SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 h bill gates ekdosh katevainei alla katevainei me rythmous xelonas
chris333333 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 H έκδοση " Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates" έχει εγκατασταθει από καποιον? δουλεύει? Είναι 32bit?
SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 apw oti xerw einai 32 bit.exei oles tis ekdoseis mesa.authn thn stigmh einai sto 45 % avrio tha ta exo giati to torrent sernetai.enoitai oti tha mpei se ena xexoristo partition gia testing ktlp
Meraklis56 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 λοιπον.οι αληθινές rtm που έχουν κυκλοφορήσει σε torrent είναι Windows Vista RTM 32Bit & 64Bit © Microsoft *AIO* *READNFO* απο το group WINBETA Microsoft Windows Vista Final © Microsoft απο το group BillGates τουλάχιστον έτσι λέει το nforce.nl
kinitos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 paidia erotisi pos mporo na mikrino ta eikonidia tis epifanias ergasias? eine poli megala sortcut kai otidipote vazis stin epifania ergasias
lotusgr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 kinitos πατάς δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας->view->classic icons
kinitos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 kinitos πατάς δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας->view->classic icons thanks to eixa patisi kapia stigmi ala meta to ksanalaksa xoris na patiso ok kai den eida na alaze thanks kai pali einai poli kalitera etsi
random Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Αν εχετε εξτρα ide controllers σε pci, οπως της promise, κάντε μια έρευνα πριν τα καθιερωσετε για main os. Ακουγονται δυσκολιες με τους drivers
skiabox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Εγω εχω 2 conflicts.Ενα απο την webcam του φορητου και ενα mass controller
skiabox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Αλλο προβλημα : στον ιδιο σκληρο σε αλλο partition εχω τα windows xp αλλα πλεον αφου εγκατεστησα τα vista δε μου δινει option κατα το boot ποιο λειτουργικο να διαλεξω αλλα μπαινει κατευθειαν στα vista.Καμια ιδεα για το πως να το διορθωσω αυτο?
iignatios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 joko................... i ekdosi final przei kanonika giati emena meta to 42%instalation mou leei oti leipoun arxeia/
greekzero Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 κανε edit τo boot.ini στα vista δεξί κλικ στο my computer properties μετά πάτησε advanced system settings και εκεί πάτησε startup and recovery.εκεί θα δεις εάν έχεις 2 λειτουργικά installed και κανε edit τo boot.ini να τo διορθώσεις.
Innersense Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Βγήκε η ρημάδα η 6000 ε; Άντε μέχρι την επίσημη ημερομηνία του release να δούμε πόσα FIX θα έχουν βγεί στην σελίδα του Windows Update :twisted:
skiabox Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 κανε edit τo boot.ini στα vistaδεξί κλικ στο my computer properties μετά πάτησε advanced system settings και εκεί πάτησε startup and recovery.εκεί θα δεις εάν έχεις 2 λειτουργικά installed και κανε edit τo boot.ini να τo διορθώσεις. εκει μου λεει οτι εχω μονο τα vista αλλα εγω ξερω οτι στο αλλο partition εχω τα xp.μαλον θα πρεπει να χρησιμοποιησω καποιο 3rd party utility.
skiabox Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Χρησιμοποιωντας το freeware προγραμμα EasyBCD εκανα add manually το δευτερο λειτουργικο που υπαρχει στο αλλο partition δηλαδη τα xp ,στο bootαρισμα μου εβγαλε επιλογη και για 2ο λειτουργικο αλλα επιλεγοντας το 2ο λειτουργικο βγαζει error οτι ntldr is missing και με προτρεπει να κανω restart με το cd των windows xp μεσα και να κανω repair.Αυτο πως γινεται?Εχω καμια ελπιδα να ξαναμπω στα xp ή την πατησα?Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.