flyer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα σε όλους.Εχω 2 pc πάνω σε ένα zyxel 652.Θέλω να επεκτείνω το δίκτυο ασύρματα πλέον.Χρειάζομαι τη συμβουλή σας στα εξής: 1)Προτάσεις αγοράς για AP (σταθερό και εύκολο στο σετάρισμα) 2)Μπορώ να χρησιμοποιήσω το usr9106 μόνο σαν AP (ως bridge,γνωρίζοντας οτι ανα πάσα στιγμή μπορώ να το χρησιμοποιήσω αντί του zyxel)?Μου προτείνετε κάτι τετοιο καθότι το 9106 κοστίζει ίσως και λιγώτερο απο ένα απλό AP(αν βέβαια μπορεί να δουλέψει σαν απλό AP)? 3)Τα παραπάνω θα συνεργαστούν ομαλά με τον ασύρματο media player της dlink DSM-320 (http://www.dlink.com/products/?pid=318) για μεταφορά ήχου και εικόνας σε TV(αποσταση περίπου 15 μέτρα χωρίς εμπόδια)?Aν κάποιος εχει χρησιμοποιήσει το DSM-320(ή κάποιο άλλο ασύρματο media player) ας μου πει εντυπώσεις. Sorry για τη φλυαρία.Ολες οι συμβουλές καλοδεχούμενες.
Costinio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Το 9106 μπορεί να δουλέψει ως ΑΡ. Δοκίμασε να το βάλεις και σε wireless bridge mode ώστε εκτός από το κλασικό ΑΡ mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.