Προς το περιεχόμενο

Ελληνικά σε Phpbb2 Plus 1.52

marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σόρρυ φίλε gianni λάθος το είπα... Εννοώ αν μπαίνεις απευθείας στο forum ή αν είναι σαν το π.χ. http://www.techforum.gr που έχει και ωραία αρχική...!

Μήπως ξέρεις να μου πεις αν πρέπει να πειράξω κτ στην βάση δεδομένων όταν κάνω upload???

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε androu...

Ξέρω ότι μόνο το Index.php, index.asp, index.html βάζει αυτόματα ως αρχική...

Πως μπορώ να κάνω αρχική το portal.php???

Ευχαριστώ...!

Δημοσ.

πρέπει να πειράξεις κάτι αρχεία αλλά δεν θυμάμαι πιά..

Αλλη λύση βάζεις μια index.html και κάνει redirect -> portal.php

Δημοσ.

Δεν το λες με απλά λόγια για να το καταλάβω???

Αν κάνω μετονομασία του portal.php σε index.php και το index.php σε portal.php???

Δημοσ.
πρέπει να πειράξεις κάτι αρχεία αλλά δεν θυμάμαι πιά..

Αλλη λύση βάζεις μια index.html και κάνει redirect -> portal.php

Εννοείς ότι ενώ υπάρχει ήδη ένα αρχείο index.php και portal.php πετάω μέσα στο φάκελο και ένα index.html και αυτόματα πέρνει ως αρχική το porta.php???

Αυτό εννοείς??

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιήσεις το Phpbb2 Plus τότε αυτόματα αρχική σου σελίδα είναι το portal.php χωρίς καμία απολύτως αλλαγή...

Δημοσ.

ξέχασα να σας πω πιο συγκεκριμένα ότι αναφέρομαι για την βάση δεδομένων του Phpbb Plus όταν ανοίγω το Install.php... εκεί που λέει db host τι συμπληρώνω???

Δημοσ.

Φίλε Adavis δεν έχω κάνει κπ hosting μέχρι τώρα για αυτό ρωτάω.....!!Επίσης styles για phpbb plus Που μπορώ να κατεβάσω δωρεάν?? και από που τα εγκαθηστώ???Τα πετάω μέσα στο φάκελο templates και κάνω upload Και από τον πίνακα διαχείρησης το επιλέγω???

Δημοσ.

Προφανώς τότε όταν κάνεις κάπου hosting θα σου παρέχουν και κάποιο CPanel ώστε να δημιουργήσεις την βάση σου.

Όσο για τα styles, είδικά για το Plus μπορείς να βρείς εδώ: http://plusstyles.phpbb2.de/

Αφού επιλέξεις πιο σου αρέσει το ανεβάζεις στον φάκελο templates και μέσα από το Administartor Control Panel και την επιλογή eXtreme Styles-->Install μπορείς να το εγκαταστήσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ adavis μέσα από τον πίνακα διαχείρισης μπορείς να γράψεις ανακονώσεις, να προσθέσεις downloads files κλπ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...