stormrider Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 κρίμα που έκλεισε η φοβερή και τρομερή microprose. ποιός θα ξεχάσει τα ανυπέρβλητα XCOM 1&2 (τα καλύτερα ever για μένα), master of magic, master of orion, civilization... Δεν βγαίνουν τέτοια πλέον. Δε λέω, καλό το warcraft3 αλλά είπαμε, το real-time είναι strategy όσο το hack-n-slash είναι RPG... Επίσης θυμάμαι το supremacy της lucas, που θάφτηκε λόγω γραφικών αλλά είχε το ποιό βαθύ gameplay που είχα δεί.
comfuzio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Koita polla einai ta kala pc games pou xathikane....tora ena polu oraio strategy gia mena einai to Empire Earth II
Κοπρίτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα... λατρης της ιδιας κατηγοριας X-Com apocalypse εχεις παιξει? (by the way τοιμαζεται και το νεοτερο...) Civ 4 κυκλοφορει Νοεμβριο (μεχρι τοτε ας ειναι καλα το play the world και τα κορυφαια επικα διπλα με το αδερφακι... Αge Of empires ετοιμαζεται επισης... και ετοιμαζεται και νεο Jagged Alliance για τους turn based lovers τι αλλο θες?.... (αν και προσωπικα θα γουσταρα και μια συνεχεια του Panzer Generals 3d) α! σε καλα rts και δοκιμασε επισης Act Of War Empire Earth ii Settlers IV Rise of nations 2 Sid meiers: Pirates Stronghold 2
hexenlord Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 makari ke to neo heroes na ine gamato,giati to 4 den mou arese oso to theiko-gia fans tou turn base- Heroes 3+armageddons blade. Dite adistiho thread gia ta heroes pou ihe anixi prin 2 mines me aformi tin anakinosi tou 5.Eftase poses...selides,den thimame akrivos.Apla apistefto game.Apistefto. Ke dokimaste na tou valete ke to unofficial addon tou,to In the Wake of Gods. Ke ta xanaleme. (60MB addon,etsi..)
geran Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 ta kala strategy pe8anan me to starcraft ... συμφωνω απολυτα
comfuzio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 ta kala strategy pe8anan me to starcraft ... Sumfono kai ego!!!
apollsim Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 ρε παιδια τωρα που λετε για καλα strategy games μηπως ξερετε ποτε θα κυκλοφορησει age of empires 3?
comfuzio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 ρε παιδια τωρα που λετε για καλα strategy games μηπως ξερετε ποτε θα κυκλοφορησει age of empires 3? Ama exeis kana neo apo tin ms msg!!! To thelo kai ego auto to paixnidi ama bgike i telos panton otan bgei
technofreak Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Προσωπικα δε συμφωνω οτι ολα τα rts δεν ειναι strategy...υπαρχουν αρκετα αξιολογα παιχνιδια rts που ξεχωριζουν.Οπως πιθανως να εχετε δει και απο το post μου,ειμαι fan του C&C Generals...Το παιχνιδι ειναι rts και κατα τη γνωμη μου αξιζει να λεγεται καλο strategy game...Επισης οπως προαναφερθηκε και το Act of War(αν και χανεσαι με ολες αυτες τις επιλογες και τα δεκαδες διαφορετικα units) που συνδυαζει τελεια γραφικα και στρατηγικη,το Rise of Nations που ειναι επισης καλο...Καλο ειναι εκτιμουμε τα παλια games και να αναγνωριζουμε την αξια τους, αλλα να ειμαστε και καλοπροαιρετοι στα νεα games...
Dj_kourampies Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 κατα τη γνωμη μου κανενα rts δεν ειναι γνησιο strategy. η εποχη των strategy τελειωσε με τα civilisation 3 κ heroes of might and magic: in the wake of gods για μενα.
stormrider Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 to apocalypse to epaiksa kai to aftermath to opoio eixe poly wraia atmosfaira alla katholou fantasia stous kakous kai sta opla.epipleon itan adikaiologita diskolo. to heroes4 me ksetrelane opws kai kathe heroes (asxoloume me tin seira apo to 1o meros), enw anamenw me agwnia to 5o meros.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.