Προς το περιεχόμενο

Acer 1694 vs Κάτι άλλο???

alexxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι γνώμη έχετε για αυτόν τον Acer:

http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_219&products_id=1389&osCsid=cfd53b43905c8d51747a300be7a79920

Η τιμή του είναι περίπου 1800 ευρώ. Νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά του είναι καλύτερα από κάθε άλλο laptop σε αυτήν την τιμή!!! (Πχ sony, toshiba)

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτήν την τιμή??

Είναι η Acer αξιόπιστη εταιρία?

Thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 Gb ram! :shock: για desktop θα ελεγα άπαιχτο. στο λαπτοπ θα τη χρησιμοποιήσεις?

και το βαρος (2.95) καλο ειναι.

στα χαρτια/hardware/speed μπορει να εχει παπαδες, αλλα οι "μαρκες" ξεχωρίζουν σε θεματα που μονο αν το δεις live το μηχανημα θα καταλάβεις:

θερμοκρασία στο κατω μέρος μετα απο μιση ωρα χρήση,

θόρυβος (αδυνατο να μετρηθει σε καταστημα),

και υποκειμενική αίσθηση ποιότητας (οθονη, πληκτρα). δυσκολα θα εδινα 1800 σε e-μαγαζι χωρις να το δω απο κοντά.

2 Gb ram! :shock: για desktop θα ελεγα άπαιχτο. στο λαπτοπ θα τη χρησιμοποιήσεις?

και το βαρος (2.95) καλο ειναι.

στα χαρτια/hardware/speed μπορει να εχει παπαδες' date=' αλλα οι "μαρκες" ξεχωρίζουν σε θεματα που μονο αν το δεις live το μηχανημα θα καταλάβεις:

[b']θερμοκρασία [/b] στο κατω μέρος μετα απο μιση ωρα χρήση,

θόρυβος (αδυνατο να μετρηθει σε καταστημα),

και υποκειμενική αίσθηση ποιότητας (οθονη, πληκτρα). δυσκολα θα εδινα 1800 σε e-μαγαζι χωρις να το δω απο κοντά.

Συμφωνω κι επαυξανω....πρωτα βλεπεις ... και μετα ακους το ενστικτο σου..

Εγώ να αντιπροτείνω σε αυτά τα λεφτά αυτό το λάπτοπ. Έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και τρομερή οθονάρα 17 αλλά είναι πιο βαρύ και πιο μεγάλο.

Τα 2 GB δες τα σαν επένδυση αν και νομίζω ότι το συγκεκριμένο θα το καθυστερεί λίγο ο δίσκος του.

Μεταξύ acer και fuzitsu πάρε το fuzitsu με 2 χρονάκια εγγύηση!

Σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν laptops απο σοβαρους κατασκευαστες που διακρινονται για την μελετη και αξιοπιστια των προιοντων τους. Για μενα δεν τιθεται ζητημα... ψηφιζω την ποιοτητα με χερια και ποδια...

Και εγω οταν πηρα το laptop μου ημουν για μια στιγμη αναμεσα σε Acer-Toshiba, και επικρατησε η λογικη... και επελεξα τον δευτερο πραγμα για το οποιο ουδεποτε μετανοιωσα εδω και 3 χρονια. Ειχε μεν λιγο ποιο αργο επεξεργαστη και λιγοτερη μνημη.... αλλα απο το να τραβας τα μαλλια σου και να τρεχεις... better safe than sorry. Του εβαλα και μια 512 μνημη μετα απο κανα τριμηνο μολις ανοιξαν τα οικονομικα μου και ειμαι μια χαρα.

Αποψη μου να δεις Toshiba M40-185 (1600E), Qosmio F10-101 (2000E), Sony FS215s (1800E), και να ξερεις πως η εξτρα μνημη μπαινει.... η αξιοπιστια και εξυπηρετηση ΟΧΙ.

ps: Η μνημη στο εν λογω μηχανημα της Acer ειναι περισσοτερο κραχτης παρα ουσια.

Σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν laptops απο σοβαρους κατασκευαστες που διακρινονται για την μελετη και αξιοπιστια των προιοντων τους. Για μενα δεν τιθεται ζητημα... ψηφιζω την ποιοτητα με χερια και ποδια...

Και εγω οταν πηρα το laptop μου ημουν για μια στιγμη αναμεσα σε Acer-Toshiba' date=' και επικρατησε η λογικη... και επελεξα τον δευτερο πραγμα για το οποιο ουδεποτε μετανοιωσα εδω και 3 χρονια. Ειχε μεν λιγο ποιο αργο επεξεργαστη και λιγοτερη μνημη.... αλλα απο το να τραβας τα μαλλια σου και να τρεχεις... better safe than sorry. Του εβαλα και μια 512 μνημη μετα απο κανα τριμηνο μολις ανοιξαν τα οικονομικα μου και ειμαι μια χαρα.

Αποψη μου να δεις Toshiba M40-185 (1600E), Qosmio F10-101 (2000E), Sony FS215s (1800E), και να ξερεις πως η εξτρα μνημη μπαινει.... η αξιοπιστια και εξυπηρετηση ΟΧΙ.

ps: Η μνημη στο εν λογω μηχανημα της Acer ειναι περισσοτερο κραχτης παρα ουσια.[/quote']

Συμφωνώ απολύτως!!!Να και ένα άτομο που μιλάει τη γλώσσα των laptops!!:)Γιατί άραγε οι κορυφαίες μάρκες όπως Toshiba και Sony να έχουν την ίδια τιμή με άλλα μοντέλα που παρέχουν πιο πολλά;;;!!Αυτό και μόνο πρέπει να πονηρεύει τον καθένα μας!Τα μηχανάκια που σου πρότεινε ο φίλος είναι πολύ καλά και μια ψήφος και από μένα στο Sony FS215s.Έχω και γω Sony και πάντα θα έχω να λέω για την άριστη ποιότητά του!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...