marten91 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Παιδιά έχω μια ερώτηση... Πως αλλάζω το μπάνερ του Phpbb2 Plus???Μπορώ να ανεβάσω το δικό μου μέσα από το πίνακα διαχείρισης??? Επίσης μπορώ να αφαιρέσω και να προσθέσω στα μενού και επιπλέον επιλογές??? Ευχαριστώ!
Adavis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Από το Admin Control Panel και από την επιλογή Styles Admin-->Banner μπορείς να αλλάξεις το banner. Για να προσθέσεις επιπλεόν επιλογές πρέπει να επέμβεις σε αρχεία .tpl που βρίσκονται στον φάκελο templates.
marten91 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Θα ήθελα να ανεβάσω κάποια παιχνίδια...αλλά δεν είμαι τόσο προχωρημένος ώστε να επέμβω σε κπ αρχείο για να δημιουργήσω ένα αντίστοιχι link.... Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας... που μπορώ να τα βάλω???Και επίσης πως μπορώ να τα ανεβάσω ή μάλλον που???
Adavis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Για παιχνίδια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Arcade Mod: http://www.phpbb-amod.co.uk/ Στην σελίδα θα βρεις πολλές πληροφορίες.
marten91 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ... Θα την κοιτάξω και θα σου πω...!
marten91 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να αφαιρέσω τα banner που υπάρχουν στην κορυφή του Phpbb2 plus 1.52 (ta banner phpbb leo) μέσα από το administrator panel???Please Help...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.