Προς το περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ GREEKLISH???

fkkso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα δεν εχω δικαίωμα δια να ομικώ διότι έκανα και εγώ μεχρι πριν απο λιγα λεπτά το ίδιο αλλά τώρα το άλλαξα. Η ερώτησή μου: ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH? ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ!!! Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανεις με browser που δεν υποστηρίζει την Ελληνική!!! Σίγουρα κάποιες λέξεις θα γραφτούν στα αγγλικά μα γιατί όλες? Είναι πολύ κουραστικό γι'αυτούς που τα διαβάζουν..

Δημοσ.

Να σου (και στα ελληνικά): ʼλλοι βαριούνται, άλλοι γράφουν από UNIX συστήματα (όχι σε XWINDOWS) που δεν έχουν ελληνικά, άλλοι γράφουν σε φραγκολεβαντίνικα για... στυλ και άλλοι γράφουν από το εξωτερικό που πάλι δεν έχουν ελληνικά...<br>Εξάλλου να υποθέσω πώς δεν έχεις πολύ καιρό στο Δίκτυο και δεν τα έχεις συνηθίσει? :)

Δημοσ.

Βασικά ασχολούμαι με greeklish εδω και 4 χρόνια.<br>Δεν είμαι καινούριος στο net αλλά στο insomnia.<br>Όπως και να'χει όμως είναι κουραστικά. Εντάξει οι Unixάδες και οι του εξωτερικού. Υπάρχουν όμως και πολλοί δικοί μας που γράφουν greeklish είτε λόγω <εκσυγχρονισμού> είτε λόγω βλακείας. Πιστεύω ότι η Ελληνική μας γλώσσα είναι η καλύτερη παγκοσμίως και δεν πρεπει να δημιουργούμε τεχνητά υποκατάστατά της επειδή κάποιοι κύριοι αποφάσισαν να μην την συμπεριλάβουν στα λειτουργικά τους.<br>Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
mipos epeidi bariomaste na allaksoume se ellinika kai oti merikoi idi exoun sinithisei ta greeklish??

Δεν μπορείς να αλλάξεις σε ελληνικά, ενώ έχεις τον χρόνο να ξεθάψεις thread 6 χρονών ??? :D

Δημοσ.

αν υποθεσουμε οτι θελουμε να γραψουμε καποιο post στο οποιο θα αναφερουμε ξενες λεξεις οπως dvd-rw ή cpu κτλ...

θα πρεπει να αλλαξουμε τη γλωσσα παραπολλες φορες!

επισης στα ελληνικα πρεπει να βαλουμε και τονους σωστα?

αν τα κανουμε ολα αυτα τοτε τρωμε ποιο πολυ χρονο στο γραψιμο και παταμε πιο πολλα κουμπια! καταταει βαρετο...

συμφωνω οτι τα ελληνικα τα διαβαζεις πιο ευκολα αλλα υπαρχει και η βαρεμαρα στη μεση.....

Δημοσ.
αν υποθεσουμε οτι θελουμε να γραψουμε καποιο post στο οποιο θα αναφερουμε ξενες λεξεις οπως dvd-rw ή cpu κτλ...

θα πρεπει να αλλαξουμε τη γλωσσα παραπολλες φορες!

Πραγματικά το να πατήσεις Shift + Alt είναι δύσκολο, αργό και κουραστικό...

Δημοσ.
H γλώσσα αλλάζει με το πάτημα 2 πλήκτρων (Ctrl + Shift σε μένα). Ούτε σκέψη δεν θέλει...

2 πληκτρα?? θανατος!

να σου πω κατι αλλο;

οι κομπιουτεραδες που ασχολουνται χρονια με τους υπολογιστες, το ξερεις οτι αποφευγουν να κουνησουν το mouse??

και γω τις περισσοτερες φορες αν υπαρχει πιο γρηγορος τροπος απο το mouse δε το κουναω.

για παραδειγμα

οταν παω να μπω σε ενα site με ονομα και κωδικο, γραφω το ονομα και μετα παταω TAB για να παω απο κατω να γραψω το κωδικο.

οι περισσοτεροι φανταζομαι ετσι το κανουν.

γιατι δε κουνανε το mouse? "Ούτε σκέψη δεν θέλει..."! :mrgreen:

Δημοσ.
2 πληκτρα?? θανατος!

να σου πω κατι αλλο;

οι κομπιουτεραδες που ασχολουνται χρονια με τους υπολογιστες' date=' το ξερεις οτι αποφευγουν να κουνησουν το mouse??

και γω τις περισσοτερες φορες αν υπαρχει πιο γρηγορος τροπος απο το mouse δε το κουναω.

για παραδειγμα

οταν παω να μπω σε ενα site με ονομα και κωδικο, γραφω το ονομα και μετα παταω TAB για να παω απο κατω να γραψω το κωδικο.

οι περισσοτεροι φανταζομαι ετσι το κανουν.

γιατι δε κουνανε το mouse? "Ούτε σκέψη δεν θέλει..."! :mrgreen:[/quote']

Μπορείς στα τυφλά να πατήσεις το tab για να πας στο επόμενο entry field, και δυσκολεύεσαι να πατήσεις στα γρήγορα το Alt + Shift ?

Το οποίο ακόμα και με ελάχιστη χρήση υπολογιστή γίνεται "αυτοματοποιημένη κίνηση" ?

|' |v| $ + () |\| 3 |:)

Δημοσ.
το ανέκδοτο με τον Einstein στο μπαράκι το ξέρεις ?

"Ολυμπιακός είσαι ?" :D

τρελος.

μην χαιρεσαι για το προβαδισμα.

ειναι μεχρι να μπει ο spooker!

ποιο λινκ ξεθαψε ο greekboy μετα 6 χρονια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...