Sta Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα, Στην adsl γραμμή που έχω, όταν με παίρνουν τηλ. και σηκώνω το ακουστικό ακούω για τα πρώτα 3-4 δευτερόλεπτα παράσιτα και μετά διορθώνεται από μόνο του. Όταν σηκώνω το ακουστικό να πάρω εγώ τηλ., όλα είναι κανονικά. Να σημειωθεί πως έχω γραμμή pstn και βέβαια πριν το τηλέφωνο έχω βάλει κανονικά το φίλτρο. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Πώς μπορεί να διορθωθεί;
NiCkReD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 βασικα ο ποτες φταιει ως συνηθως......διαμαρτυτησου, δεν πληρωνεις τοσα λεφτα για να εχεις παρασιτα .....
giannis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 tha prepei na exeis provlima sto kentriko kykloma pano sto opoio peftei h grammi sou. partous thlefono kai trextous
Sta Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Μήπως έχει πρόβλημα το φίλτρο; Ρε παιδιά φοβάμαι μήπως, αν τους τρέξω, κάνουν καμία βλακεία και μου κόψουν το τηλέφωνο και τρέχω εγώ μετά.
ksp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Egw pali exw provlima me tin anagnwrisi klisis... alles fores anagnwrizei kai alles oxi... Allaksa filtra, alla tipote...
lambros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Egw pali exw provlima me tin anagnwrisi klisis... alles fores anagnwrizei kai alles oxi... Allaksa filtra' date=' alla tipote...[/quote'] allakse siskeyi me anagnorisi
NiCkReD Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μήπως έχει πρόβλημα το φίλτρο; Ρε παιδιά φοβάμαι μήπως, αν τους τρέξω, κάνουν καμία βλακεία και μου κόψουν το τηλέφωνο και τρέχω εγώ μετά. αλλαξε συσκευη και δες αν εχεις ακομη θορυβο. αν εχεις τοτε παρτους τηλεφωνο.αυτο εκανα και εγω και μειωθηκε λιγο.μεχρι που εβαλα isdn και καθαρισε τελειως ο ηχος αρα ειναι προβλημα του οτε και με τις κ0λ0γραμμες τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.