Προς το περιεχόμενο

Απορίες για το ProgDVB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπός λέει και ο Στάθης ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

Πρόσφατα απέκτησα το καινούριο μου παιχνίδι : δορυφορικό εξοπλισμό!

Όμως δυσκολεύομαι στα εξής 2 πράγματα για αρχή:

1. Δεν μπορώ να βρω πως μπορείς να προσθέσεις κανάλια σε ένα φίλο δορυφόρου η να βρει από μόνο του την λίστα. Από ένα περιοδικό βρήκα για ορισμένα κανάλια τα εξής στοιχεία Συχνότητα(MHz) / Πόλωση, SR(MS/s), FEC, Χώρα. Τα έβαλα στις ιδιότητες καναλιού αλλά δεν κατάφερα τίποτα γιατί χρειάζεται και άλλα στοιχεία.

2. Υποτίθεται ότι υπάρχουν κωδικοί που ξεκλειδώνουν κανάλια στο net αλλά δεν έχω βρει κανένα αντίστοιχο site, ούτε τι πρέπει ακριβός να κάνω.

Κάθε βοήθεια δεκτή και καλοδεχούμενη!

Δημοσ.

Katarxas den einai sxetiko to topic me to adsl(oxi pos prosopika me pirazei).

Sto kirios 8ema tora.Ti karta exeis?sto progdvb poli eukola dialegeis ton doriforo pou se endiaferei k kanei scan mono mou ta bazei opos 8es esi ktl....gia e3igise mas.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ tassos για το ενδιαφέρον!

Έχω την Skystar 2.

Όταν την πρώτο εγκατέστησα μου έστειλε ένας φίλος κάτι αρχεία για το πρόγραμμα αλλά έκανα την κλασική μ*****α και δεν κράτησα back up. Επειδή βάλθηκα να μάθω το πρόγραμμα «εμπειρικά» κατά λάθος έσβησα μερικά κανάλια και μια ολόκληρη καρτέλα δορυφόρου. Προσπάθησα να τα ξαναβάλω βάση των στοιχείων που έχω, όπως ανέφερα και παραπάνω αλλά δεν τα κατάφερα γιατί έχει και άλλα πεδία τα οποία με κάποιο τρόπο πρέπει να συμπληρωθούν. Και επίσης μου έχοuν πει ότι με αυτό το πρόγραμμα με κάποιο τρόπο-αρχείο ξεκλειδώνει τα κανάλια. Αν κατέχει κάποιος από αυτό το θέμα ας βοηθήσει.

Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, έβαλα αυτό το θέμα εδώ γιατί με παρέπεμψαν από το «software» και κατά δεύτερον από όσο έψαξα, δεν είδα πουθενά αλλού θέματα σχετικά με δορυφορικά.

Δημοσ.

.....και κατά δεύτερον από όσο έψαξα' date=' δεν είδα πουθενά αλλού θέματα σχετικά με δορυφορικά.[/quote']

Δεν βρήκες ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!! :shock: :shock:

Τεσπά για να ρυθμίσεις το ProgDVB διάβασε το manual του ProgDVB.

Αν έχεις απορίες εδώ είμαστε. :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...