john1987 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 ποιοι τραγουδιστες,ενω σας αρεσαν στα studio albums σας απογοητευσαν οταν τους ειδατε απο κοντα η οταν τους ειδατε live στην τηλεοραση? εμενα δε μου αρεσε προσωπικα live ο ρεμος και η βισση(η οποια δικαιολογειται και λογω ηλικιας)-τους εχω δει βεβαια μονο απο τηλεοραση... επισης δε μου αρεσε η κοκκινου,τσαλικης,νινο(ουδεν σχολιον)...παλι απο τηλεοραση,σιγα μην πληρωνα να τους ακουσω... επειδη οι τραγουδιστες του metal/hard rock το οποιο ακουω συνηθως γ***** στα live σε αντιθεση με μερικους εγχωριους playback-ιζτηδες δεν εχω να αναφερω καποιους... μην παρεξηγηθει κανενας φαν των παραπανω...γουστα ειναι αυτα... ps:επισης δε μου αρεσε η αλεξιου οταν ειχε τραγουδησει στα αριων
MariaTs. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Madonna! Παρά τα πολλά χρόνια στη μουσική σκηνή, ακόμη η φωνή της παραμένει το ίδιο στα live! Ψιλοχάλια!
AnnaXatheis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Απο τους Linkin Park o Chester Bennington. Έχει ωραία χροιά αλλά πρέπει να είσαι υπερβολικά παθιασμένος-πορομένος για να μη δώσεις προσοχή στις παραφωνίες.(Έχω δει μόνο ζωντανές συναυλίες τους σε βιντεο) Γενικότερα σε συγκροτηματάκια νέας γεννιάς το παρατηρώ αυτό το φαινόμενο... (Όχι ότι έχω ακούσει και παλαιάς αλλά τέλος πάντων!)
john1987 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 nomizw oti o papakostantinou einai aksioprephs live...
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Ήταν κάποτε in my opinion, τώρα ου γαρ έρχεται μόνον...
john1987 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 kala h madonna einai gnwsto oti einai afwnh... h bandh exw akousei oti de leei live,bebaia to live album ths einai safws studio-siga mhn exei tetoia apodosh live!
Godfath3r Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Tα πρώτα παράδειγματα που μου έρχονται είναι του Antony Kiedis (Red Hot Chili Peppers) και του James Labrie (Dream Theater).Eπίσης ψιλοχάλια live έχουν και οι Deftones.Nα πώ επίσης οτι όσο και αν ξέρω οτι απο θέμα απόδοσης αυτές οι μπάντες δεν αξίζουν θα ήθελα πάρα πολύ να τους δώ live.(αναφέρομαι σε RHCP και Deftones) Aυτά. ΥΓ:Δεν νομίζω πως χρειάζεται να μάθετε την άποψή μου για την εγχώρια κατάσταση!!!
john1987 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 oxi godfath3r pes mas na gelasoume ligaki... koitakse kai sto studio o tragoudisths twn rdcp den akougetai kai teleia alla nai ontws live xanei akoma pio poly...(exw dei ena live video)
Godfath3r Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Που να δείς και ολόκληρο Live...Πιστεύω όμως οτι αν είμαι μέσα στο live δεν θα με νοιάζει και τόσο η απόδοση του τραγουδιστή...Είναι άλλη φάση!!!!Κάνουν τρελό σκηνικό και επίσης μ'αρέσει πάρα πολύ το γκρούπ.(Στις studiakes δουλειές!!!!)
eurander Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Την Liv Kristine, την πρωην των Theatre of tragedy, απογοητευτηκα οταν την ακουσα live..
john1987 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 e mhn to les..an einai poly metrios live xalaei h olh fash
mert Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μεσα στον πανζουρλισμο που επικρατει ποια φωνη να ακουσεις?:smile: Νταξει πλακα κανω.
madcap Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Η άποψη μου πάνω αυτό το θέμα είναι ότι ο τραγουδιστής/συγκρότημα στα live δείχνει την αξία του καθώς και τις ικανότητες του. Αλλά έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο στα live να παρέχουν τεχνίτη υποστήριξη στον τραγουδιστή. Κάτι τέτοιο είχε ακουστεί για τους Rolling Stones, κυκλοφόρησε η φήμη ότι o Τζακερ δεν μπορούσε να πιάσει τις ψηλές νότες.
AfterForever Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Όχι ρε, τη Liv Cristine όταν την άκουσα στο Ρόδον η φωνή της ήταν κρύσταλλο, παρά το γεγονός ότι ο ήχος ήταν σκατά γενικότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.