Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εγκατάστασης USB modem driver...

Vangogh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Windows XP home SP2 την Ελληνική έκδοση και προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση το driver του USB modem Prestige 630-C Series της Zyxel.

Τα Windows μου βγάζουν το εξής μύνημα."Το λογισμικό που εγκαθιστάτε δεν έχει περάσει την δοκιμή Windows logo πρός επιβεβαίωση της συμβατότητάς του με τα Windows XP.Εάν συνεχίσετε την εγκατάσταση αυτού του λογισμικού,η λειτουργία του συστήματός σας ίσως χειροτερέψει ή αποσταθεροποιηθεί....". :-? Δοκίμασα να "ρισκάρω" και να συνεχίσω αλλά ο οδηγός εγκαθίσταται προβληματικά αφού κάνοντας κλήση για να έχω την ADSL σύνδεση μου βγάζει error 651,χωρίς φυσικά να γίνει εφικτή η σύνδεση.

Τι πρέπει να κάνω για να εγκαταστήσω τον οδηγό χωρίς προβλήματα και να έχω ΄τελικά σύνδεση ADSL; :smile:

Δημοσ.

Δοκίμασες να κατεβάσεις του τελευταίους drivers?

Τι εννοείς κάνεις κλήση?????? δε κάνεις κλήση για ADSL!!!!!!!

Δημοσ.
Δοκίμασες να κατεβάσεις του τελευταίους drivers?

Τι εννοείς κάνεις κλήση?????? δε κάνεις κλήση για ADSL!!!!!!!

Κατέβασα τον αντίστοιχο driver απο το site της Zyxel και μου κάνει τα ίδια.

Απο που μπορώ να κατεβάσω τους τελευταίους drivers(site;).Στο μενού έναρξη-σύνδεση με, εκτός απο την απλή σύνδεση όπου έκανα κλήση για σύνδεση στο διαδίκτυο, μετά την εγκατάσταση(ελαττωματική!) του driver είχε άλλη μια σύνδεση(Zyxel USB modem DIAL UP)και πατώντας στο "κλήση" λογικά είχα σύνδεση ADSL.

Και εγώ έτσι είχα διαβάσει ότι δεν χρειαζόταν να γίνεται κλήση για την ADSL.(;;;) :smile:

Δημοσ.

Λοιπόν, φυσικά και δεν χρειάζεται να κάνεις κλήση για ADSL!

Οι drivers λογικά λειτουργούν και το λάθος είναι δικό σου. Δες από τις οδηγίες του modem σου πως θα κάνεις σύνδεση στο net.

Το συγκεκριμένο μοντέλο δε το γνωρίζω αλλά...

Με το δικό μου modem (FRITZ! BOX) ανοίγω ένα browser, και δίνοντας μια συγκεκριμένη διεύθυνση (από το manual του modem) μπαίνω στο setup του modem. Από εκεί δίνω username και password και όλα καλά. Λίγο πολύ τα περισσότερα ADSL modem έτσι λειτουργούν και μια ματιά στο manual θα σου λύσει ότι απορίες έχεις.

Δημοσ.

'Klhsh' mporeis na kaneis an ry8miseis sto modem h grammh na mhn einai always-on. Mporeis na ry8miseis na anoigei h grammh otan kaneis double-click sto icon (opws me tis klassikes dial-up). Genika omws de nomizw na to kanei kaneis (exw mono ena filo pou to kanei gia logous asfaleias, epeidh de 8elei na einai online synexws - tespa...).

Sigoura k gw pisteuw pws kati exeis kanei la8os sto setup, de nomizw na exoun problhma oi drivers tou modem.

Diavase kala tis odhgies mhpws sou exei xefygei kati...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...