angelos0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 sthn idia timh pia apo tis 2 8a dialegate? toshiba h samsung? den 8a exei eggyhsh ara psaxnw to pio reliable kai thn kalyterh poiothta eikonas. http://audiovisual.kelkoo.co.uk/b/a/ps_6154530/127401.html http://audiovisual.kelkoo.co.uk/b/a/ps_6154892/127401.html thanx
Pink_Panther Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Mou ir8e to minima apo to bot sou (O_Arxhgos) kai mpika na dw. Vasika egw protimw-protinw thn Samsung, 20 watt hxeia anti 10 ths Toshiba, pio elafria kai me mikroteres diastaseis. Oso gia to an xalane oi Samsung? Tis 8ewrw kaliteres, para poly diskolo na vgaloune vlavi, aposo kserw dld gia tis o8ones stous H/Y toulaxiston, 3 xronia douleva se magazi pou poulouse k samsung k mono se 1 eixe parousiastei vlavi! Kalh tyxh.
comfuzio Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Kai ego Samsung tha sou protina..... Kali tuxi
cafe_demek Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 nai kai egw 8a dialega thn samsung.... ektos apo ta pleonektimata pou mas eipe o filos mas o pink_panter i samsung exei kai kalitero tuner (Tuner type NTSC , PAL , SECAM)
adams Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Αγγελε εγω θα ελεγα να μην προβεις σε αγορα μιας 28" wide.Ή μια 32" wide ή μια 29" 4:3.To ελαχιστο μεγαλυτερο καδρο της 28" wide εξανεμιζεται απο την μεγαλη διαφορα κοστους (29" 4/3--28"16/9) γιαυτο το λογο δεν υπαρχουν και πολλα μοντελα 28" 16/9. Εκτος βεβαια και αν ειναι μια τοσο καλη ευκαιρια.
angelos0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 καταρχήν ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. μέχρι τώρα έλεγα toshiba γιατί έχει k το stand και εφόσον δεν με ενδιαφeρει να την κατεβάσω Ελλάδα δεν με ενδιέφερε το tuning. Adams, στο ebay ψάχνω και είναι μερικές πολύ καλές ευκαιρίες. και οι περισσότερες είναι 28 inches μην πω σχεδόν όλες. τώρα κυνηγάω μια JVC που βρήκα πριν από λίγο με προ logic ενσωματωμένο και ένα χρόνο εγγύηση με stand. Αν όχι τότε παίζει μια Sony WEGA αλλα επειδή ποτε δεν ήμουν τυχερός οι 2 παραπάνω λήγουν από δευτερα και θα είναι το last reserve μου. το αγγλικό ebay έχει πολλές ευκαιρίες γενικά εγώ απλά είμαι λίγο *εστίς μια και είμαι newbie στο επάγγελμα...k δει στις τηλεοράσεις. yg. to aurioano bifd ths jvc 8a to kanw me windows mobile mia kai exw dinner arrangements...kai kainourgios kai mobile bidding 8a sas enhmerwsw xexe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.