Προς το περιεχόμενο

The official Windows Vista [beta] thread

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@user_32 δεξί κλικ στο desktop,view,large icons

για το άλλο προβληματάκι δεν ξέρω

________

πάντως εδώ και 2 βδομάδες που έχω την rc2 main os μόνο το firefox και που και που το msn 8.1 beta crasharουν.Εν αναμονή για την final version

• Απαντ. 511
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το άλλο πρόβλημα οφείλεται στην προσπάθεια του Alcohol να εγκαταστήσει εικονικό SCSI drive ώστε να φορτώνεις τα images εκεί... Δεν ξέρω αν μπορείς να αποφύγεις μέσω κάποιας επιλογής την εγκατάσταση του εικονικού drive αλλά ψάξτω μιας και θα έχει ενδιαφέρων να μάθουμε τι γίνεται...

Δημοσ.

Έχω ένα σκληρό 120gb wd sata πού με μιά απρόσεκτη κίνηση τού έσπασα τη πλαστική προεξοχή όπου κουμπώνει το καλώδιο data.Δηλαδή στην ουσία το καλώδιο κρέμεται από τα συρματάκια.Η RC1 εγκαταστάθηκε εκεί καί λειτουργεί κανονικά πέραν τού ότι μού βγάζει μηνύματα κάπου κάπου ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα καί ίσως αποτύχουν τα windows.Σβήνω το μήνυμα καί συνεχίζω τη δουλειά μου.

Στη προσπάθειά μου να εγκαταστήσω την RC2 στο ίδιο partition μετά βέβαια από φορμάτ(καθαρή εγκατάσταση) καί μετά την εγκατάσταση μόλις πάει να μπεί στα windows βλέπω στιγμιαία το ίδιο μήνυμα καί το σύστημα κάνει επανεκκίνηση χωρίς ποτέ να καταφέρει να μπεί στο λειτουργικό.

Συμπεραίνω λοιπόν απ αυτό, ότι η RC2 πιθανόν να είναι περισσότερο βελτιωμένη σε θέματα σταθερότητας αφού ελέγχει καί το παραμικρό πρόβλημα.

Επαναλαμβάνω ότι τα XP ή η RC1 δουλεύουν κανονικά αν μπούν στο συγκεκριμένο δίσκο.

Δημοσ.
Το άλλο πρόβλημα οφείλεται στην προσπάθεια του Alcohol να εγκαταστήσει εικονικό SCSI drive ώστε να φορτώνεις τα images εκεί... Δεν ξέρω αν μπορείς να αποφύγεις μέσω κάποιας επιλογής την εγκατάσταση του εικονικού drive αλλά ψάξτω μιας και θα έχει ενδιαφέρων να μάθουμε τι γίνεται...

Για την ωρα δεν υποστηριζεται εικονικο drive στα vista rc1 h rc2 με το alcohol h Daemon tools

Μονο με το PowerISO v3.0 γινεται

Μεχρι 4 εικονικα drives

Δημοσ.

Δυσκολο να παιξει με εικονικο drive οποτε ας περιμενουμε λιγακι. Επισης νομιζω οτι καλυτερα να δοκιασεις την pr2 που ειναι σταθεροτερη απο την 1. Αχ να δουμε που θα μας βγαλει αυτη η υποθεση...

Δημοσ.
DAEMON TOOLS V4.0.6 released!

Changelog:

- randomizer (partially also drivernames) enhanced

- some AntiBlacklist countermeasures

- bugfixes

- full vista support

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5

Μετά την εγκατάσταση και την επανακινήσει όταν παω να το τρέξω μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα

capturess6.jpg

σε 'σένα δούλεψε κανονικά ;

-> και κάτι ακόμα σε σας κάνει εγκατάσταση το nero 7

Δημοσ.

Μπορώ να τα χαρακτηρίσω εντυπωσιακά.

Αν και δεν νομίζω ότι θα τα δούμε στα ράφια μια και στην Ελλάδα πουλάει πολύ το DSP και σπάνια BOX (Retail) συσκευασία.

WindowsVistaHomeBasic_web.jpg

WindowsVistaBusiness_web.jpg

WindowsVistaHomePremium_web.jpg

WindowsVistaUltimate_web.jpg

OfficeHomeandStudent2007_web.jpg

OfficeProfessional2007_web.jpg

Δημοσ.
Τετάρτη 21 Μαρτίου 2007.

arxise na kopanas autous pou se enimerosan :-D.

Μπορώ να τα χαρακτηρίσω εντυπωσιακά.

Αν και δεν νομίζω ότι θα τα δούμε στα ράφια μια και στην Ελλάδα πουλάει πολύ το DSP και σπάνια BOX (Retail) συσκευασία.

The release of these pictures is nothing more than a suggestion of the finalization of the operating system.

http://news.softpedia.com/news/Update-on-the-Packaging-for-Windows-Vista-and-2007-Office-39077.shtml

Δημοσ.
Μετά την εγκατάσταση και την επανακινήσει όταν παω να το τρέξω μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα

capturess6.jpg

σε 'σένα δούλεψε κανονικά ;

-> και κάτι ακόμα σε σας κάνει εγκατάσταση το nero 7

δουλεύει κανονικά το Daemon tools 4.06 στην Build 5840 pre-RTM :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...