Προς το περιεχόμενο

eswterikh keraia tv

ThundeR_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia geia sas!

Den kserw ean epeleksa thn swsth kathgoria gia thn erwthsh mou alla auth mou fanhke h pio katalhlh.

Tha ithela na mou prwteinete mia kalh eswterikh keraia tv (marka, montelo, timh) gia karta tv se pc.

Distixws sto dwmatio mou den exw prosbash sthn kentrikh keraia tou spitiou kai den thelw na mpw se meremetia kai na trabaw kalwdia. :(

Exw akousei oti oi Philips einai kales. Ti paizei me to thema twn db 36 - 38? Oso megalitero db iposthrizei mia keraia toso kalytero shma exei?

Euxaristw gia ton xrono sas!!!

Δημοσ.

Φοβαμαι οτι η χειροτερη εξωτερικη κεραια ειναι η καλυτερη εσωτερικη...Ειναι και θεμα περιοχης τι εικονα θα εχεις με εσωτερικη κεραια.Αλλα τελεια εικονα ποτε!!!!! :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Εσωτερικη κεραια για tv tuner? Ειναι καμμενη υποθεση. Φιλε μου απλα ξεχασε το... το δοκιμασα ηδη με καλης ποιοτητας εσωτερικες κεραιες και εφαγα ηττα. Καλυτερα ριξε ενα μερεμετακι, ριξε και ενα καλης ποιοτητας καλωδιο TV, βαλε και ενα ενισχυτη σηματος και θα εισαι κομπλε!

Δημοσ.

γιατι να ριξεις τοιχο? δεν εχεις παραθυρο? παντως και εγω πριν βαλω εξωτερικη κεραια, με μια εσωτερικη της πλακας επιανα αρκετα ικανοποιητικα. το σπαστικο ηταν ομως οτι εχοντας την σε ενα σημειο δεν επιαναν ολα τα καναλια το ιδιο καλα. καθε καναλι ηθελε τη θεση του.

εγω που ειμαι στο βυρωνα, με μια εξωτερικη κεραια των 10 ευρω και ενα μετριο καλωδιο, τα πιανω τελεια. (εκτος του magic).δεν ξερω σε τι περιοχη εισαι αλλα αν εισαι αθηνα δε νομιζω οτι χρειαζεσαι ενισχυτη σηματος ή τιποτα εξειδικευμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...