adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Υπαρχουν dvd απο συναυλιες κυριως rock συγκροτηματων πχ Scorpions Doors ? Που μπορω να βρω για ενοικιαση ?
haris_ch02019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 se video club vasika egw apo ekei tis "noikiazw"
adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 kana gnwsto video club pou na exei tipota prosfato yparxei ? genika tis synaylies pou ginontai giati den tis kalyptei kaneis estw kai se magnhtoskophsh ? se kapoia doryforika exw dei kapoies pantws
haris_ch02019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 egw pantws pou menw xalandri briskw para polla se ena videoclub pou legetai "Z" exei kai se peristeri kai agious anargyrous..!exw brei scorpions,queen,depeche mode,u2,placebo,radiohead,starsailor,bowie kai alla polla!ennoeite oti tis kalyptoun tis synaulies alla tis bgazoun pros agora kai meta pros enoikiasi...an tis bgaloun!!egw exw brei sto internet arketes sunaulies pantws sto dc++
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Αν ψάχνεις bootlegs από συναυλίες στην Ελλάδα, μπορείς να επισκεφτείς το Ωχ Αμάν Market (aka Ζαχαρία), σε μια στοά στο Μοναστηράκι, όπου πουλάει αποκλειστικά bootleg videos από συναυλίες rock+metal στην Ελλάδα.
Godfath3r Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Που ακριβώε είναι αυτό lucifer?Τι τιμές παίζουν?Αξίζει η ποιοτητα??
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Χμ, είναι στην στοά που είναι ακριβώς δίπλα στο 7+7. Τέρμα κάτω, στο δεξί σου χέρι. Η ποιότητα δν ξέρω πως είναι, δν είμαι πολύ των bootlegs και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά λογικά ποιότητα videocameraς θα είναι. Στην ανάγκη ζήτα του να την παίξει [την ταινία ;p] στο μαγαζί να κρίνεις. Τιμές από 5-20 ευρώ ανάλογα την σπανιότητα.
Godfath3r Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Nice...Moυ φαίνεται θα πάω καμμιά βολτίτσα απο κεί στην επόμενη επίσκεψη μου στην Αθήνα!!!!
adi32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 πηγα στο Ωχ αμαν σημερα και δεν ειχε ιδεα για βιντεο απο συναυλιες μονο cd ειχε μηπως λες αλλο ?
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Χμ λες να μπερδεύω το όνομα? Είναι σίγουρα στη στοά δίπλα στο 7+7 στο ΤΕΡΜΑ και δεξιά. Το έχει ένας τύπος με μακρύ μαλλί και καράφλα ακριβώς στο πάνω μέρος του κεφαλιού
Panathachamp Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Χμ, ο Ζαχαρίας δεν θυμάμαι αν λέγεται και Ωχ Αμάν,και σίγουρα δεν έχει bootleg βίντεο/dvd(αν και έχω κάμποσο καιρό να πάω),παρά μόνο κάποια audio bootlegs.Κάποιες βιντεοκασέτες του είδους που θες (πάλι δε θυμάμαι για DVD,αλλά ρίξε μια ματιά) έχει ο Τζάμπας(ή Τσαμπας?),λιγο πιο μετά απο το 7+7 κ τον Ζαχαρία,πάλι στην δεξιά μεριά.Δεν είναι τόσο βαθιά όσο ο Ζαχαρίας αλλά δεν έχει και φάτσα βιτρίνα,στον ίδιο χώρο πουλάνε και κάτι ηλεκτρονικά.Δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο βρέστο :-P
MetalHead Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Υλικό εχει και το Shiva Records (στοα πριν το Ωχ Αμαν). Σπανιο πραγμα ειχε και ενα στην ιδια στοα με το Shiva τερμα βαθος δεξια, αλλα απο οτι θυμαμαι οι τιμες ηταν φωτια (ειχα βαλει στο ματι ενα Sanctuary αλλα...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.