geovard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Ο παρακάτω επεξεργαστής είναι από την πρώτη γεννιά η είναι βελτιωμένος Prescott όσον αφορά στο ψήσιμο? CPU#1 APIC ID = 0 Name Intel Pentium 4 Code Name Prescott Specification Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz Family / Model / Stepping F 3 4 Extended Family / Model 0 0 Package mPGA-478 Core Stepping D0 Technology 0.09 µ Supported Instructions Sets MMX, SSE, SSE2, SSE3
stefan123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Ayton exo kai ego.para poli thermos.tora to kalokairi otan paizo kanena game pianei kai tous 70 vathmous me tin stock psiktra alla den masaei..........otan eimai sta windows pianei giro stous 45.....
geovard Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Έχω όπως είπα τον παραπάτω επεξεργαστή.Παιχνίδια στο pc δεν παίζω.Καλή ψύξη διαθέτω.Ασχολούμε ,με συνήθεις εργασίες συν επεξεργασία βίντεο.Πείτε μου ένα καλό λόγο που πρέπει να πάω τώρα σε ATHLON καί δεν έχω πρόβλημα να το κάνω,με όσο κόστος αυτό συνεπάγεται φτάνει να δω σημαντικές βελτιώσεις.Μνήμη έχω αρκετή.1 GB kingston
billpeppas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Αν σε καλύπτει το PC σου τώρα, γιατί να αλλάξεις ? Αν τώρα ψήνεσαι να δώσεις χρήμα, και να πάρεις κάτι που αξίζει ( ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα ), πας για Athlon 64 x2
geovard Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 -Απόλυτη κάλυψη από το pc του κανείς δεν μπορεί να έχει γιατί τα πάντα αλλάζουν γρήγορα.Αν είσαι 'στατικός' χρήστης κάνοντας περιορισμένη χρήση δεν έχεις πρόβλημα. Το θέτεις πάντως πολύ σωστά,που αναφέρεις τη λέξη 'τώρα'. -Ναί αυτό θα κάνω πού λες αλλά λίγο αργότερα.Άσε πρώτα να δοκιμαστούν λίγο και οι dual core.
aGka8l Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 enas kolitos exei ayto to cpu sta win xtipaei kapoy 35 ke se full load pianei ke 65!exi simasia omws ke i mitriki ya tis 8ermokrasies!enow o sensoras tis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.