qspock Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 E-shop Κατάστημα Θεσσαλονίκης : Γιαννιτσών 31' date=' Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2310 502900.http://www.e-shop.gr/eshoppoints.phtml και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Κλεφτόραση, Ματσούγαμπροι, Μultiδράμα και λοιποί κλέφτες! Επίσης άντε γεια σε κάτι μικρομάγαζα που πουλάνε DVDr στην Καμάρα. Princo, Budget και λοιπές λαμακίες σε τιμες taiyo yaden. Πλέον μόνο tayo από e-shop χωρίς ταχυδρομικά. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ![/quote'] Α να μπραβο! Συμφωνω σε ολα, η αγορα PC της Θεσσαλονικης πασχει απο απατεωνες απο τοτε που βγηκαν οι υπολογιστες... Χρονια τωρα την εχω γυρισει (ξερω ολα τα καταστηματα που εχουν αναφερθει) και προκοπη δε βλεπω. Ακομη και τα λιγα που λετε για καλα (zeroone) δεν εχουν ποτε stock, και παλια ειχαν εναν τεχνικο που οταν ηθελα να παρω καρτα tuner μου ελεγε να παρω τηλεοραση! Παλια αυτο, δε ψωνιζω απο αυτους και δε ξερω αν εχουν τον ιδιο τεχνικο. Μπορει πλεον να εχουν και δευτερο... Η infovet ισως ειναι καλυτερη απο τους υπολοιπους (εννοειται χωρις stock), ειναι εξυπηρετικοι, αλλα ολα αυτα τα μικρομαγαζα πασχουν απο αποψη αξιοπιστιας και εξυπηρετησης σε περιπτωση χρησης εγγυησης. Η τεχνοραση ειναι ΚΛΕΦΤΟΡΑΣΗ με κεφαλαια, τους ξερω, εχω αγορασει απο κει κατι ανεμηστηρια χαμηλων στροφων πανακριβα. Απλα εχουν ποικιλια σε τετοια, αλλα εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμανε και τα χρυσοπληρωνεις με τιμες ρευστες παντα ομως προς τα πανω! Αν υπηρχε αλλο παρομιο καταστημα θα ηταν καλυτερα, ομως η Θεσσαλονικη δεν διαθετει ποικιλια σε εξειδικευμενα καταστηματα. Το eshop ειναι η μοναδικη λυση, οχι ομως για μικροπραγματα λογω μεταφορικων (3€)... Το αμαξι ή το λεοφορειο επισης δεν ειναι λυση για ολους, γιατι δεν μενουν ολοι κοντα στο σιδηροδρομικο σταθμο. Αν ομως μιλαμε για αγορες περισσοτερων κοματιων, παρτε τα παντα απο το e-shop και φτιαξτε τα μονοι σας. Πανω απο 90€ δεν εχει μεταφορικα. Πιστευω πως αν το e-shop καταργησει τα μεταφορικα, θα κλεισουν ολα τα μικρομαγαζα στη Θεσσαλονικη. Εντε να μεινει κανα πλαισιο για να εξυπηρετουνται και αυτοι που δεν αγοραζουν μεσω net.
Droidlock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εχει αγορασει κανεις προϊοντα απο το camber.gr; Ειναι το μονοναδικο e-shop απ΄οτι εχω δει που εχει το toshiba a200-1m4 στα 665 ευρω. Ειναι γενικα αξιοπιστο site;
Sadman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 επισεις ενα καλο ειναι το ISComputer(Σινδο) εχει καλουτσικες τιμες καλη εξυπυρετηση.ΠΧ:Απο κει πηρα τον πρωτο μου υπολογιστη(ως ασχετος)τα μονα που ηξερα τοτε ητανε τι ειναι επεξεργαστης και ποσα ΜΒ ΡΑΜ ηθελα.Τελοσπα του ζηταω να εχει εναν P4 3.2Ghz 1GB RAM και καρτα γραφηκων τοτε η καλυτερη ητανε η 6600 ultra αλλα λογο οτι ητανε πανακριβη μου προτεινε την 9600 που εκανε αποσβεση μεχρι τελευταιας 10αρας τεληκα.Μητρηκη μου εβαλα οτι καλυτερο υπηρχε,τροφοδοτικο τα ιδια,τα ανεμηστερακια μου τα εκανε δωρο+τα windows.Τελοσπα μετα απο 1 μερα μου το φερνει σπιτι και μου δειχνει τα παντα απο το τι ειχε και πως μεσα στο κουτι μεχρι το πως να μπαινω στο BIOS για ρυθμησεις κλπ.Το μονο παραπονο που ειχα ειναι οτι λογο οτι το tower τανε midle μου ειχε καπως στριγμομενα καλωδια αλλα το διωρθωσα ευκολα αυτο. ΤΟ προτεινο ανεπυφηλακτα αν τυχη και περασετε απο κει.
kx5 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Α να μπραβο! Συμφωνω σε ολα, η αγορα PC της Θεσσαλονικης πασχει απο απατεωνες απο τοτε που βγηκαν οι υπολογιστες... Χρονια τωρα την εχω γυρισει (ξερω ολα τα καταστηματα που εχουν αναφερθει) και προκοπη δε βλεπω. Και εδώ τα ίδια ήταν (πριν εδραιωθούν οι μεγάλοι). Και στις μικρές πόλεις και παντού. Τώρα πως ορισμένα μικρομάγαζα του κ**** επιβιώνουν ακόμη είναι άλλη ιστορία...
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αυτες τις μερες ψαχναμε με την κοπελια μου για να παρει καινουριο laptop.Περασαμε μια βολτα απο πλαισιο(..καθως-επαναλαμβανομαι-στον ματσουκα δεν ξαναπαταω μεχρι να αλλαξει αντιμετωπιση)για να της παρουμε ενα συγκεκριμενο acer,το οποιο ειχαμε ματιασει σε φυλαδιο του πλαισιου,σεπτεμβριος 2007,β εκδοση.Δυστυχως το παιδι που μας εξυπηρετησε μας ειπε πως τελειωσε το συγκεκριμενο μοντελο και ενας θεος ξερει ποτε θα ξαναρθει("παιρνε τηλ στο καταστημα και ρωτα σε τακτα διαστηματα"τα λογια του).Κ τελικα το βρηκε το ιδιο απογευμα στο zero1 με -100?(!)και παραδοση σε 2-3 μερες.Αξιζει να του ριξετε μια ματια.
The_Judas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εγώ και από το zero1 έχω άσχημες εμπειρίες μια pstn σύνδεση που μου την πουλήσαν για 3+3 μήνες δώρο... και τελικά οι 3 μήνες κάπου χάθηκαν στην πορεία :evil: Σε τελική ανάλυση αγοράζω όπου βρω πιο φθηνά ή με καλύτερη εγγύηση είτε καταστήματος είτε αντιπροσωπείας. Τώρα τελευταία ανακάλυψα και το http://www.visionstudio.gr/index.asp, που εδρεύει στην Αγ. Σοφίας. Για να δούμε τι ρόλο παίζει και αυτό
Emilie Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μπορώ να πω η εμπειρία μου με τους Ματσούγαμπρους ήταν φοβερή!Ενώ του είχα κάνει κατανάλωση, εναν σταθερο, ένα λαπτόπι και λοιπά, κοντά 4000 ευρώπουλα μέσα σε έναν χρόνο, γίνεται το εξής: ενώ ήμουν erasmus στην Ιταλία καίγεται το τροφοδοτικό του laptop. Τους παιρνω τηλ από εκεί, καταλαβαίνεται χρεώσεις , και ενώ είναι μέσα στην εγγύηση να μου το αλλάξουν αρχίζουν να κάνουν τους κινέζους.Τους εξηγώ την όλη φάση, ότι είμαι μακρυά, έχω κάνει τόση κατανάλωση και μου το κλείνουν τελείως στα μουτρα λεγοντάς μου να πάρω την acer, και ότι δεν έχουν καμία ευθύνη, και χωρίς την παραμικρή διάθεση να μου δώσουν έστω μια πληροφορία. Μετά από αυτό και μετά την γενικότερη άθλια εξυπηρέτηση τους δεν έχω ξαναπατήσει, και απορώ πως θέλουν να κρατήσουν πελατεία με αυτό το στυλάκι. zero one και καμια φορά πλαίσιο.Τουλάγχιστον υπάρχει service!
The_Judas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ετσι κάνει συνήθως ο matsoukas... αν του δώσεις για σερβις οτιδήποτε το στέλνει στην αντιπροσωπεία και μετά περιμένεις. Δεν ασχολείται καν ούτε για έναν απλό έλεγχο. Πάντως δεν ξέρω τι ισχύει με την acer, ίσως να έχει αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη και να εξυπηρετεί αποκλειστικά τους πελάτες της. Γιατί και εγώ πριν από μερικά χρόνια είχα πάει έναν εκτυπωτή HP στο Πλαίσιο για σέρβις και με έστειλαν στην αντιπροσωπεία στην Πυλαία.
Emilie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Από ότι ξέρω υπάρχουν τα acer points, αλλά από την στιγμή που υπάρχει εγγύηση και service για κάποιο χρόνο, το μαγαζί δεν είναι υπέυθυνο να κάνει όλες τις επαφές και να το στείλει στην αντιπροσωπεία?
Emilie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Α! Και το καλύτερο, δεν μου έκανε ούτε ένα δωράκι... Τόσα του ευρώ του άφησα, ούτε μια μικρή έκπτωση, ούτε κανένα δωράκι...Τσσσσσ!
Droidlock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Τελικα εχει αγορασει κανεις απο το camber.gr να μας πει εντυπωσεις και αν ειναι αξιοπιστο site;
titikos46 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Χρονια τωρα απο Πλαισιο χωρις κανενα προβλημα κανω της αγορες μου,εχει παιδια προθυμα μεσα, και οι αποστολες τους ειναι στην ωρα τους,και φιλοι μου εκτος εδρας των καταστηματων εχουν πει καλα λογια που εχουν δωσει παραγγελιες , οτι γραφει στο site το τηρουν.Πολλα εχω αγορασει απο εκει και καμια διαφορα δεν ειχα ουτε με το προσωπικο ουτε με την εταιρια, τους τα εδωσα δεν μου τα πηρανε και δωρακια κατα περιοδους τηλεφωνα καμερες ειναι ωραιοι εχω επισκεφτει σχεδον ολα τα καταστηματα τους των Αθηνων.Μονο τα παιδια Κε Γεραρδο να ξεκουραζοντε και λιγο μεγαλα τα ωραρια τους.
dali13gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Εχει αγορασει κανεις προϊοντα απο το camber.gr; Ειναι το μονοναδικο e-shop απ΄οτι εχω δει που εχει το toshiba a200-1m4 στα 665 ευρω. Ειναι γενικα αξιοπιστο site; Έχω ψωνίσει από εκεί αλλά όχι από το online, από το κατάστημα στην Όλγας. Τότε, πριν 3-4 χρόνια, ήταν μια κοπέλα μέσα, μια εκ των ιδιοκτητών πιθανότατα η οποία είχε αρκετές γνώσεις(σπάνιο για γυναίκα). Όλα οκ με το pc και με την εγγύηση. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι παίζει.
leftermann Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 παιδιά εγώ τα κυριότερα τα ψωνίζω από συνοικιακό μαγαζάκι στη γειτονιά μου (εύοσμος). Όταν πρωτοπήγα για μια αναβάθμιση, εκτός ότι με βοήθησε στην επιλογή γιατί δεν είμαι και ο σχετικότερος, όταν μετά σύγκρινα τις τιμές με τις αντίστοιχες του e-shop, βγήκε ακριβότερος κατα 15 ευρώ (σε σύνολο 450). Θεωρώ πολύ μικρή την διαφορά, για την εξυπηρέτηση, αλλά και την αμεσότητα του συνοικιακού καταστήματος. Άλλο να μιλάς με έναν βαριεστημένο υπάλληλο στο κάθε e-shop, και άλλο να μιλάς με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Και όταν του πήγα πίσω έναν σκληρό που είχε πρόβλημα, την άλλη μέρα με πήρε τηλ και μου είπε να περάσω να πάρω τον καινούριο. Και μου λέει "ο προμηθευτής μου πήρε τον δίσκο να τον στείλει για έλεγχο, που θα τραβήξει μέρες, αλλά πως να σου έλεγα εγώ, περίμενε χωρίς δίσκο κανα μήνα, οπότε σου πήρα καινούριο"...
darisg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 στον Ματσούκα, μου τη σπάει το υπεροπτικό υφάκι του....και η αγένεια του.... στην camber.gr ήμουν παλιά πελάτης, πολύ συμπαθητικοί και εξυπητετικοί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.