Προς το περιεχόμενο

"Iδιοκτησιακό" καθεστώς στα τόπικ, απορία

^BOOMBOOM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και παλιό μέλος ίσως έχω καταλάβει λάθος και θα ήθελα μια διευκρίνηση.

Οταν ανοίγουμε ενα τόπικ, τι 'εξουσία' έχουμε σε αυτό?

Οταν ανοίγω ενα τόπικ με ενα συγκεκριμένο θέμα μπορώ να απαιτήσω ανα πάσα στιγμή να κλειδωθεί, ακόμα και αν το θέμα δεν αφορά εμένα και μόνο?

Μπορώ να απαγορευω σε χρήστες της επιλογής μου να συμμετέχουν σε αυτό?

Μπορώ με την 'εξουσία' που επικαλούμαι ως "ιδρυτής" του συγκεκριμένου τοπικ να εξαπολύω προσωπικές αιχμές σε όποιον δεν μου αρέσει ή διατηρώ αποθυμένα?

Δημοσ.

Επειδη σε μενα αναφερεται ο αποπανω χρηστης ας πω τα εξης .

Μπηκε στο τοπικ που εγω ειχα ανοιξει με πρωτο ποστ αυτο .

H απαντηση μου ηταν αυτη .

Λιγο αργοτερα καποιος αλλος χρηστης (που δεν του αρεσε το ποστ του χρηστη ΒΟΟΜΒΟΟΜ ) του απαντησε με επιθετικο τροπο .

Επικοινωνησα μαζι του και του ζητησα να διαγραψει την απαντηση του γιατι δεν ηθελα να χαλαστει το τοπικ μου .

Το σεβαστηκε και εκανε διορθωση στο ποστ του και πηρα την πρωτοβουλια να το κανω αναφορα γιατι δεν μπορουσε να το διαγραψει .

Λιγο μετα ενας δευτερος χρηστης εκανε παραθεσεις κατι που εγραψα εγω και αποκατω αυτο που ειχε γραψει ο χρηστης ΒΟΟΜΒΟΟΜ .

Εκει εκνευριστηκα λιγο και απαντησα επιθετικα , αλλα το θεμα λυθηκε μεσω π.μ .

H απαντηση του ΒΟΟΜΒΟΟΜ ηταν αυτη την οποια (κατα εμενα) ρετουσαρε και με μερικες προτασεις σχετικες με το θεμα του τοπικ .

Λιγο παρακατω βαζει μια ταινια καποιος χρηστης και σπευδει να απαντησει αυτο .

H εξελιξη του θεματος ξεφευγει λιγο σε παρεμφερη μονοπατι και εμφανιζεται γραφοντας αυτο και την σαλτσωσε παλι με μια προταση ταινιας .

Kαι απο εκει και περα καταφερε αυτο που ηθελε και δεν ηθελα πλεον να μεινει ανοιχτο .

Ως προς απαντηση μου να πω και κατι ακομα .

Ναι , πλεον βλεπω κοκκινο σε οτι και να πει .

Ναι, πλεον εχει την τιμη να ειναι ο μοναδικος χρηστης που με εχει κανει και το εχει επιδιωξει ,να τον χαρακτηρισω με ενα επιθετο ( και για το οποιο δεν εχω μετανιωσει) .

Ναι , τον συγκεκριμενο χρηστη δεν τον θελω σε τοπικ μου ,προτιμω να κλειδωθουν ολα παρα να συμμετεχει .

Και Ναι , οταν ξερω οτι καποιος βλεπει το ιδιο κοκκινο οταν βλεπει τα ποστς μου και τον βλεπω να συμμετεχει σε τοπικ μου , δεν τον θελω μεσα σε αυτο .

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Το forum δεν ενδιαφέρεται για προσωπικές διαμάχες των μελών του. Αν θέλετε, συναντηθείτε, πιείτε έναν καφέ και συζητείστε. Ή πλακωθείτε. Ή μην πλακωθείτε. Ή κάντε ό,τι θέλετε. Μην πρήζετε τα υπόλοιπα μέλη όμως.

2. Το κάθε topic 'ανήκει' κατ'αρχήν στον δημιουργό του - υπό την έννοια ότι καθορίζει το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το topic. Αλλά όχι μέχρι του σημείου να... απαγορεύει σε άλλα μέλη να γράφουν στο topic 'του' ή στο να απαιτεί το κλείδωμα. Από τη στιγμή που ένα topic γράφεται στο forum, εξωτερικεύεται η βούληση του topic starter και στη συζήτηση μπορεί να συμμετέχει ο καθένας.

3. Οι κανόνες του forum ισχύουν για όλους. Είτε αυτός είναι ο topic starter είτε είναι απλό μέλος που συμμετέχει σε μία δημόσια συζήτηση.

Όποιος θέλει έχει καλώς. Όποιος δεν θέλει, ας ανοίξει δικό του forum με τους δικούς του κανόνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...