hugelacky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 O singer των Paradise Lost στο Evolve DVD που έβγαλαν φαλτσάρει συνέχεια. Στο live όταν τους είδα ευτυχώς δεν ακουγόταν τόσο.
basiloukos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ο Παπακωνσταντίνου live είναι αξιοπρεπέστατος μη λέμε ότι θέλουμε...
Godfath3r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Πότε τον είδες τελευταία φορά?Γιατί εγώ νομίζω οτι όντως είναι αρκετά πεσμένη η απόδοσή του!
Geokon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Για να πω και εγω την γνωμη μου σε ενα Live video που ειδα System of a Down εχω την εντυπωση πως δεν εχει την ιδια αποδοση οπως ακουγεται σε καποια τραγουδια!!! Dunno για σιγουρα παντως...
spkr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 hahah nai perimenate axiopreph live apo ellines pou kapnizoun 3-4 paketa tsigara (pathitika panta) sta mpouzoukia. Pali kala pou den exoun pathei karkino oi fwnhthikes xordes tous. Bissi my ass.
Mika Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 οι τραγουδιστες στα μπουζουκια καπνιζουν πολυ περισσοτερο απο 3-4 και συνηθως αλλα τσιγαρα
freakystyley Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 οι RHCP έγιναν γνωστοί από τις live εμφανίσεις τους.. περισσότερο γιατί ήταν ριζοσπαστικοί αλλά ντάξει, τα τελευταία χρόνια η φωνή του kiedis είναι βελτιωμενη..
snik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Ego piga kai akousa to sxima kourkoulis dantis.Eno o dantis itan fonara!!o kourkoulis itan xalia teleios
laokratwr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 emena h vandi mou ekane poly asxhmh entpwsh...den thimamai kapoion alllo na apexei toso apo to cd...h gkomena ourliaze den tragoudouse...
mandate Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 όντως είναι πολύ καλοί όταν είναι χιλιόμετρα μακριά μου. αλλά όταν ο άλλος έχει πιεί τα άντερα του δεν καταλαβαίνει και πολλά.
Godfath3r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Για να πω και εγω την γνωμη μου σε ενα Live video που ειδα System of a Down εχω την εντυπωση πως δεν εχει την ιδια αποδοση οπως ακουγεται σε καποια τραγουδια!!! Dunno για σιγουρα παντως... Αυτό έχει να κάνει και με την παραγωγή που ακούμε στο cd.Είναι τόσο καλογυαλισμένη που λογικό είναι να σου φαίνεται μεγάλη η διαφορα! οι τραγουδιστες στα μπουζουκια καπνιζουν πολυ περισσοτερο απο 3-4 και συνηθως αλλα τσιγαρα Μάλλον είναι γενικότερο φαινόμενο στην μουσική σκηνή αυτό.Πάντως δεν νομίζω πως επηρεάζεται και τόσο η φωνή απο το κάπνισμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.