Προς το περιεχόμενο

CPU specs

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο παρακάτω επεξεργαστής είναι από την πρώτη γεννιά η είναι βελτιωμένος Prescott όσον αφορά στο ψήσιμο?

CPU#1 APIC ID = 0

Name Intel Pentium 4

Code Name Prescott

Specification Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz

Family / Model / Stepping F 3 4

Extended Family / Model 0 0

Package mPGA-478

Core Stepping D0

Technology 0.09 µ

Supported Instructions Sets MMX, SSE, SSE2, SSE3

Δημοσ.

Ayton exo kai ego.para poli thermos.tora to kalokairi otan paizo kanena game pianei kai tous 70 vathmous me tin stock psiktra alla den masaei..........otan eimai sta windows pianei giro stous 45.....

Δημοσ.

Έχω όπως είπα τον παραπάτω επεξεργαστή.Παιχνίδια στο pc δεν παίζω.Καλή ψύξη διαθέτω.Ασχολούμε ,με συνήθεις εργασίες συν επεξεργασία βίντεο.Πείτε μου ένα καλό λόγο που πρέπει να πάω τώρα σε ATHLON καί δεν έχω πρόβλημα να το κάνω,με όσο κόστος αυτό συνεπάγεται φτάνει να δω σημαντικές βελτιώσεις.Μνήμη έχω αρκετή.1 GB kingston

Δημοσ.

Αν σε καλύπτει το PC σου τώρα, γιατί να αλλάξεις ?

Αν τώρα ψήνεσαι να δώσεις χρήμα, και να πάρεις κάτι που αξίζει ( ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα ), πας για Athlon 64 x2

Δημοσ.

-Απόλυτη κάλυψη από το pc του κανείς δεν μπορεί να έχει γιατί τα πάντα αλλάζουν γρήγορα.Αν είσαι 'στατικός' χρήστης κάνοντας περιορισμένη χρήση δεν έχεις πρόβλημα. Το θέτεις πάντως πολύ σωστά,που αναφέρεις τη λέξη 'τώρα'.

-Ναί αυτό θα κάνω πού λες αλλά λίγο αργότερα.Άσε πρώτα να δοκιμαστούν λίγο και οι dual core.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...