Πέτρος Σ. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 :arrow: Παιδιά τώρα έχω μια οθόνη 14" αλλά έχει μαζέψει λίγο και είναι στις 13" μην σας πω και λιγότερο. :arrow: Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω για να καταλάβω πως μια οθόνη είναι καλή και αξίζει τα λεφτά της; Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι να το ακούσω όμως αν γίνεται να μου δίνετε μαζί και ένα site για να δω τιμή και αν είναι σε καλή περιοχή να την πάρω γιατί με μεταφορικά δεν με συμφέρει. 1) SAMSUNG SM913V 2) SAMSUNG 19" 910N Με ένα searching βρήκα αυτές τις δύο. Τι λέτε;
Πέτρος Σ. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Παιδιά μόνο μην πείτε πως υπάρχουν κι άλλα θέματα ίδια με το δικό μου. Κοίταξα αλλά δεν υπάρχει αυτό που ψάχνω. Εγώ θέλω κάτι φτηνό αλλά να αξήζει τα λεφτά του. Την οθόνη την θέλω για ταινίες, που και πού παιχνίδια και τα κλασσικά με τα προγράμματα. Μπορείτε να μου πείτε κάτι σε αυτό που ζητάω;
trv Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Αν θελεις κατι φτηνο που να αξιζει τα λεφτα του, ψαξε για την fujitsu-siemens C19-4 (με το καινουργιο πανελακι ) Την παιρνεις απο γερμανια, με φπα και μεταφορικα κατω απο 350ε, και ειναι αψογη. Θα την παραγγειλω εκτος απροοπτου μεσα στη βδομαδα, ο Neted ηδη πρεπει να την εχει παραλαβει! Ψαξε σε αλλα topics εδω μεσα, και διαφορα review (πχ στο behardware.com )
vagos789 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Αν θελεις κατι φτηνο που να αξιζει τα λεφτα του' date=' ψαξε για την fujitsu-siemens C19-4 (με το καινουργιο πανελακι )Την παιρνεις απο γερμανια, με φπα και μεταφορικα κατω απο 350ε, και ειναι αψογη.[/quote'] Και γιατι να μην την παρει απο Ελλάδα με 299 τελική τιμη; (e-shop)
sa1901 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Και γιατι να μην την παρει απο Ελλάδα με 299 τελική τιμη; (e-shop) Γιατί αυτή που φέρνει το e-shop είναι η C19-1 και δεν έχει καμία σχέση με την C19-4. Ένα παιδί που ρώτησε την αντιπροσωπεία, μου είπε ότι δεν σκοπεύει να την εισάγει στην Ελλάδα.
JoKo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Από τις δύο που έγραψες, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την SAMSUNG SM913V κυρίως για το χρόνο απόκρισης που έχει συγκριτικά με την άλλη...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 trv, δώσε μου λίγο και ένα site σε παρακαλώ για να δώ. Τα ms ρε παιδιά παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο;
trv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 http://www.fujitsu-siemens-b2c.de/fsc_b2c/catalog/factsheet1.service?part=catalog&oldopen=0&open=0&t=cc_fact1&rubricid=101333&articleid=126748&kid=16046onlsuc edw px tin exei.. kai sto mindfactory.de apopou tha tin parageilw kai egw mallon edw: http://www.mindfactory.de/cgi-bin/MindStore.storefront/42e497b9004a9d342b28c0a80110067a/Product/View/7750346 Min peseis stin pagida twn ms.. Me ta ms mboreis na sigrineis mono othones pou exoun to idio panel. De mporeis na sigrineis dio othones gia paradeigma pou exoun 15ms me VA panel kai 15ms me IPS panel..! Thelei psaksimo.. Des alla topics edw
Πέτρος Σ. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Επειδή δεν ξέρω και πολλά θα σας ξαναρωτήσω αν είναι καλή η τελική παραγγελία που θα κάνω. Πάντως θα κρατήσω στην μνήμη κι αυτή που μου λές γιατί βλέπω πως είναι καλή.
doctorkostis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Αν δεν πολυασχολεισαι με παιχνιδια και ειδικα fps,τοτε ριξε μια ματια στην Belinea 101906...Πολυ καλη οθονη για τα λεφτα της,και με zero pixel warranty. Εγω παντως αυριο παω για την FS P19-2(με περιμενει στο ταχυδρομειο,review συντομα...)
Πέτρος Σ. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λέτε οι περισσότεροι. Πέρνουμε LG γιατί αν καεί και ένα pixel θα μπορέσουμε να την φτιάξουμε μέσω της εγγύησης. Καταρχάς ένα και 2 pixel πρέπει να κάτσεις και να τα προσέχεις επι ώρες για να δεις πως έχουν καεί και δεύτερον έχω ακούσει πως αυτό το TN Panel που έχει η LG δεν είναι καλό και πως αυτή η μάρκα δεν δίνει καλά χρώματα. Αν είναι έτσι γιατί να πέρνουμε αυτές τις οθόνες; Α και κάτι άλλο. Τα pixels καίγονται τόσο εύκολα πια για να κάνουμε μια αγορά μόνο και μόνο για την εγγύηση του ενός χρόνου; Παρακαλώ όλα τα άτομα που γνωρίζουν τι είναι καλύτερο μέχρι τα 400 ευρώ ας μου πουν κάτι μπας και αγοράσω ποτέ. Αν είναι εύκολο να μου δίνετε κι απο ένα site για να κάνω την αγορά αν τελικά επιλέξω εκείνη.
HQ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 file pare samsung 913n .... skizi i othoniiiiiiiiiii!!!!!!!tin exo kana mina tora apo tis poli kales mou agores . na pliroforiso oti ta 7 kamena pixels pou exi egiisi oute to 1 den tha dis na emfanizete . den iparxoun parapona genikos ....rotiste!!!!!!
doctorkostis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Η 913n παλι TN panel εχει,DVI δεν εχει,zero pixel δεν εχει και ειναι και στα 400? παρα κατι...Ο φιλος λεει οτι δεν ειναι hardcore gamer,πιο πολυ ασχολειται με ταινιες απ'οτι λεει.Οποτε κατα τη γνωμη μου πρεπει να αποφυγει οτιδηποτε με ΤΝ panel. Αν δε θες να παραγγειλεις απο γερμανια(κοιτα και το greekshops.de) κοιταξε για την belinea 101906 που σου γραφω πιο πανω...Αν το να παραγγειλεις απεξω δεν ειναι προβλημα η Fujitsu-Siemens C19-4 ειναι η καλυτερη λυση για σενα.Ενα ενδεικτικο link-->http://www.greek-shops.de/eshop/design3/index.po?ShopID=45&ProdNr=1020240 Εγω απο εδω εχω παραγγειλει την P19-2(με αντικαταβολη),που εχει το ιδιο panel με την C19-4.Μεσα στις επομενες μερες θα προσπαθησω να γραψω ενα review της οθονης....
LKing Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Εγώ φίλε μου έχω αγοράσει την LG 1950S. Την πλήρωσα γύρω στα 370Ευρώ αλλά πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά της.Και ένας υπάλληλος στο Πλαίσιο που ρώτησα και την είχε εδώ και καιρό μου είπε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος.Σαν κριτήριο δε βάζω το ότι εάν έχει κάποια καμμένα pixel θα μου την αλλάξουν αμέσως, αλλά την ποιότητα της οθόνης
sa1901 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Εγω απο εδω εχω παραγγειλει την P19-2(με αντικαταβολη),που εχει το ιδιο panel με την C19-4. Μια διόρθωση. Δεν έχουν το ίδιο panel. H C19-4 έχει το AU Optronics Premium MVA 8 ms ενώ η P19-2 έχει το Samsung S-PVA 8 ms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.