Προς το περιεχόμενο

The official Windows Vista [beta] thread

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο πραγματικός φάκελος με τα documents ειναι ο

x:\Users\username\Documents

και δεν μου φαίνεται κλειδωμενος (τον βλεπω μεσα απο το αλλο λειτουργικο, τα xp)

οι φάκελοι:

x:\Documents and Settings \.. (και οτι ακολουθούσε στα XP)

kai

x:\Users\username\My Documents

ειναι εικονικοί (junctions) απλά για να δουλευουν οσα παλιά προγράμματα θα τους ψάχνουν.

• Απαντ. 511
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ που έκανα εγκατάσταση στο άδειο μου partition του ίδιου σκηρού, μου δουλεύουν κανονικά και τα δύο. Αν και εγκαθίσταται σε παρτιτιον που δεν έχει λογισμικό ακόμα και αν έχει αρχεία.

Δημοσ.

Παιδιά διάβασα στο http://en.wikipedia.org/wiki/Features_new_to_Windows_Vista το παρακάτω:

Data Redirection: Also known as data virtualization, this virtualizes the registry and certain parts of the file system for applications running in the protected user context. Reads and writes in the HKLM\Software section of the Registry by user-mode applications while running as a standard user, as well as to folders such as "Program Files", are "redirected" to the user's profile. The process of reading and writing on the profile data and not on the application-intended location is completely transparent to the application.

Δηλαδή απ' ότι καταλαβαίνω, ένας απλός χρήστη θα μπορεί να κάνει εγκατάσταση "βαριών" προγραμμάτων όπως π.χ. του Photoshop ή του Visual Studio χωρίς να είναι απαραίτητα δικαιώματα administrator, και το πρόγραμμα φυσικά θα εγκαθίσταται μόνο για τον τρέχοντα χρήστη... Το δοκίμασε κανείς;

Έτσι θα αχρηστευτεί και η έννοια των trials, αφού θα μπορούμε να τα εγκαθιστούμε κάθε τρεις και λίγο σαν διαφορετικοί χρήστες...

Δημοσ.
ο πραγματικός φάκελος με τα documents ειναι ο

x:\Users\username\Documents

και δεν μου φαίνεται κλειδωμενος (τον βλεπω μεσα απο το αλλο λειτουργικο, τα xp)

οι φάκελοι:

x:\Documents and Settings \.. (και οτι ακολουθούσε στα XP)

kai

x:\Users\username\My Documents

ειναι εικονικοί (junctions) απλά για να δουλευουν οσα παλιά προγράμματα θα τους ψάχνουν.

Ευχαριστώ για την διευκρινηστική παρατήρηση, έχεις απόλυτο δίκιο.

Παρόλα αυτά εγώ ουσιαστικά ήθελα το Shorcut c:\Users\username που υπάρχει πάνω στο Desktop να οδηγούσει κατευθείαν σε φάκελο [σκληρό δίσκο] της επιλογής μου. Παρόλα αυτά είναι φανερό λόγω της δομής των υποφακέλων του ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται...

Δημοσ.

Μόλις έγινε εγκατάσταση του Billgates edition.

Nasdarovie! Μέχρι στιγμής όλα σταθερά

(amd 3200 winchester ,nf4 ultra,dual ddr corsair 1gb cl2)

Ρε παιδιά!! Τι γίνεται???

Αντί να δουλεύεις εσύ τα windows,δουλεύουν αυτά εσένα!!!!

WTF? :twisted:

Δημοσ.

Που να διετε οταν κυκλοφορησουν επισημα τι εχει να γινει και ποσες φορες μπορουμε να τα ενεργοποιησουμε σε ενα μηχανημα...Θα γινει χαμος...

Δημοσ.

Αναφέρω και εγώ πως η Bill Gates έκδοση εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα σε ένα Core 2 duo laptop της Dell. Βρέθηκαν αυτόματα όλες οι συσκευές και απο drivers έβαλα μόνο αυτούς της Ati για να είμαι ΟΚ με τα παιχνίδια. Επίσης το WoW μπήκε κανονικά αλλά ακόμη δεν έχω δοκιμάσει να παίξω.

Μια ερώτηση. Ποιο antivirus είναι συμβατό με τα Vista? Δοκίμασα να περάσω το Nod32 και τα windows δεν με άφησαν προειδοποιώντας με ότι δεν είναι συμβατά. Ξέρει κανείς πιο να δοκιμάσω? Είναι απαραίτητο ένα antivirus στα Vista?

Δημοσ.

Να πάρει η ευχή ακόμα ψάχνω να βρώ υποστήριξη (ρυθμίσεις) για UPS και ακόμη τίποτα.Τι γίνεται με αυτά τα Vista? Τελική έκδοση προιόντος εν έτη 2006 προς 2007 και πουθενά αναφορά-σετάρισμα UPS? Ντροπή !~!

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα την έκδοση ultimate x86 απο το (Microsoft.Windows.Vista.RTM.32Bit.and.64Bit.AIO.DVD-WinBeta) σε έναν P4 [email protected] , 512 Ram , 80gb Hitachi Sata 2 , Asus P5N32-SLI Deluxe (nforce4 sli intel edition) , nvidia 6200 turbocache 128mb.Επιπλέον βρήκαν κανονικά έναν εξωτερικό δίσκο Maxtor 120gb firewire , sagem-800.Λειτουργούν μια χαρά χωρίς κολήματα.Εκανα εγκατάσταση τα παρακάτω.Winrar 3.61 , Daemon tools 4.08 , Office 2007 , utorrent 1.6 , Firefox 2.0 και επιπλέον τους drivers της nvidia για την motherboard.Το μόνο πρόβλημα είναι οτι μου αφήνουν μόνο 30mb free απο την μνήμη.

Δημοσ.
joko................... i ekdosi final przei kanonika giati emena meta to 42%instalation mou leei oti leipoun arxeia/

The ISO is corrupted, that's why there's an error when you try to install from Windows (a install drect from the boot will work fine). To correct that, open the ISO in a hex editor and chage the offset 4E932855 from FD to FF.

Or use this patch, created by a friend of mine (didn't test it because I had already burned the ISO when he sent me)

http://rapidshare.com/files/3667703/Patch_BG_to_MSDN.zip.html

After this correction, BG's hash release will match MSDN's official release hash.

Δοκιμασμένο απο εμενα!

Δουλεύει τέλεια!

Δημοσ.

ta final bill gates douleoun mia xara

mono pou den exw vrei mexri twra drivers gia soundblaster live! 5.1 k apo mona tous den tin vriskoun (!!) kathws k gia to crypto F200 epomenws den mporw na syndethw sto internet..

exei ypopsin tou kaneis drivers gia auta ta 2??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...