++ den ginetai etsi.... h i syndesh sou den einai 256 alla einai 512 kai bale i tote kati ginetai me autin..
Dj_kourampies Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 viper151']katse re sy esy katebazeis diladi 3 gb tin imera??i apla se sena i mera einai megalyteri i tote den kaneis kalous ypologismous..ena torrent den exei statheri taxytita alla panw apo 30 den etyxaineis eukola... epeidi einai p2p episis me to dc++ den ginetai etsi....h i syndesh sou den einai 256 alla einai 512 kai bale i tote kati ginetai me autin.. εχεις δικιο, στα totals του dumeter κοιταζα dl+ul. κατεβαζω 24/7 απο http/ftp και dc++ μονιμα με συνολικη ταχυτητα 30-31. καθε μηνα εχω μεσο ορο γυρω στα 60 gb dl, και γυρω στα 20 ul...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.