polaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 To Age of Empires 2 είναι απτα λίγα τέτοιας ηλικίας (μαζί με το CounterStrike θα έλεγα) παιχνίδια που ΔΕΝ ΝΟΗΤΑΙ νετ καφέ χωρίς αυτα... Το να περνάς απ'έξω και να βλέπεις άτομα να λιώνουν σε παιχνίδι 6 ετών...πιστεύω τα λέει όλα! Και άσε τα φρου φρου και τα αρώματα για τις εταιρίες που δεν μπορούν να προσφέρουν gameplay... Για το Command & Conquer πιστεύω ότι το Red Alert ήταν σαφώς πιό ποιοτικό (ήταν και αυτό C&C βέβαια αλλά φαντάζομαι οταν λες C&C εννοείς το πρώτο..). Ακόμα θυμάμαι τα γέλια που έχω ρίξει στέλνοντας την Τανια πίσω απτη βάση του αντιπάλου και του γκρεμίζω ένα ένα τα κτίρια... Οσο για το Generals, απέδειξε περίτρανα πόσο μπορείς να καταστρέψεις μια υπερβολικά καλή σειρά όταν έχεις κύριο σκοπό τον εντυπωσιασμό με τα γραφικά... Και ρωτώ... Υπάρχει κάποιος σοβαρός gamer που θα προειμούσε να παίξει ενα multiplayer με το Generals αντί του Red Alert???
polaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Επίσης θυμάμαι το απίστευτα ωραίο Colonization. Το είχα πάρει αυθεντικό, όπως όλα μου τα strategy (τότε)... Τα μόνα παιχνίδια που έπαιρνα αυθεντικά ήταν τα strategy & κάποια RPG
polaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Και κάτι τελευταίο, όσον αφορά στην αρχή των πάντων... DUNE 2. Τελος. Όποιος ξέρει, ξέρει. Το πρώτο RTS της ιστορίας, απτην Westwood studios....Λογικό ήταν να την αγοράσει η EA μετά! http://www.gamekult.com/tout/jeux/fiches/J000011858_screenshots.html H οποία εταιρία δείτε τί έχει βγάλει... http://www.neoseeker.com/Companies/profiles/Westwood_Studios/ Tί να λέμε.....
polaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 kai na anafero ena allo strategy pou den to exete anaferei kai einai poli prosfato akoma de to exo dei stin ellada. to DUNGEON SIEGE 2 fisika To dungeon siege είναι RPG
^ACID_BURN^ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δεν διάβασα και τις τέσσερις σελίδες (....) αλλά μακράν το καλύτερο strategy για μένα το οποίο έχω εγκατεστημένο και παίζω αρκετά συχνά είναι το AoE Conquerors! Μακράν!
mandipl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 emena spania maresoun ta strategy alla me to rome total war mporo na po oti emeina me anoixto to stoma . to kalitero aytou tou eidous paixnidi pou exo paixei .
thefirestarta Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Παιδιά τι να λέμε τώρα Τα πραγματικά καλά παιχνίδια στρατηγικής είναι: 1.Red Alert (και όλη η C&C σειρά ως το RA2) 2.Age Of Empires (ιδίως το ΙΙ) 3.Cossacks 4.Starcraft 5.Warcraft (Για το θρύλο που άφησε και για το σενάριό του) Α ρε τσούλα ΕΑ που αγόρασες τη Westwood και ρεζίλεψες τη σειρά C&C...
stormrider Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 πολύ καλά για τότε τo DUNE2, αυτό τα ξεκίνησε όλα. αλλά η διαφορά του από τα xcom και civilization είναι ότι σήμερα απλά δεν μπορείς να το παίξεις, έχει απαράδεκτο χειρισμό (ακόμα και για τότε). όταν η ΕΑ άρχιζε να αγοράζει εταιρίες, η βιομηχανία παιχνιδιών έγινε όπως την ομάδα της Ρεάλ, που αγόρασε ότι καλύτερο και τα χαράμισε...
Typhoon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Το Dune 2 έχει όντως απαράδεκτο χειρισμό, έχω δοκιμάσει να το παίξω τώρα και δεν γίνεται με τπτ. Το C&C εννούσα το πρώτο λόγω ιστορικότητας αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε και το Red Alert που μάλλον ήταν πιο ολοκληρωμένο (αν και είχε ένα misbalance υπερ των Σοβιετικών). Το Generals παραδόξως το παίζει πολύς κόσμος και αν και δεν μου αρέσει προσωπικά τόσο πολύ. Έχει πολλά καλά στοιχεία αλλά όταν δενουν μαζί δεν είναι τόσο ωραία.
lazaross Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Παντως στα Net Cafe πιο πολυ παιζετε το Red Alert 2 παρα το AOEII..
LKing Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 viper151'']Σκεψου ομως οτι εφοσον το warcraft δεν ειναι καθαρα στρατυηγικης δεν μπορεις να το συμπερλαβεις σε αυτα... λεμε για στρατεγυ οχι για μισο στρατεγυ.... Θέλεις να πείς μάλλον ότι δεν ΠΛΕΟΝ strategy..Διότι το Warcraft ξεκίνησε καθαρά σαν real-time strategy.Αρα νομίζω ότι μπορώ να το συμπεριλάβω στη συγκεκριμένη κατηγορία
Dark_Sage Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Koita polla einai ta kala pc games pou xathikane....tora ena polu oraio strategy gia mena einai to Empire Earth II Perimene....to Fthinopwro anakoinwsh h MS to AOE III
comfuzio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Perimene....to Fthinopwro anakoinwsh h MS toAOE III Makari perimeno pos kai pos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.