Προς το περιεχόμενο

The official Windows Vista [beta] thread

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλυτερο απο ολα ειναι να την εγκαταστησεςι εκ νεου αφου ειναι σημειωτεον βετα εκδοση ωστε να μην εχεις κολληματα και προβληματα..

• Απαντ. 511
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια η ΜΣ δεν διαθετει την 2 και ετσι ολα τα λινκ οδηγουν μονο στην 1 και αυτο εγινε μεσα σε ενα 24ωρο απο την ανακοινωση του R2 , ανεξηγητο γιατι. Οποτε μονο αν το εχει καποιος φιλος σου που το εχει κατεβασει μπορει να στο δωσει. Το ηθελα κι εγω γαμωτο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδια η ΜΣ δεν διαθετει την 2 και ετσι ολα τα λινκ οδηγουν μονο στην 1 και αυτο εγινε μεσα σε ενα 24ωρο απο την ανακοινωση του R2 , ανεξηγητο γιατι. Οποτε μονο αν το εχει καποιος φιλος σου που το εχει κατεβασει μπορει να στο δωσει. Το ηθελα κι εγω γαμωτο...

"Microsoft has removed the Windows Vista RC2 Public Beta Program temporarily because of an unexpected demand which has slowed the servers down. Microsoft is planning on releasing Windows Vista RC2 for the public again soon.

"

:???:

Δημοσ.
Exei entopisei kaneis provlima me ta RC1 5600, opou to perivallon den siberiferete opws tha eprepe, me tuxaia kollimata (san na diavazei o sklhros gia miso deuteroplepto), ginete poli aisthito sthn kinisi tou mouse, kai ston hxo.

AMD 3500+ 2Giga mnimi Ati X800 GTO.

h siberifora tou einai sxedon san na min exoun egkatastathei display drivers. kapios me paromoia ebiria, isos kai me tin lisi? :)

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ RC1 και δεν εγκαθίστανται οι drivers otenet sagem f@st 800-840 για το modem, πρέπει να έχει πολλά λάθη προγραμματισμού.

Δημοσ.

Aντε να δουμε ποτε θα ανεβασει στους σερβερ της η ΜΣ παλι την εκδοση 2 γιατι απο οτι λεγεται ειανι σαφως βελτιωμενη απο ολες τις πλευρες και πλησιαζει πολυ την τελικη εκδοση..

Δημοσ.

Αρχισαν οι ετιαρειες να δινουν επιτελους drivers ια τις καρτες γραφικων οποτε σιγουρα οσο περνα ο καιρος οι επιλογες μας θα διευρυνονται.

Δημοσ.

ρε σεις να ρωτήσω και συγνώμη κιόλας αν μου ξέφυγε μέσα σε 27 σελίδες...

Με τα Vista εξακολουθεί να υπάρχει η μαλακία όπου μόνο μέσα απο δισκέτα μπορούσαμε να φορτώσουμε drivers για sata/raid/scsi δίσκους (f6 method) ή πλέον γίνεται και μέσω usb disk?

Δημοσ.

απ ότι αναφέρει το setup γίνεται από παντού (usb, cd, διαδρομή στο δίσκο)

εγώ που εκανα εγκατάσταση μέσα απο τα XP αλλά σε άλλο παρτιτιον φόρτωσα οδηγούς RAID από τον σκληρό κανονικά

Δημοσ.

Οποτε υποστηριζει ολα τα προτυπα οπως sata -usb 2.0 και λοιπα. Το καλο ειναι οτι κατα την εγκατασταση ρωταει που θελουμε να εγκατασταθει το λειτουργικο. Ομως οταν κυκλοφορηοσυν επισημα θα ηθελα να μαθω πως γινεται η αναβαθμιση απο τα xp.

Δημοσ.

Katevasa ki egw thn RC1 5600 afou den evriska thn RC2 kai ekana install xthes to vrady se ena partition 30g pou eftiaksa gi afto ton skopo.

Ta dyo prwta provlhmata htan oti den anagnwrize thn ethernet card mou kai thn audigy2 soundcard.

Eftyxws exw kai defterh ethernet sto pc thn opoia kai anagnorise molis evgala to kalwdio tou router apo thn mia kai to evala sthn allh, opote kai kateftheian eixa internet.

Gia thn audigy2 epsaksa ligo se merika forum kai vrhka telika link gia neous drivers apo thn creative pou yposthrizan vista kai meta apo ena restart eixa kai hxo.

Prwtes entypwseis poly thetikes, ola deixnoun pio omorfa kai den eixa kanena provlhma me kathysterhseis kai kollhmata meta apo 3-4 wres psaksimo.

(p4 2.8, radeon x800gt, 1gb ram)

To switching windows ola ta lefta!

http://img95.imageshack.us/img95/1251/vistals6.jpg

Kserei kaneis an kykloforhse kanena game-demo ktlp pou na vasizete se directx10 na doume ligo fws?

edit: To megalytero spasimo mexri twra to efaga me to defragmentation twn vista.

Apla patas defrag kai arxizei na doulevei o diskos san trelos. Oute ena ypotypwdes ui na sou leei ti akrivws kanei, posos xronos apomenei, posos xronos dianythike, apolytws tipota. Apla sthneis afti na akouseis pote tha stamathsei na doulevei o diskos gia na katalaveis oti teleiose :)

Δημοσ.

Έχω βάλει τα windows Vista RC2 Built 5744 και έχω κάποιες ερωτήσεις:

-> Πως μπορώ να μικρύνω λίγο τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας?(πολύ μεγάλα για 1280x1024)

και

-> όταν παω να βάλω alcohol 120% κολλάνε και μονο με format γίνεται να ξανά μπούν μέσα (το κάνει και σε εσάς αυτό; )

και συγγνώμη εάν έχουν ξανά απαντηθεί αυτά τα ερωτήματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...