EPa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δεν είμαι από Θεσαλλονίκη, πρέπει όμως να φτιάξω ένα σύστημα για τον ανηψιό μου ο οποίος βρίσκεται εκεί, και θέλω αν έχει πρόβλημα να μπορεί να πάει σε κατάστημα για εγγυήσεις, υποστήριξη, κτλ. Γι 'αυτό και δεν θέλω internet λύσεις (πχ. eshop). Γνωρίζω για το Πλαίσιο. Έχει κάτι κανείς να αντιπροτείνει; Γιατί σίγουρα υπάρχουν και φτηνότερα. Γενικά αν είσαι στη Θεσαλλονίκη και θες να αγοράσεις πράγματα όχι από internet και όχι από Πλαίσιο, που πας;
DIMERR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Stin ethnikis aminis exei polla magazakia me arketa kales times.Pantws min perimeneis megales diafores stin timi apo plaisio kai multirama.Ayta ta magazakia einai kala gia pio eksidikeumena pragmata(p.x stin texnorasi briskeis oti thes gia thema psiksis).
rebel2000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Tha protinw th zeroone giati kai kales times exei kai kalh upostiriksi.
FireFoxGr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μπορείς να πας στον Ματσούκα που είναι τέλος Μητροπόλεος (στον Λευκό Πύργο) αμα θες για κέντρο επίσης. Έχει αρκετά καλές τιμές. Μπορείς να δεις και στο site http://www.matsoukasbros.com που έχει να φτιάξεις και δικό σου pc. Α, είναι Θεσσαλονίκη, όχι Θεσαλλονίκη..
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Και γω ματσουκα θα σου προτεινα για τιμες(οχι τρελες διαφορες)αλλα και ποικιλια,αλλα μου το χει βγαλει απο την μυτη με την εξυπηρετηση του(και εχω παρει της παναγιας τα ματια απο κει),με αποτελεσμα να εχω πατησω πανω απο εξαμηνο.
EPa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.. Α, είναι Θεσσαλονίκη, όχι Θεσαλλονίκη.. Ναι ρε γαμώτο, κάτι δε μου πήγαινε καλά.. μπερδεύτηκα με τις 2 εκδοχές για το πως πήρε το όνομά της: νίκη των Θεσσαλών είναι, όχι η γκόμενα του Μέγα Αλέξανδρου που της έλεγε "Θες άλλο Νίκη;"
ALR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Εγώ με τη σειρά θα σου πρότεινα πρώτα zero one , μετά ένα μαγαζάκι σε ένα στενό κάθετο της Ιασωνίδου στο ύψος της ροτόντας , είναι Acer point και έχει καλές τιμές και υποστήριξη.Μετά ο ματσούκας σε ορισμένα προϊόντα έχει καλές τιμές αλλά όντως η εξυπηρέτηση του είναι από τις χειρότερες.Λες και βαριέται να σε εξυπηρετήσει!
pantelikas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Αποψή μου είναι Infovet. Εθνικής αμύνης δίπλα στην τεχνόραση. Ο κώστας είναι από τους πιο καλούς και τους πιο εξυπηρετικούς.
mandipl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 ego teleytea psonizo mono apo plaisio alla to sistima mou to pira apo ena sinikiako magazi to opoios se ola einai teleio .se ola (times service klp) kai se voithaei na dialexeis akrivos ayto pou sou teriazei . thelo na po oti mporei na einai opoydipote ena kalo magazi .to sigekrimeno einai stin eptalofo (apo tis pio ypovathmismenes perioxes sti saloniki)
ALR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Πάντως θα δείς σημαντικές διαφορές σε μαγαζία της πόλης με Eshops. Ο ανταγωνισμός είναι διαφορετικός οπότε και οι τιμές τους. 5-10 ευρώ πάνω σε μικρο πράγματα και εώς και 50 ευρώ σε stuff μεγάλης αξίας. Το έχω παρατηρήσει αυτό , ιδίως όταν πήγα να αγοράσω το laptop μου, έπαθα πλάκα με την διαφορά στις τιμές τους. Γιατί δε δοκιμάζεις και το http://www.infoshop.gr ; Είναι από τα πιο ανταγωνιστικά eshops της αγοράς και μπορείς να το επισκεφτείς στην κάτω τούμπα , Βοσπόρου 3 αν δεν κάνω λάθος.Περισσότερες πληροφορίες εντός του site Όσον αφορά το Όνομα , παίζει να πήρε και το όνομα της από την αδερφή του Μ.Αλεξάνδρου η οποία το πήρε τιμητικά για την Νίκη των Μακεδόνων επί των Θεσσαλών( και όχι αντίστροφα) ..
EPa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ παιδιά. Καλή φαίνεται η περίπτωση του infoshop και του matsoukasbros όπου μπορώ να ξέρω από πριν κάποιες τιμές, ώστε επισκεπτόμενος και τα υπόλοιπα που λέτε να μπορώ να συγκρίνω.
dali13gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 to to sigekrimeno einai stin eptalofo (apo tis pio ypovathmismenes perioxes sti saloniki) E oxi kai apo tis pio ypovathmismenes i Eptalofos, imarton! Pantws an apofasiseis kati se E-shop, exei anoiksei kai stin Thessaloniki. Opws eipan kai kapoia paidia o Matsoukas einai poly kalos kai episis i etaireia Camber, sto telos tis V. Olgas. Filika
Mapas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 epibebaiwnw oti o matsoukavros exei kales times alla varietai pou zei. episis eixe prosfora mia o8oni TFT 100euro katw mexri mia imerominia (gia 1 mina). egw piga 10 lepta afou ekleise kai enw itan mesa den mou tin edwse kai tin alli mera pou piga na tin praw mou eipe oti exei pleon 150euro panw... kai genika den einai pro8ymos na se boi8isei gia tpt.
The_Judas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Ο Ματσούκας βαριέται λίγο και σε αγνοεί τελείως καμιά φορά, αλλά οι υπάλληλοι του είναι εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Αγνοήστε τον και εσείς μιλήστε με την κοπελιά του καταστήματος
ksessalonikios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 θα συμφωνήσω με τον judas,κι εγώ εχω παψει να ασχολουμαι με τον ίδιο,μονο με την κοπελιά ή με τα αλλα 2 παληκάρια,απορώ πώς αυτός ο άνθρωπος ανοιξε μαγαζί και δεν εκλεισε μετα απο μερικούς μήνες !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.