nikoszoi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ Mindfactory ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ 350.ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΡ8Ε ΜΕ ΕΛΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΜΕΝΟ Pixel ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 17 Crt ΠΟΥ ΕΙΧΑ) ΓΩΝΙΕΣ ΘΕΑΣΗΣ No Problem ΑΨΟΓΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ Premium-mva Panel ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΥΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΗΝΥΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ
nikoszoi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 ΤΗ ΤΙΜΕΣ Brithness Kai Contrast ΝΑ ΒΑΛΩ?
sa1901 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Καλορίζικη. Βάλε και καμία φωτό, αν μπορείς φυσικά. Οι τιμές που θες να ρυθμίσεις, είναι πιστεύω κάτι υποκειμενικό. Βάλτες όπου σου αρέσει περισσότερο και σου φαίνεται πιο ξεκούραστη η οθόνη.
trv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 nikoszoi mipws tha mporouses na me voi8iseis ligo me to mindfactory.. mias kai apo germanika kserw poli poli liga.. Ti tropo apostolis evales? Ta ekanes me tin forma poy exei ekei sta germanika i esteiles email sta agglika? Pws plirwses, me katathesi i adikatavoli ktl?
trv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Loipon, tin parageila kai gw tin C19-4 apo to mindfactory.de Na efxaristisw kai apo edw tin stella pou prosfer8ike kai pragmatika me kathodigise stin paragelia!! Thank you stella Twra anamoni.... Kai efxes na mi kolisei sta elta..! btw, toso diskolo einai na valei agglika to mindofactory??
nikoszoi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Kati ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΚΟΥΣ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ
Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά εγώ έκανα παραγγελία απο το greek-shops.de αλλά δεν έχω πάρει κανένα mail και η οθόνη φαίνεται πως δεν είναι διαθέσιμη γιατί εμφανίζει ένα κόκκινο φωτάκι. Εγώ γερμανικά δεν ξέρω καθόλου και αν μπορούσε κάποιος να πεί τι κάνουμε θα ήταν πολύ καλό. Εγώ δεν μπορώ να φτάσω ούτε καν στην φόρμα που βάζεις τα στοιχεία σου. Δέχεται και με αντικαταβολή;
Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 http://www.mindfactory.de Ρε παιδιά εν δώσω σε κάποιον απο εσάς που αγοράσατε την οθόνη τα στοιχεία μου μπορείτε να μου κάνετε την αγορά γιατί δεν καταλαβένω μία. Πάντως πολύ καλύτερο θα ήταν αν γράφατε τι και τι κάνατε για να τα κάνω κι εγώ γιατί απο γερμανικά δεν σκαμπάζω μία. Έκανα εγγραφή και κατάφερα να βάλω την οθόνη στο καλάθι μου. Γιούπιιιιιιιιι... Απο εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο. Α και στα γερμανικά η ελλάδα είναι Greichenland ή κάπως έτσι τέλος πάντων; Σας ρωτάω γιατί εγώ έβαλα ένα τέτοιο γιατί δεν βρήκα πουθενά Greece. Παρακαλώ help γιατί δεν αντέχω άλλο την παραμωρφομένη 14" CRT.
sa1901 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 To http://www.greek-shops.de έχει και αγγλικά. Πας πάνω αριστερά και πατάς το "Ε".
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Ναι αλλά τώρα δεν έχει άλλες. Έχω το κόκκινο το φωτάκι. Εγώ έκανα απο εκεί παραγγελία αλλά δεν μου στείλανε κανένα e-mail που να λέει πως έκανα την παραγγελία. Βλέπω πως αυτή η οθόνη έχει και πολύ ωραία γωνία θέασης ε; Εγώ σε μία TFT ενός φίλου μου δεν είμουν ποιος ξέρει πόσο πλάγια και δεν έβλεπα μία. Το ανώτερο είναι το 180 και βέβαια το 170 που είχει εγώ το βρήσκω πάρα πολύ καλό.
tzinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 kato apo to kokino fws leei available ksana 24.04.2008!! Expected delivery date 24.04.2008
Πέτρος Σ. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δηλαδή μέχρι το 2008 πάπαλα. OK trv θα σε περιμένω όταν σε βάλω στην λίστα του MSN για να κάνω κι εγώ τν αγορά. Σ' ευχαριστώ φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.