talos_2002 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ο Ματσούκας σταμάτησε να δαγκώνει; Ίνφοβετ και Τεχνόραση, καλούτσικες τιμές, κάποια σπάνια πράγματα στον ένα από αυτούς αλλά είναι άσχετοι γι'αυτό μη τους εμπιστεύεσθε για τίποτα, πρέπει να είσαι γνώστης για να ψωνίσεις από εκεί. Το Βίζιον-στούντιο είναι μια πολύ καλή εναλλακτική του e-shop ή να το πω το e-shop της Θεσσαλονίκης. Στο e-shop με τρομάζει ο τύπος που δεν θυμάται που είναι ο νυχοκόπτης του (εκείνος ο computer freak/καμένος) και μερικές φορές η εξυπηρέτηση είναι ας την πούμε ελλειπής. Στο infoshop πια δεν μπορώ να δω τίποτα έτσι που είναι το σάιτ τους με username και password, δεν καταλαβαίνω πώς θα μπω. Κρίμα γιατί είχε πολύ καλές τιμές. Το μισοφτιαγμένο ακόμα 123market δεν ξέρω τί κάνει γιατί δεν έτυχε να ωψνίσω ακόμα από εκεί αλλά μου φαίνετε καλό. Σε κάποια πράματα είναι πολύ ακριβό και σε κάποια άλλα πολύ φθηνό. Προτείνο να σκρουτζάρετε και να ψωνίζετε από διάφορα καταστήματα αν μπορείτε, γιατί όλοι είναι γεμάτοι κουσούρια.
nrg_polini Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Νομιζω οτι το καλυτερο μαγαζι στη πολη μας ειναι το zero one.
kourampies Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Αποψή μου είναι Infovet. Εθνικής αμύνης δίπλα στην τεχνόραση. Ο κώστας είναι από τους πιο καλούς και τους πιο εξυπηρετικούς. Καλές τιμές και πολύ εξυπηρετικά παιδιά!
agrb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ο Ματσούκας σταμάτησε να δαγκώνει; Ίνφοβετ και Τεχνόραση, καλούτσικες τιμές, κάποια σπάνια πράγματα στον ένα από αυτούς αλλά είναι άσχετοι γι'αυτό μη τους εμπιστεύεσθε για τίποτα, πρέπει να είσαι γνώστης για να ψωνίσεις από εκεί. Το Βίζιον-στούντιο είναι μια πολύ καλή εναλλακτική του e-shop ή να το πω το e-shop της Θεσσαλονίκης. Στο e-shop με τρομάζει ο τύπος που δεν θυμάται που είναι ο νυχοκόπτης του (εκείνος ο computer freak/καμένος) και μερικές φορές η εξυπηρέτηση είναι ας την πούμε ελλειπής. Στο infoshop πια δεν μπορώ να δω τίποτα έτσι που είναι το σάιτ τους με username και password, δεν καταλαβαίνω πώς θα μπω. Κρίμα γιατί είχε πολύ καλές τιμές. Το μισοφτιαγμένο ακόμα 123market δεν ξέρω τί κάνει γιατί δεν έτυχε να ωψνίσω ακόμα από εκεί αλλά μου φαίνετε καλό. Σε κάποια πράματα είναι πολύ ακριβό και σε κάποια άλλα πολύ φθηνό. Προτείνο να σκρουτζάρετε και να ψωνίζετε από διάφορα καταστήματα αν μπορείτε, γιατί όλοι είναι γεμάτοι κουσούρια. Δεν ξέρω αν δαγκώνει πάντως ξερόλας είναι. Από την πρόσφατη εμπειρία μου όταν του ζήτησα κάποια εξαρτήματα για να φτιάξω ένα ακριβό workstation για προσωπική χρήση, νόμιζε ότι ήταν ο Θεός και εμείς οι κοινοί θνητοί. Έτσι εξηγείται και η περίεργη συμπεριφορά του που έχει προαναφερθεί εδώ. Ας τον τρελό στην τρέλα του...
Voodooman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Και εγώ infovet ψηφίζω. Ο Κώστας είναι λίγο δύσκολος στην αρχή, αλλά αν σε μάθει, δεν σε αφήνει ποτέ ξεκρέμαστο. Ο Γιάννης πάντα εξυπηρετικός και ευγενέστατος. Εμένα ένα πράγμα με νοιάζει στα μαγαζιά, να μη με κρεμάνε σε θέματα εγγύησης και θέλω γρήγορο service. Αυτά τα δύο τα έχει με το παραπάνω το infovet. Φυσικά δεν ξέρουν τα πάντα, πώς θα μπορούσαν άλλωστε με τον χαμό που γίνεται.
karateka Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ύστερα από ένα search που έκανα στο Google για το τηλέφωνο του TΕΧΝΟΡΑΣΗ, βρήκα αυτό το post το οποίο είναι αρκετά παλιό αλλά είπα να γράψω και εγώ τη σημερινή εμπειρία μου. Έψαχνα ένα mini-tower και είδα στη βιτρίνα του ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ και του INFOVET το παρακάτω: Πήγα λοιπόν πριν μία ώρα και μου είπαν τις παρακάτω τιμές: ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ : €65 INFOVET : €82 Που να μην ήταν και δίπλα δίπλα τα μαγαζιά... Επίσης στην ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ, που τη θεωρούσα και εγώ φαρμακείο, βρήκα και τροφοδοτικό 450W με 12άρι ανεμιστήρα €20. Ρε πως αλλάζουν οι καιροί. Επίσης θεωρώ από τα καλύτερα μαγαζιά σε τιμές στη Θεσσαλονίκη το UNIQUE και το ZERO-ONE.
mits@kos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ^^ Eγώ πάντως, εξακολουθώ να τη θεωρώ φαρμακείο. Ένα fan controller πηγα να πάρω, του ζήτησα του τύπου (τρελή nerd φυσιογνωμία -θεός!) ένα ΜΑΥΡΟ για 5,25" και red LED και μου έβγαλε ένα ΑΣΗΜΙ για 3,5" και blue LED... Ότι πιο αντιδιαμετρικό!!! Και έκανε 35 ευρώ... (Lian Li μεν, αλλά τι στο διάολο...)
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Stin ethnikis aminis exei polla magazakia me arketa kales times.Pantws min perimeneis megales diafores stin timi apo plaisio kai multirama.Ayta ta magazakia einai kala gia pio eksidikeumena pragmata(p.x stin texnorasi briskeis oti thes gia thema psiksis). Τυχαια ειδα το θμε και βλεπω οτι η ...παραδοση συνεχιζεται σε αυτο τον δρομο εστω και αν καποτε λεγοταν Βασιλησσης Σοφιας !!!Και για την λεξη hardware μαλλον θελαμε ...λεξικο. Θυμαμαι δεξια οπως ανεβαιναμε για Εγνατια μετα την Α. Σβωλου (Πρ.Νικολαου καποτε) ενα μαγαζι πισω απο ενα περιπτερο σχεδον που ειχε κατι κομπιουτερακια texas instruments !!!!Εκαναν παπαδες για την εποχη τους και ολος ο φοιτητοκοσμος θετικων επιστημων απο εκει περναγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.