Προς το περιεχόμενο

ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩΩΩΩΩ !!!!! ( Win XP Pro & Internet )

spin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια Χριστιανοί!<p>Λοιπόν:<p>Εκτός από το NetMod έχω και ένα εσωτ. modem, το καινούριο μοντέλο Best 56K της Crypto.<p>Βάζω τα ΧΡ και δε δουλεύει κανένα από τα δύο!!<p>Το NetMod (COM2) εγκαθίσταται κανονικά χωρίς καθόλου σφάλματα, αλλά δε γίνεται query ("ερώτημα") και δεν κάνει κλήσεις των συνδέσεων Internet (OTEnet-ISDN). Το κουφό είναι ότι μέσα από το HyperTerminal, με ΑΤ commands, κάνει κλήσεις κανονικά!<p>Το modem (COM3) εγκαθίσταται και αυτό μια χαρά (αυτόματα-με driver των ΧΡ), γίνεται κανονικά query, αλλά δεν κάνει κλήσεις (OTEnet-PSTN), ούτε καν από HyperTerminal.<p>Όλοι οι drivers είναι εγκατεστημένοι σωστά, όλες οι συσκευές φαίνονται σα να λειτουργούν τέλεια και δεν υπάρχουν καθόλου conflicts.<p>Στα Win2000, με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις, δουλεύουν και τα δύο άψογα.

(τώρα έκανα dual-boot)<p>Μήπως παίζεται τίποτα με τις σειριακές θύρες;<p>Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... shocked.gif" border="0

Δημοσ.

Για το crypto best 56K που λές επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρέπει να πάς να κατεβάσεις τους νέους ντράιβερς για τα xp. Τα xp δείχνουν ότι με τους δικούς τους drivers δουλεύει κανονικά μέν αλλά είναι ψέμα. Πήγαινε www.crypto.gr και κοίτα τις οδηγιές. Υπάρχει νέος driver και λεπτομερείς οδηγίες.web page smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

εεε, αντι για modem δεν βαζεις isdn? δηλ, εχεις μεν το netmode, βαλε και μια καρτα isdn (πανω απο 10000 αποκλειετε να κανει) pci, και θα ειναι οκ, τουλαχιστω αυτο εχω κανει εγω (βασικα περιπου αυτο μιας και δεν εχω netmode γιατι μενω ιταλια!) και δουλευει grin.gif" border="0

Δημοσ.

Θα αλλάξω galata μου φαίνεται!

ΟΚ το μοντεμάκι!!

Μεγάλη μπινιά να δείχνει ότι εγκαθίσταται σωστά, να γίνεται query κανονικά και να μη δουλεύει!!<p>Με το άτιμο το NetMod όμως τι γίνεται;

Συνεχίζει να κάνει τα δικά του.

Μην καταλήξω ξαφνικά με PSTN account...

Δημοσ.

Τελικά φόρτωσα στο NetMod την τελευταία έκδοση του software (v3.73) και όλα λύθηκαν.

Προσοχή λοιπόν, όσοι έχετε το RS-232 μοντέλο και σκοπεύετε να βάλετε ΧΡ... wink.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...