Προς το περιεχόμενο

που είναι τα παλιά καλά strategy???

stormrider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

episis latrepsa ta starcraft kai age of kings

age of mythology... APAISIO! XALIA! ATHLIO! DEN AKSIZE KAN NA LEGETE.. "AGE OF".. LOL

apopsi mou etsi... sigoura merikoi tha diafoneite kai to sebomai.

A! kai to "Z!!!" aplo.. alla kaloo! mareze poli! :)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Για εμένα, όσον αφορά το ζήτημα rts και tbs, μπορώ να πω ότι με κάλυψε το Rome Total War, όπου παίζεις βασικά σε turn based (και είναι λογικό γιατί οι αποφάσεις που παίρνεις, στην πραγματικότητα πάρθηκαν σε διάστημα μηνών, οπότε έχεις όσο χρόνο θέλεις), ενώ οι μάχες (που γίνονται σε μια μέρα) είναι σε rts, ενώ υπάρχει και το pause (γιατί φυσικά δε θα πάρει πράγματι μια μέρα η μάχη. Θα πάρει κάποια λεπτά. Άρα και πάλι έχεις δικαίωμα να σκεφτείς όσο θέλεις).

Κατά τα άλλα, έχω ερωτευθεί παιχνίδια και από τις δύο κατηγορίες, αλλά νομίζω ότι η αδυναμία μου ήταν πάντα τα colonization, civilization κτλ

Δημοσ.

Τα RTS δίνουν εκτός από τη στρατηγική και μεγάλη έμφαση στην τακτική, ενώ τα TBS όχι τόσο. Πάντως και τα δύο έχουν τα στοιχεία τους. Μπορεί κάποιος να πει ότι τα RTS είναι πιο ρεαλιστικά γιατί ποτέ δεν έχεις την πολυτέλεια χρόνου ενός TBS σε μια μάχη. Βέβαια τα RTS έχουν απλοποιημένα μοντέλα διαχείρισης, λογικό γιατί δεν θα μπορούσε κανείς να διαχειριστεί Civ 3 σε real-time.

Δημοσ.

ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση..πιστευεται οτι τα παιχνιδια στρατηγικης εχουν πεθανει?/?αν ναι τοτε να κοιταχτειτε λιγο..(πλακιτσα κανω)...αλλα για λιγο...δηλαδη το ROME TOTAL WAR (κατα την γνωμη μου το κορυφαιο) το οποιο ανηκει στην νεα γενια δεν δινει την εντυπωση και μονο του οτι οχι μονο δεν εχουν πεθανει αλλα ζουν και βασιλευουν.... το act of war δηλαδη???δεν το θεωρειται καλο???

Δημοσ.

Πιστεύω ότι πλέον τα strategy έχουν χάσει την αυθεντικότητά τους..Το Warcraft III π.χ. είναι μισό RPG και μισό strategy. Ασε που έχουν γίνει και υπερβολικά περίπλοκα! :-x Σκεφτείτε μόνο το πόσο πιο διασκεδαστικές και απλές ήταν οι τρεις προηγούμενες εκδόσεις του (WAR I, WAR II και Starcraft)

Δημοσ.

Σκεψου ομως οτι εφοσον το warcraft δεν ειναι καθαρα στρατυηγικης δεν μπορεις να το συμπερλαβεις σε αυτα... λεμε για στρατεγυ οχι για μισο στρατεγυ....

Δημοσ.

Επειδη αναφερθηκε το ROME TOTAL WAR να πω οτι σιχενομαι τα παιχνιδια με καμερες!

Απο τα τελευταια που επεξα μου αρεσε το act of war (αν και μου φανηκε λιγο μικρο).

Επισης το warhammer ειναι απολαυση online αν και θα ηθελα λιγο περισσοτερο κοσμο στους servers.

Δημοσ.

γενικα τα τελευταια παιχνιδια που βγαινουν εχουν πολυ καλα γραφικα και ειναι αδυνατον να παιχτουν σε lan mode! 1000 φορες να παιζω RED ALERT και GENERALS παρε ΑΟΕ3!! τουλαχιστον 1-2 ωρες για την καθε γυρα...

Δημοσ.

Τα παιχνίδια που έχουν αφήσει ιστόρια στα RTS είναι:

C&C (το original)

Starcraft

C&C Generals

Άντε και το AoE II αλλά δεν φτάνει τα παραπάνω. Τα υπόλοιπα (πχ το Act of War, η παλαίοτερα το Dark Reign η ακόμα παλαιότερα το Ζ) είναι καλά αλλά δεν μένουν στην ιστορία. Από πιο νέα RTS το Warhammer 40k - Dawn of War πάει κάτι να κάνει αλλά κάτι του λείπει....Επίσης το Perimeter είναι αρκετά πρωτότυπο αλλά δεν με εντυπωσιάζει (ακόμα το παίζω).

Δημοσ.

κοιτα φιλε για το Command and conquer δεν ειμαι σιγουρος αλλα το εχς ακουσει απο παρα πολλους οτι ειναι αντιγραφη ενος παιχνιδιου ακριβωως αντιγραφη ομως που παλια επαιζε μονο μεσω ms dos... τωρα για την καμερα στο rome total war...πες μου φιλε οτι μονο μια καμερα σε εκανε να σιχαθεις αυτο το παιχνιδι....γιατι θα τρελαθω...δεν μπορει δηλαδη η καμερα ναο σοου εφταιγε..οσο για το ΑΟΕ το μονο που εχω να πω ειναι ΚΟΡΥΦΗ...

Δημοσ.
Για εμένα, όσον αφορά το ζήτημα rts και tbs, μπορώ να πω ότι με κάλυψε το Rome Total War, όπου παίζεις βασικά σε turn based (και είναι λογικό γιατί οι αποφάσεις που παίρνεις, στην πραγματικότητα πάρθηκαν σε διάστημα μηνών, οπότε έχεις όσο χρόνο θέλεις), ενώ οι μάχες (που γίνονται σε μια μέρα) είναι σε rts, ενώ υπάρχει και το pause (γιατί φυσικά δε θα πάρει πράγματι μια μέρα η μάχη.

viper151'']ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση..πιστευεται οτι τα παιχνιδια στρατηγικης εχουν πεθανει?/?αν ναι τοτε να κοιταχτειτε λιγο..(πλακιτσα κανω)...αλλα για λιγο...δηλαδη το ROME TOTAL WAR (κατα την γνωμη μου το κορυφαιο) το οποιο ανηκει στην νεα γενια δεν δινει την εντυπωση και μονο του οτι οχι μονο δεν εχουν πεθανει αλλα ζουν και βασιλευουν....

Nα συμφωνησω με τα παιδια...ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο ομως απο το 2ο για μενα παιχνιδι strategy που εχω παιξει(καθαρα ομως παιχνιδι στρατιγικης για pc ετσι.Αλλιως μαζι με Warcraft 3 ειναι always must μεσα στο pc μαζι με το εκαστοτε μανατζερ game)

Τα παιχνίδια που έχουν αφήσει ιστόρια στα RTS είναι:

C&C (το original)

Starcraft

C&C Generals

C&C Generals:φανταζομαι πως εννοεις και πως η αρνητικη ιστορια πρεπει να καταγραφεται ετσι?

Μισησα τον εαυτο μου που εδωσε λεφτα για αυτο το παιχνιδι.4 ωρες παιχνιδιου(εκανε ρεκορ)και βγηκε απο το pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...