Προς το περιεχόμενο

The official Windows Vista [beta] thread

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 511
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

apw oti xerw einai 32 bit.exei oles tis ekdoseis mesa.authn thn stigmh einai sto 45 % avrio tha ta exo giati to torrent sernetai.enoitai oti tha mpei se ena xexoristo partition gia testing ktlp

Δημοσ.

λοιπον.οι αληθινές rtm που έχουν κυκλοφορήσει σε torrent είναι

Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit © Microsoft *AIO* *READNFO* απο το group WINBETA

Microsoft Windows Vista Final © Microsoft απο το group BillGates

τουλάχιστον έτσι λέει το nforce.nl

Δημοσ.
kinitos πατάς δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας->view->classic icons

thanks to eixa patisi kapia stigmi ala meta to ksanalaksa xoris na patiso ok kai den eida na alaze

thanks kai pali einai poli kalitera etsi

Δημοσ.

Αν εχετε εξτρα ide controllers σε pci, οπως της promise, κάντε μια έρευνα πριν τα καθιερωσετε για main os. Ακουγονται δυσκολιες με τους drivers

Δημοσ.

Αλλο προβλημα : στον ιδιο σκληρο σε αλλο partition εχω τα windows xp αλλα πλεον αφου εγκατεστησα τα vista δε μου δινει option κατα το boot ποιο λειτουργικο να διαλεξω αλλα μπαινει κατευθειαν στα vista.Καμια ιδεα για το πως να το διορθωσω αυτο?

Δημοσ.

κανε edit τo boot.ini στα vista

δεξί κλικ στο my computer properties μετά πάτησε advanced system settings και εκεί πάτησε startup and recovery.εκεί θα δεις εάν έχεις 2 λειτουργικά installed και κανε edit τo boot.ini να τo διορθώσεις.

Δημοσ.

Βγήκε η ρημάδα η 6000 ε;

Άντε μέχρι την επίσημη ημερομηνία του release να δούμε πόσα FIX θα έχουν βγεί στην σελίδα του Windows Update :twisted:

Δημοσ.
κανε edit τo boot.ini στα vista

δεξί κλικ στο my computer properties μετά πάτησε advanced system settings και εκεί πάτησε startup and recovery.εκεί θα δεις εάν έχεις 2 λειτουργικά installed και κανε edit τo boot.ini να τo διορθώσεις.

εκει μου λεει οτι εχω μονο τα vista αλλα εγω ξερω οτι στο αλλο partition εχω τα xp.μαλον θα πρεπει να χρησιμοποιησω καποιο 3rd party utility.

Δημοσ.

Χρησιμοποιωντας το freeware προγραμμα EasyBCD εκανα add manually το δευτερο λειτουργικο που υπαρχει στο αλλο partition δηλαδη τα xp ,στο bootαρισμα μου εβγαλε επιλογη και για 2ο λειτουργικο αλλα επιλεγοντας το 2ο λειτουργικο βγαζει error οτι ntldr is missing και με προτρεπει να κανω restart με το cd των windows xp μεσα και να κανω repair.Αυτο πως γινεται?Εχω καμια ελπιδα να ξαναμπω στα xp ή την πατησα?Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...