Προς το περιεχόμενο

που είναι τα παλιά καλά strategy???

stormrider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Age of Empires 2 είναι απτα λίγα τέτοιας ηλικίας (μαζί με το CounterStrike θα έλεγα) παιχνίδια που ΔΕΝ ΝΟΗΤΑΙ νετ καφέ χωρίς αυτα...

Το να περνάς απ'έξω και να βλέπεις άτομα να λιώνουν σε παιχνίδι 6 ετών...πιστεύω τα λέει όλα! Και άσε τα φρου φρου και τα αρώματα για τις εταιρίες που δεν μπορούν να προσφέρουν gameplay...

Για το Command & Conquer πιστεύω ότι το Red Alert ήταν σαφώς πιό ποιοτικό (ήταν και αυτό C&C βέβαια αλλά φαντάζομαι οταν λες C&C εννοείς το πρώτο..). Ακόμα θυμάμαι τα γέλια που έχω ρίξει στέλνοντας την Τανια πίσω απτη βάση του αντιπάλου και του γκρεμίζω ένα ένα τα κτίρια... :D

Οσο για το Generals, απέδειξε περίτρανα πόσο μπορείς να καταστρέψεις μια υπερβολικά καλή σειρά όταν έχεις κύριο σκοπό τον εντυπωσιασμό με τα γραφικά...

Και ρωτώ... Υπάρχει κάποιος σοβαρός gamer που θα προειμούσε να παίξει ενα multiplayer με το Generals αντί του Red Alert??? :D

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης θυμάμαι το απίστευτα ωραίο Colonization. Το είχα πάρει αυθεντικό, όπως όλα μου τα strategy (τότε)... Τα μόνα παιχνίδια που έπαιρνα αυθεντικά ήταν τα strategy & κάποια RPG :)

Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο, όσον αφορά στην αρχή των πάντων...

DUNE 2. Τελος.

Όποιος ξέρει, ξέρει. Το πρώτο RTS της ιστορίας, απτην Westwood studios....Λογικό ήταν να την αγοράσει η EA μετά! :)

http://www.gamekult.com/tout/jeux/fiches/J000011858_screenshots.html

H οποία εταιρία δείτε τί έχει βγάλει...

http://www.neoseeker.com/Companies/profiles/Westwood_Studios/

Tί να λέμε..... :)

Δημοσ.

kai na anafero ena allo strategy pou den to exete anaferei kai einai poli prosfato akoma de to exo dei stin ellada. to DUNGEON SIEGE 2 fisika

To dungeon siege είναι RPG :)

Δημοσ.

Δεν διάβασα και τις τέσσερις σελίδες (....)

αλλά μακράν το καλύτερο strategy για μένα

το οποίο έχω εγκατεστημένο και παίζω αρκετά

συχνά είναι το AoE Conquerors! Μακράν!

Δημοσ.

Παιδιά τι να λέμε τώρα

Τα πραγματικά καλά παιχνίδια στρατηγικής είναι:

1.Red Alert (και όλη η C&C σειρά ως το RA2)

2.Age Of Empires (ιδίως το ΙΙ)

3.Cossacks

4.Starcraft

5.Warcraft (Για το θρύλο που άφησε και για το σενάριό του)

Α ρε τσούλα ΕΑ που αγόρασες τη Westwood και ρεζίλεψες τη σειρά C&C...

Δημοσ.

πολύ καλά για τότε τo DUNE2, αυτό τα ξεκίνησε όλα. αλλά η διαφορά του από τα xcom και civilization είναι ότι σήμερα απλά δεν μπορείς να το παίξεις, έχει απαράδεκτο χειρισμό (ακόμα και για τότε).

όταν η ΕΑ άρχιζε να αγοράζει εταιρίες, η βιομηχανία παιχνιδιών έγινε όπως την ομάδα της Ρεάλ, που αγόρασε ότι καλύτερο και τα χαράμισε...

Δημοσ.

Το Dune 2 έχει όντως απαράδεκτο χειρισμό, έχω δοκιμάσει να το παίξω τώρα και δεν γίνεται με τπτ.

Το C&C εννούσα το πρώτο λόγω ιστορικότητας αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε και το Red Alert που μάλλον ήταν πιο ολοκληρωμένο (αν και είχε ένα misbalance υπερ των Σοβιετικών).

Το Generals παραδόξως το παίζει πολύς κόσμος και αν και δεν μου αρέσει προσωπικά τόσο πολύ. Έχει πολλά καλά στοιχεία αλλά όταν δενουν μαζί δεν είναι τόσο ωραία.

Δημοσ.
viper151'']Σκεψου ομως οτι εφοσον το warcraft δεν ειναι καθαρα στρατυηγικης δεν μπορεις να το συμπερλαβεις σε αυτα... λεμε για στρατεγυ οχι για μισο στρατεγυ....

Θέλεις να πείς μάλλον ότι δεν ΠΛΕΟΝ strategy..Διότι το Warcraft ξεκίνησε καθαρά σαν real-time strategy.Αρα νομίζω ότι μπορώ να το συμπεριλάβω στη συγκεκριμένη κατηγορία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...