Προς το περιεχόμενο

Τραγουδιστες:καλοι στο studio αλλα μετριοι στα live?

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O singer των Paradise Lost στο Evolve DVD που έβγαλαν φαλτσάρει συνέχεια. Στο live όταν τους είδα ευτυχώς δεν ακουγόταν τόσο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να πω και εγω την γνωμη μου σε ενα Live video που ειδα System of a Down εχω την εντυπωση πως δεν εχει την ιδια αποδοση οπως ακουγεται σε καποια τραγουδια!!! Dunno για σιγουρα παντως...

Δημοσ.

hahah nai perimenate axiopreph live apo ellines pou kapnizoun 3-4 paketa tsigara (pathitika panta) sta mpouzoukia. Pali kala pou den exoun pathei karkino oi fwnhthikes xordes tous.

Bissi my ass.

Δημοσ.

οι τραγουδιστες στα μπουζουκια καπνιζουν πολυ περισσοτερο απο 3-4 και συνηθως αλλα τσιγαρα ;)

Δημοσ.

οι RHCP έγιναν γνωστοί από τις live εμφανίσεις τους.. περισσότερο γιατί ήταν ριζοσπαστικοί αλλά ντάξει, τα τελευταία χρόνια η φωνή του kiedis είναι βελτιωμενη.. :P

Δημοσ.

όντως είναι πολύ καλοί όταν είναι χιλιόμετρα μακριά μου.

αλλά όταν ο άλλος έχει πιεί τα άντερα του δεν καταλαβαίνει

και πολλά.

Δημοσ.
Για να πω και εγω την γνωμη μου σε ενα Live video που ειδα System of a Down εχω την εντυπωση πως δεν εχει την ιδια αποδοση οπως ακουγεται σε καποια τραγουδια!!! Dunno για σιγουρα παντως...

Αυτό έχει να κάνει και με την παραγωγή που ακούμε στο cd.Είναι τόσο καλογυαλισμένη που λογικό είναι να σου φαίνεται μεγάλη η διαφορα!

οι τραγουδιστες στα μπουζουκια καπνιζουν πολυ περισσοτερο απο 3-4 και συνηθως αλλα τσιγαρα

Μάλλον είναι γενικότερο φαινόμενο στην μουσική σκηνή αυτό.Πάντως δεν νομίζω πως επηρεάζεται και τόσο η φωνή απο το κάπνισμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...