stormrider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 ...δεν ξέρω αν μου αρέσει αυτό το όνομα, είναι σίγουρα όμως πολύ καλύτερο από το longhorn (πολύ βλαχιά αμερικανιά! ειδικά το σήμα με το βίσωνα...). Είδα πολλά screenshots, έχει καταπληκτικό theme αλλά πολλά μενού ακολουθούν την φιλοσοφία της "easy-view" του control panel των δικών μας XP: τεράστια "καλογυαλισμένα" εικονίδια, μεγάλες γραμματοσειρές και λίγες επιλογές μόνο για τα βασικά...Ακόμη η microsoft διαφημίζει ημι-διάφανα παράθυρα.Έλεος! Μα γιατί έχει την τάση ιδέες άλλων να τις κάνει δικές της (βλ innovation που μας λέει ξανά και ξανά), εδώ εγώ είχα ημιδιάφανα στο KDE το 2001! Άρα σκεφτήτε πόσο παλιά είναι... Α, δεν θα έχει WinFS, το πολυδιαφημισμένο δικό της file system, θα έρθει αργότερα με service pack. τρελό innovation: βάζεις ένα service pack και σου κάνει convert όλο το file system του δίσκου!!! :?
comfuzio Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Gia mena ta eikonidia kai oi gramatoseires den kanoun to leitourgiko... An eftiaxe oles mple othones kai ebaze perisoterous drivers kai na to ekane ligo pio grigoro se ekinisi kai tou pc alla kai ton efarmogon, auto tha itan kati ousiodes. Oso gia ta gualistera eikonidia ego apo ta win 95 me ena utility ta eixa opos einai tora sta screenshots.
stormrider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 καλά, τώρα μιλάμε για την αισθητική πλευρά αναγκαστικά γιατί δεν μπορούμε να το τρέξουμε στην πράξη. Η ms υπόσχεται πάντως 15% γρηγορότερη εκκίνηση εφαρμογών και 50% γρηγορότερη εκκίνηση του λειτουργικού. ------------------------------------------------------ the faster the computer is, the faster it reaches the crash state Murphy's technology law
madsc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Aς συνεχίσουμε στο ήδη υπάρχον, http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=114512 . /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.