Indiko_Xoiridio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Guyz,μια βοήθεια! Έχω τον Fujitsu-Siemens Amilo A1630.Πριν λίγες μέρες του έκανα format,αλλά μόλις πήγα να του περάσω τους drivers για τον card reader δεν τον αναγνώριζε με τίποτα! Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ένα site στο οποίο δίνουν ένα link για ένα patch που διορθώνει το πρόβλημα! Αν και το πέρασα δεν κατάφερα και πολλά! Αν και μου αναγνώρισε τον Card Reader(και κάθε φορά που βάζω μια κάρτα μου εμφανίζει το εικονίδιο "Safely Remove Hardware" στην traylist), δεν μου δείχνει πουθενά τα περιεχόμενα της κάρτας! Ούτε στο My Computer εμφανίζει εικονίδιο, ούτε μου βγάζει popup window με τα περιεχόμενα! (Στο εικονίδιο της traylist έχω ενεργοποιημένο το "Display Device Components"). Τι φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 exeis balei service pack2 ??? an oxi tote balto an synexisei to problima min agxwnesai giati sxedon oli i seira a 1630 einai xalia bes sto forum tis fujitsu-siemenes kai des toys germanoys na brizous sta agglika thn etairia sto leo giati enas filos mou exei amilo a 1630 kai eixe problima me thn karta hxu an kai allaxame drivers kai phge athina 2-3 fores tipota telika anagkastike na toys fofisei me munysi gia na toy allaxoyn thn mhtriki h opoia exei problima :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ναι,έχω περάσει το SP2! Όταν τον πήρα όμως και πριν του κάνω format, ο CardReader λειτουργούσε κανονικά!Αμα ήταν, ούτε στην αρχή θα λειτουργούσε! Ποιό είναι το forum της Fujitsu-Siemens; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skullman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Guyz' date='μια βοήθεια!Έχω τον Fujitsu-Siemens Amilo A1630.[/quote'] Συγγνώμη για το off topic, αλλά μια που έχεις το εν λόγω laptop και ενδιαφέρομαι για την αγορά του, μου επιτρέπεις μία ερώτηση? Δέχεται σκληρό SATA που πιθανόν να βάλω σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Indiko_Xoiridio αν δεν έχεις ήδη κοιτάξει,για κοίτα εδώ. skullman με πολύ μικρή επιφύλαξη,όχι δεν δέχεται sata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skullman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Σε ευχαριστώ NoD!Ελπίζω να το αλλάξουν αυτό στο επόμενο μοντέλο!Απο ότι έμαθα, θα βγεί γύρω στα μέσα Σεπτέμβρη!Μάλλον θα το περιμένω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.