tzoykas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Ο Ματσούκας και το infoshop δε συγκρίνονται με το Zeroone σε εξυπηρέτηση και σοβαρότητα. Το infoshop είναι ίσως το πιο φτηνό από τα τρία αλλά οι τύποι είναι από άσχετοι εως κουτοπόνηροι. Ο Ματσούκας όπως σωστά παρατήρησαν πολλά παιδιά έχει ποικιλια αλλά βαριέται απίστευτα και από τιμές είναι ο ακριβότερος, με εξαίρεση συγκεκριμένα πράγματα. Προτείνω ανεπιφύλακτα Zeroone. Για πράγματα που δε μπορώ να πάρω από το εξωτερικό λόγω κόστους ψωνίζω από κει εδώ και 3 χρόνια και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
HamerZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Και να θες κάτι συνήθως περίεργο, όπως το Coolermate Commander 7 => http://www.advancetec.co.uk/acatalog/CASE_MODS.html, πέρνα για μια ματιά και από την Τεχνόραση στην Εθνικής Αμύνης. Σαν μαγαζί κυρίως για εξειδικευμένα κομμάτια.
tzoykas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Και να θες κάτι συνήθως περίεργο' date=' όπως το Coolermate Commander 7 => http://www.advancetec.co.uk/acatalog/CASE_MODS.html, πέρνα για μια ματιά και από την Τεχνόραση στην Εθνικής Αμύνης. Σαν μαγαζί κυρίως για εξειδικευμένα κομμάτια.[/quote'] Άλλοι απατεώνες αυτοί :grin: Οικτρές τιμές και ΑΣΧΕΤΟΙ. Του ζητάς κάτι του τύπου και μέχρι να καταλάβει ότι αυτό που ψάχνεις το έχει στη βιτρίνα του 2 μήνες τώρα σου έχει πει 5 φορές ότι δε το έχει ή ότι δε ξέρει τι είναι αυτό ... Παρ'όλα αυτά ίσως είναι το μόνο που έχει "περίεργα" πράγματα, όπως είπε και ο φίλος HamerZ. Τώρα πως γίνεται κάθε φορά που ψάχνω κάτι περίεργο να μη το έχει δε ξέρω ...
Minotavrs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Πάντως θα δείς σημαντικές διαφορές σε μαγαζία της πόλης με Eshops.Ο ανταγωνισμός είναι διαφορετικός οπότε και οι τιμές τους. 5-10 ευρώ πάνω σε μικρο πράγματα και εώς και 50 ευρώ σε stuff μεγάλης αξίας. Το έχω παρατηρήσει αυτό ' date=' ιδίως όταν πήγα να αγοράσω το laptop μου, έπαθα πλάκα με την διαφορά στις τιμές τους. Γιατί δε δοκιμάζεις και το http://www.infoshop.gr ; Είναι από τα πιο ανταγωνιστικά eshops της αγοράς και μπορείς να το επισκεφτείς στην κάτω τούμπα , Βοσπόρου 3 αν δεν κάνω λάθος.Περισσότερες πληροφορίες εντός του site Όσον αφορά το Όνομα , παίζει να πήρε και το όνομα της από την αδερφή του Μ.Αλεξάνδρου η οποία το πήρε τιμητικά για την Νίκη των Μακεδόνων επί των Θεσσαλών( και όχι αντίστροφα) ..[/quote'] Συμφωνώ και επαυξάνω οι κλυτερες τιμές βρισκετε στην Κ. Τούμπα και μπορεις να το πάρεις απο εκει ..
RoadHog Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Αγόρασαμε για ένα φίλο μου ένα υπολογιστή απο εκεί (ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ) και δεν μείναμε ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημένοι... -Περιμέναμε μισή ώρα για να εξυπηρετηθούμε! (καλοί μαλάκες είμαστε...) -Παραγγείλαμε τον υπολογιστή και μας ζητούσαν τα μισά λεφτά που θα κοστιζε συνολικά σαν προκαταβολή!!! (Αυτό μας το είχαν πει απο την αρχή, αλλά πάλι είναι πάρα πολλά λεφτά για προκαταβολή. Σχεδόν όλα τα καταστήματα ζητάνε 50 ευρώ.). Anyway, τα δώσαμε επειδή είχαμε ακούσει οτι είναι καλό κατάστημα και έχει πολλά πράγματα. -Μας είπαν θα είναι έτοιμο σε 3 μέρες, αλλά το πήραμε σε 11!!! -Μας έλεγαν οτι δεν έβρισκαν κάποια εξαρτήματα (1 μέρα αφού είχαμε δώσει την προκαταβολή!) και μας είπαν αν θέλουμε να βάλουμε κάποια άλλα ή να ψάξουμε να βρούμε μόνοι μας αυτά που θέλουμε!!! Πήγαμε και τα αγοράσαμε τελικά μόνοι μας απο το Ματσούκα (Κάρτα Γραφικών, Κουτί, Τροφοδοτικό) -Μας είπαν οτι θα κάνουν εγκατάσταση τα windows, αλλά μετά απο 3 μέρες που πήγαμε να πάρουμε τον υπολογιστή (...για να μάθουμε οτι δεν είναι ακόμη έτοιμος ) και αφού είχαμε δώσει την προκαταβολή (600 ευρώ!), μας έλεγαν οτι έπρεπε να πληρώσουμε επιπλέον 50 ευρώ για εγκατάσταση windows!!!. -Όταν πήραμε τον υπολογιστή το καλώδιο ρεύματος του floppy δεν ήταν συνδεδεμένο και τα coolerakia ήταν συνδεδεμένα σε λάθος Molex. Επίσης τα καλώδια μέσα στο κουτί δεν μπήκαν στον κόπο να τα συμμαζέψουν κάπως. -Τελος έλλιπε το βιβλιαράκι της Motherboard μέσα απο το κουτί... Απο τότε ούτε καν μπροστά απο το "κατάστημα" δεν περνάω... >( P.S.: Η απόδειξη που μας έδωσαν ήταν όπως αυτές που δίνουν στα μπακάλικα, δηλ. χωρίς περιγραφή του τι έχεις πάρει. Μόνο την τελική τιμή έγραφε. Αναρωτιέμαι πως θα ισχύει η εγγύηση με τέτοια αποδειξη. π.χ. αν χαλάσει η μητρική πως θα αποδείξεις οτι την πήρες απο εκεί;
RoadHog Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Στην Τσιμισκή υπάρχει Multirama, Πλαίσιο και λίγο πιο κάτω (στη Μητροπόλεως) είναι ο Ματσούκας.
doc1000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Roadhog καλά πού άκουσες ότι η Τεχνόραση είναι καλό μαγαζί? Εγώ το μόνο που ακούω είναι να την αποκαλούν "Κλεφτόραση" ! Είχα αγοράσει κι εγώ τον 1ο μου υπολογιστή απ' εκεί πριν πολλά χρόνια αλλα τώρα όποτε πάω, πάω απλά για να ακούσω τιμές και να γελάσω σε σχέση με τα e-shops! Οι άνθρωποι κάνουν πάντα στρογγυλοποίηση τιμών προς τα πάνω. Θυμάμαι ένας είχε πάει να πάρει 10αδα Princo DVD-r και του ζήτησαν 5 euro! (ενώ έχουν 3euro) Απόδειξη μου είχαν κόψει κι εμένα μπακαλίστικη! Έλεος δηλαδή! Έυχομαι να μη σου χαλάσει κανένα εξάρτημα γιατί μετά άντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας και ότι το πήρες απ' αυτούς. Τελευταία τους είχα ρωτήσει μια τιμή για το tower της Thermaltake και μου είπαν μια εξωφρενική τιμή (180euro) απο 115 που είχε στο e-shop!! ΜΑΚΡΙΑααααα!!! Πλέον μόνο info-shop και e-shop μιας και άνοιξε Θεσ/νικη. Ουτε καν ΠΛΑΙΣΙΟ!!
tzoykas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Το συγκεκριμένο κατάστημα το δουλεύουν άτομα τα οποία μάθανε για τους Η/Υ από περιοδικά (αυτή η εντύπωση μου δίνεται). Δεν έχουν απολύτως ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την τέχνη του εμπορίου και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα από σένα. Μου θυμίζουν κάτι 16χρονα που πήραν Η/Υ θηρίο για να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους (δε λέω στα 16 είναι κάπως θεμιτό ... αλλά στα 30-35 ρε παιδιά; ). Είμαι σίγουρος ότι δε θα αντέξουν πολύ, όπως συνέβη με πάρα πολλά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη που τα ανοίξανε οι Χ άσχετοι έμποροι τη δεκαετία του 80 αρχές του 90, όταν στους τυφλούς μπορούσαν να επικρατήσουν οι μονόφθαλμοι. για κακή τους τύχη αυτοί μείνανε μονόφθαλμοι και οι τυφλοί απέκτησαν μάτια (βλέπε κοινωνία της πληροφορίας). Και επειδή αυτοί ούτε από εμπόριο ξέρουν .... δε τους βλέπω για πολύ εκει. Απορώ πως προτιμάτε το infoshop από το Zero1 ... :-? Από τιμές μπορεί να είναι καλοί (περίπου ίδια επίπεδα με το Zero1) αλλά από εμπόριο .... κλάψ'τα. Σκορποχώρι είναι και αυτοί. Αν το Zero1 είχε ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και τεχνικό τμήμα με άτομα της προκοπής δε νομίζω ότι θα είχε ανταγωνισμό στη Θεσσαλονίκη. Να σημειώσω εδώ ότι υπάρχουν αρκετά καταστήματα που κάνουν πολύ σωστή δουλειά, είναι αξιόπιστα και σοβαρά τα οποία όμως έχουν αρκετά ακριβότερες τιμές και δουλεύουν περισσότερο με εταιρίες και όχι ιδιώτες.
ALR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Πλέον μόνο info-shop και e-shop μιας και άνοιξε Θεσ/νικη. Ουτε καν ΠΛΑΙΣΙΟ!! Άνοιξε e-shop κατάστημα στην Θεσσαλονίκη ;Γιατί δεν λέει τίποτα στο site ; Ε τότε ρε παιδιά τα πράγματα γίνονται απλά . http://www.skroutz.gr , Σκρουτζάρετε το προϊόν που θέλετε, βρίσκετε που είναι φτηνότερο και μετά τσούκουτσούκου , αμαξάκι ή λεωφορειάκι και το τσιμπάτε! Εγώ πάντως όσες φορές χρειάστηκα κάτι, δεν το βρήκα φτηνότερο. Οι χαμηλότερες τιμές υπήρχαν ή στο infoshop ή στο e-shop, εκτός και αν είχε σχέση με κάρτες μνήμης κινητών , mp3 players και γενικώς εξαρτήματα που δεν έχουν άμεση σχέση με pc, εκεί παίζει δυνατά και το http://www.play247.gr το οποίο μάλιστα δεν σε χρεώνει για τα μεταφορικά έξοδα.
doc1000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 E-shop Κατάστημα Θεσσαλονίκης : Γιαννιτσών 31, Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2310 502900. http://www.e-shop.gr/eshoppoints.phtml και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Κλεφτόραση, Ματσούγαμπροι, Μultiδράμα και λοιποί κλέφτες! Επίσης άντε γεια σε κάτι μικρομάγαζα που πουλάνε DVDr στην Καμάρα. Princo, Budget και λοιπές λαμακίες σε τιμες taiyo yaden. Πλέον μόνο tayo από e-shop χωρίς ταχυδρομικά. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
STELARAS_O Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Απο το -E-Shop Points μπορεις πας εκει να επιλεξεις τα εξαρτηματα και να στο φτιαξουν?
doc1000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 ναι Stellara. Καλύτερα όμως να τα παραγγείλεις online και να πας την άλλη μέρα από κει και να τα πάρεις συναρμολογημένα.
FireFoxGr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Συμφωνώ απόλυτα με τον doc1000. Ότι και να πάρεις από το e-shop είναι απλά φτηνότερο. Και επειδή κάναν και παράρτημα εδώ (στην Θεσσαλονίκη) τα πράγματα έχουν στρώσει. Πηγαίνεις και με το λεωφορίο, κατεβαίνεις σταθμό και είναι δίπλα..
Rightman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Και γω ματσουκα θα σου προτεινα για τιμες(οχι τρελες διαφορες)αλλα και ποικιλια,αλλα μου το χει βγαλει απο την μυτη με την εξυπηρετηση του(και εχω παρει της παναγιας τα ματια απο κει),με αποτελεσμα να εχω πατησω πανω απο εξαμηνο. Μετά ο ματσούκας σε ορισμένα προϊόντα έχει καλές τιμές αλλά όντως η εξυπηρέτηση του είναι από τις χειρότερες.Λες και βαριέται να σε εξυπηρετήσει! Επιπλέον στο matsoukasbros στις νέες προσθήκες του μην εμπιστεύεστε τίποτα. Δεν τις έχει. Ήθελα να αγοράσω τον Απρίλιο το Western Digital Passport, και με κορόιδεψε κιόλας στέλνοντας μου το παρακάτω μήνυμα: «Θα σου απαντήσω από βδομάδα, μπορούμε να μοιραστούμε τα μεταφορικά κατ εξαίρεση αφου εδρεύεις στη Αθήνα.Το προϊών έρχεται σύντομα!». Του απαντάω δεν μου δίνει σημασία.Παίρνω τηλ. ξαναδίνω Ονοματεπώνυμο & τηλ. Με παίρνουνε και μου λένε «ΔΕΝ ΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.