Προς το περιεχόμενο

The official Windows Vista [beta] thread

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορώ να κάνω install τα Windows RC1 σε pc με μνήμη μικρότερη απο 512MB ;

Έχω 320MB μνήμη και το σύστημα είναι celeron 900Mhz με μια κάρτα γραφικών Geforce 2 MX440 στα 64MB. θα γίνει το install ?

Η ελάχιστη απαίτηση είναι 512 μνήμη και κάρτα γραφικών με 128 mb για να τρέχει το aero...

Tώρα το aero εντάξει δεν έγινε και τίποτα αν δεν τρέχει αλλά με τη μνήμη αυτή θα σου σέρνετε σίγουρα.

Εμένα με 512 και πήγαινε αρκετά αργά.Σε σχέση με τα xp βέβαια.

Τώρα αν δεν έχεις τι να κάνεις δοκίμασε το να δεις.Αλλά πιστεύω ότι μια μνημούλα πρέπει να τη χτυπήσεις.

• Απαντ. 511
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλω να πω μην μου πετάξει κανένα μήνυμα πως χρειάζεται 512MB για να γίνει η εγκατάσταση αυτό ενοώ! και σκληρό απο ότι έμαθα θέλει 15GB αρά με 20GB πιστεύω να είμαστε καλυμένοι:)

Δημοσ.

Υποθέτω πως δεν θα βγάλει μήνυμα κατά την εγκατάσταση...

Αλλά επίσης υποθέτω ότι με λίγη μνήμη μπορεί να μη φορτώνει σωστά το λειτουργικό...

Δημοσ.

Paidia egkatestisa xthes telika ta windows Vista me RC1 se systhma AMD Athlon 64 3.0 ghz, me 1 gb RAM, 256 karta grafiken (Radeon 9600) kai 80 gb hdd.... Apla ta pragmata...Ta windows Vista einai fenomenika axios antikatastatis twn XP... pio omorfa sto perivallon (osoi eixan ta widgets kai extra skins tha ta petaxoun), to Aero spernei asxima se emfanisi kai se thema leitourgias arketa kala... pio aploika ligo kai ola kala kai irema opws mas eixan synithisei kai ta XP...

Minimum mnimi thelei 512 pantws (kako ayto) alla kata ta alla fenontai rketa kala

Δημοσ.

Τo dvd tou RAM εχει την RC1 (ειχε βγει το καλοκαίρι σε ελευθερο download), ενώ ηδη πριν την εκδοση του περιοδικου υπήρχε η RC2, και μετα απο λιγο βγήκε η 5840 (αλλα αυτες δεν δοθηκαν ελευθερα στο κοινό),

Αν δεν θελετε να μπειτε σε διαδικασια download 2-3 giga (1,2,3-10 μερες να τελειωσει αναλογα τη συνδεση), για τις τελευταιες εκδοσεις,

ειναι μια καλη περιπτωση να δεις τα Vista.

Καλύτερα ψαξτε το ram-"χωρις το βιβλιο", ειναι πιο φτηνό, και γλυτώνετε πολλες μπουρδες που ενδιαφέρουν μόνο εντελώς αρχάριους, ή χωρις συνδεση ιντερνετ.

αν λεει 2-3 σημαντικά πράγματα, τα βρισκεται γρηγορα σε google kai forum.

Aρκετά σταθερή έκδοση, και συμβατή με hardware διετίας. δηλ, αν δεν εχει Ms drivers το ιδιο το dvd, ειναι αρκετά πιθανό να βρειτε RC1 drivers στους μεγαλους κατασκευαστές , πχ Nvidia, Creative, κλπ.

σημερα υπάρχουν:

NVIDIA VGA :Windows Vista x86 RC2 ForceWare Release 95 Version: 96.85

NVIDIA CHIPSET/MOBO (nForce4 SLI,Ultra,Pro,590,570,570 Ultra,550): Beta Driver - nForce – Windows Vista x86 RC1 Release Date: September 1, 2006

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_nforce_vista_x86_rc1.html

ATI VGA: Catalyst Beta Driver for Windows Vista RTM - RC2

----------------------------------------------------------

σε AMD64 3000+, 1 Gb ram, 6600GT, πάνε ψιλοάνετα, αλλα δεν εγκατεστησα κανενα προγραμμα/παιχνιδι. απλα εψαχνα τα διαφορα settings στα ιδια τα win.

εβαλα επιπλεον μόνο ultraedit, powerdesk, winrar, Firefox 2, και Acrobat reader 8 (beta). παιζουν οκ.

Δεν δουλευει ο ηχος. εχω ενσωματωμενη soundblaster στη μητρικη MSI K8N diamond,

κατεβασα drivers απο creative.com, αλλα ενω εμφανιζεται η καρτα στα devices, ηχος δεν παίζει.

Σε partition 9 gb, δεν μου ειπε τιποτα για ελλειψη χώρου, απλά μετα το τέλος μου αφησε ελευθερο χώρο γυρο στο 1 γιγα (υπολογιζοντας και τα pagefile.sys hiberfil.sys) οποτε αν αρχισεις να φορτωνεις πράγμα στο "program files", δουλευουν και τα recycle bin, kai system restore, σε μιά μερα θα εχει γεμισει και αυτος ο χώρος.

-----------------------------------------------------------------

πολυ εφφέ. δηλ άσχετα με ασυμβατότητες καρτών και beta drivers, και πόση μνημη θα έχω οταν θα βγουν vista final,

ακόμα και με άψογη απόδοση του Areo, με βλέπω να το απενεργοποιώ μετα την πρώτη βδομάδα, και να παίζω σε Classic όπως εχω και τα XP, 5 χρόνια τώρα.

Αυτό βέβαια, αν βρώ ενα σοβαρό λόγο να βάλω τα Βιστα για κύριο λειτουργικό, γιατι προς το παρόν δεν βρήκα.

Μάλλον εκβιαστικά θα καθιερωθεί το λειτουργικό, σιγά-σιγά, οταν θα βγουν "απαραιτητα" -τροπος του λεγειν- προγράμματα ασύμβατα με xp (εντυπωσιακα παιχνιδια, dx10, κλπ), ή αντίστοιχο hardware (νιάου, νιάου κάνουν μόνο οι vga's )

Δημοσ.

Εβαλα το Vista 5840 να κανει boot απο το dvd, για να τα εγκαταστησω, αλλα

ενω στην αρχη εμφανιζει κανονικα την γκρι μπαρα κατω, και γραφει "loading windows files", στην συνεχεια μενει σε μαυρη οθονη και μου εμφανιζει το pointer απο το ποντικι μοναχα!!

Οση ωρα και να το αφησω, μενει εκει.

Μονο το mouse κουνιεται.

Υπαρχει κανεις που να υποπτευεται τι παιζει??

Δημοσ.

Μόλις τώρα τελείωσα με την εγκατάσταση των 5840 και δεν ειχα κανένα πρόβλημα... για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα μιας και το δισκάκι μου δεν ήταν και από τα . .. καλύτερα της αγοράς αλλά το έγραψα σε Χ2 ταχύτητα με το ΝΕΡΟ! παρ'όλα αυτά έβγαλε error in data veryfication ,και το έπαιξα κορώνα - γράμματα!

Κι όμως όλα πήγαν κατ'ευχήν :-)

Μήπως το δισκάκι σου παραήταν ελλατωμματικό ή μήπως το έκαψες σε μεγάλη ταχύτητα; Η μικρομαλακή προτείνει σε Χ1 ή αντε το πολύ σε Χ2 να γίνεται η εγγραφή!

Δημοσ.
Μόλις τώρα τελείωσα με την εγκατάσταση των 5840 και δεν ειχα κανένα πρόβλημα... για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα μιας και το δισκάκι μου δεν ήταν και από τα . .. καλύτερα της αγοράς αλλά το έγραψα σε Χ2 ταχύτητα με το ΝΕΡΟ! παρ'όλα αυτά έβγαλε error in data veryfication ,και το έπαιξα κορώνα - γράμματα!

Κι όμως όλα πήγαν κατ'ευχήν :-)

Μήπως το δισκάκι σου παραήταν ελλατωμματικό ή μήπως το έκαψες σε μεγάλη ταχύτητα; Η μικρομαλακή προτείνει σε Χ1 ή αντε το πολύ σε Χ2 να γίνεται η εγγραφή!

Να σου πω την αληθεια πρεπει να το εγραψα σε 4Χ.

Λες ομως να παιζει τοσο ρολο αυτο?

Το θεμα ειναι οτι και με την 5600 μου εκανε το ιδιο!

Θα το δοκιμασω και σε φιλο για να δω μηπως φταιει το συστημα μου.. :roll:

Δημοσ.

Δοκιμασε κανενς την τελευταια εκδοση RTM για να μας μεταφερει εντυπωσεις αν ειναι γραμμενος σε προγραμμα της ΜΣ? Μαλλον προκειται για την τελικη εκδοση αφου 30/11 παραδιδονται τα Βιστα στους ΟΕΜ..

Δημοσ.
Δοκιμασε κανενς την τελευταια εκδοση RTM για να μας μεταφερει εντυπωσεις αν ειναι γραμμενος σε προγραμμα της ΜΣ? Μαλλον προκειται για την τελικη εκδοση αφου 30/11 παραδιδονται τα Βιστα στους ΟΕΜ..

Αναφερεσαι στην 5840?

Αν ναι, πολυ καλη. Πολυ eye-candy και, αρκετα σταθερη θα ελεγα.

Απο χθες (που την εγκατεστησα τελικα), δεν ειχα κανενα προβλημα.

Εβαλα και τους σχετικους-γνωστους Μεσσεντζερ, και ολα δουλευουν "ασφαλτα" :D μεχρι τωρα.

Θα δοκιμασω και παιχνιδια, αργοτερα...

Δημοσ.

Τρέχω την Rc2 5744 σε Athlon xp2600 barton,epox mobo nforce 2, 2 gb memory,6600ft 128mb 300mb sata2, Το μηχάνημα για τη χρήση εφαρμογών desktop office internet κτλ τρέχει μια χαρά.

Δημοσ.

Ειδα ότι βγήκε αυτο

Microsoft Windows Vista Final © Microsoft

επίσης διάβασα στο nfo και στα comments ότι δεν χρειαζεται activation, και ότι δουλεύουν ΟΚ.

Αν βρεί κάποιος παραπάνω πληροφορίες ας ποστάρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...