Προς το περιεχόμενο

The official Windows Vista [beta] thread

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα settings που βλεπω μεσα απο το EasyBCD ειναι τα εξης :

Windows Boot Manager

--------------------

identifier {bootmgr}

device partition=C:

description Windows Boot Manager

locale en-US

inherit {globalsettings}

default {current}

displayorder {current}

{6bc549d4-7303-11db-8a2b-0016d345f6f8}

toolsdisplayorder {memdiag}

timeout 30

Windows Boot Loader

-------------------

identifier {current}

device partition=C:

path \Windows\system32\winload.exe

description Microsoft Windows Vista

locale en-US

inherit {bootloadersettings}

osdevice partition=C:

systemroot \Windows

resumeobject {29496f22-728c-11db-bd76-dd51ebe7ad4d}

nx OptIn

Windows Legacy OS Loader

------------------------

identifier {6bc549d4-7303-11db-8a2b-0016d345f6f8}

device partition=D:

path \ntldr

description Microsoft Windows

• Απαντ. 511
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit © Microsoft *AIO* *READNFO* απο το group WINBETA

exo autin alla meta to setup pao na kano log in k zitaei serial key.vazo auto tou setup k tipota..... help

Δημοσ.

το file transfer του msn 8 μέσω windows vista είναι πολύ αργό. χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Επίσης έχετε βρεί κανένα καλό antivirus-firewall? όσα έχω δοκιμάσει δεν δουλέυουν( norton,panda,mcafee,nod32,kaspersky)...

Δημοσ.

Εκανα install στο αλλο partition τα windows xp και τωρα φορτωνουν μονο τα xp!Δε μου βγαινει καποιο multiboot μενου!Ελεος!Δηλαδη τωρα τα vista που ειναι στο αλλο partition θελουν επανεγκατασταση και αυτα??!!Υπαρχει τελικα τροπος να συνυπαρξουν τα 2 λειτουργικα?(Μιας και η ελειψη drivers αλλα και τα conflicts σε αναγκαζουν να εχεις και τα xp ακομα για να δουλεψεις).

Δημοσ.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2006 ώρα 21:15:02 Ελλάδος.

Χρησιμοποιούμε το search καμμιά φορά, υπάρχουν ήδη 2 threads για τα Windows Vista και sticky μάλιστα.

Δημοσ.
Εκανα install στο αλλο partition τα windows xp και τωρα φορτωνουν μονο τα xp!Δε μου βγαινει καποιο multiboot μενου!Ελεος!Δηλαδη τωρα τα vista που ειναι στο αλλο partition θελουν επανεγκατασταση και αυτα??!!Υπαρχει τελικα τροπος να συνυπαρξουν τα 2 λειτουργικα?(Μιας και η ελειψη drivers αλλα και τα conflicts σε αναγκαζουν να εχεις και τα xp ακομα για να δουλεψεις).

Το καθε Παρτισιον, ανηκει σε διαφορετικο σκληρο δισκο η' στον ιδιο??

Εχω την εντυπωση πως μονο σε σενα συμβαινει αυτο..

Σιγουρα κατι δεν γινεται σωστα!!

Θα βρεθει λυση, dont worry :-D ;)

Δημοσ.

@Cold_Hearted Δεν είναι beta αυτά που κυκλοφορούν είναι έκδοση 6000 και είναι η final.

@lotusgr Καθόλου αργό μέσο msn εμενα πάει σφαίρα.AVG.

Δημοσ.

Απο οτι φιανεται λογω ασυμβαοτητας καποιων drivers τα αντιικα προγραμαμτα δεν δουλευουν στις βετα εκδοσεις...τωρα ποσα θα ειναι συμβατα θα δουμε στην τελικη κυκλοφορια του λειτουργικου.

• Moderators
Δημοσ.

H rc 2.7 του nod δουλευει στην rtm.(Εχω την εντυπωση πως η 2.51 του nod δουλευε στην rc1 των vista)

Δημοσ.

παιδιά ξέρει κανείς αν στο εικονίδιο του User πάνω στο Descktop μπορεί να αλλάξει κανείς το path; (και να βάλει για παράδειγμα κάποιο άλλο σκληρό ή Directory)

Μου φένετα λίγο εκνευριστηκό να έχουν ¨κλειδωμένα¨ τα Documents And Settings και εκει μέσα να πρέπει να βρίσκονται ντε και καλά τα Documents του χρήστη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...