Προς το περιεχόμενο

The official Windows Vista [beta] thread

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 511
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας!

Να σάς πω τί έπαθα, μπας και έχει κανείς καμμιά ιδέα.

Έβαλα την RC1 5728. Λοιπόν,

Το "Create new folder" εξαφανίστηκε από το μενού του δεξιού κλικ "New"!

Βλέπω New | Shortcut, Text Document, κλπ, κλπ...

Αλλά, Folder, πουθενά!

Ούτε από το Windows Explorer μενού:

Organize | New Folder

Δεν κάνει τίποτε!

Ούτε το κουμπί folder+ από τα "Save" dialogs κάνει τίποτε!

Έχω Administrator rights και μάλιστα create folders rights - τό έλεγξα!

(Δεν μπορώ να κάνω create new folder, αλλά copy οποιοδήποτε folder μέσα σε αυτό που βρίσκομαι, χωρίς πρόβλημα.)

Καμμιά ιδέα, για να μην χρειαστεί να ξανακάνω εγκατάσταση;

(Μήπως να μού πει κανείς τί έχει κανονικά το registry στο class Folder...)

(Έφαγα δύο μέρες με τις ρυθμίσεις, π.χ. για να σουλουπώσω τον Windows Explorer και να μοιάζει με τον παλιό, χωρίς να δείχνει σοφιστικέ βλακείες. Αν και έχουν καταργήσει τα κουμπιά Delete, Cut, Copy, Paste (το κόκκινο Χ, το ψαλίδι κλπ.) και το toolbar δεν γίνεται customize! ΑΙΣΧΟΣ!)

Δημοσ.

Ξεμπέρδεψα κάνοντας ξανά φορμάτ τον δίσκο μου και εγκαθιστώντας από την αρχή την RC2 5744, αντί της RC1 5728.

Η RC2 5744 χρειάστηκε την μισή ώρα από την RC1 στην εγκατάσταση (δεν έκανε καν επανεκκίνηση!) Σε παλιό Notebook Acer Aspire, με Pentium3 2,6 GHz, μόνο 512 MB RAM, και αρχαία κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon 9000 (η εταιρεία εδώ και καιρό δεν βγάζει drivers· έβαλαν δικό τους driver τα Vista) (η επίδοση Vista για 3D graphics (και συνολική) είναι μόλις 1,0 (ένα)), και εν τούτοις τρέχουν μια χαρά, και με το Aero τους εξ αρχής (αντίθετα με ό,τι γράφτηκε αλλού, ότι, εάν έχεις 512 ΜΒ, δεν σού βάζει Aero) και όλα. Μια χαρά (τα παλιά XP είχαν γίνει ένα μάτσο χάλια).

Δημοσ.

Απο οτι φιανεται πολυ προβληματα αλλα η PR2 ειναι πολυ καλυτερη και απο οτι φιανεται αξιζει τον κοπο. Λεω να την δοκιμασω και να κανω νεο παρτισιον στο φορητο μου για να μην εχω προβληματα..

Δημοσ.

Η RC2 είναι 7 κλάσεις πιο βελτιωμένη σε ταχύτητα και διαχείρηση πόρων από την προηγούμενη (RC1)...

Στην RC1 έκανες μεταφορά αρχείων από τον ένα σκληρό στον άλλο και άρχηζε να σέρνεται το σύστημα, στην RC2 το διορθώσαν.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι μια χαρά αντιγραφή τα περισσότερα από MacOS X σε περιβάλλον, λειτουργικόιτητα, και πολλά άλλα...

Κάτι είναι και αυτό, από την στιγμή που βελτιώθηκαν...

Δημοσ.

Exei entopisei kaneis provlima me ta RC1 5600, opou to perivallon den siberiferete opws tha eprepe, me tuxaia kollimata (san na diavazei o sklhros gia miso deuteroplepto), ginete poli aisthito sthn kinisi tou mouse, kai ston hxo.

AMD 3500+ 2Giga mnimi Ati X800 GTO.

h siberifora tou einai sxedon san na min exoun egkatastathei display drivers. kapios me paromoia ebiria, isos kai me tin lisi? :)

Δημοσ.
Η RC2 είναι 7 κλάσεις πιο βελτιωμένη σε ταχύτητα και διαχείρηση πόρων από την προηγούμενη (RC1)...

Στην RC1 έκανες μεταφορά αρχείων από τον ένα σκληρό στον άλλο και άρχηζε να σέρνεται το σύστημα, στην RC2 το διορθώσαν.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι μια χαρά αντιγραφή τα περισσότερα από MacOS X σε περιβάλλον, λειτουργικόιτητα, και πολλά άλλα...

Κάτι είναι και αυτό, από την στιγμή που βελτιώθηκαν...

Δεν θα μείνω στο "Η RC2 είναι 7 κλάσεις πιο βελτιωμένη" (=αλήθεια γιατί 7 και οχι 2 ή 5 ή 10;) αλλά στο ένα και μοναδικό ερώτημά μου,και συγνώμη εάν έγινα κουραστικός...

ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ RC1 ? ή μόνο Clean Install ?

Δημοσ.

Εγώ τα έχω βάλει πάνω από την RC1. Η μόνη μαλακία είναι η εξής.

Αφού εγκαταστήσω είτε από καθαρό install είτε από upgrade και αφού σχεδόν τελειώσει η εγκατάσταση και είναι έτοιμο να βγάλει τον wizard πριν το πρώτο login η οθόνη σβήνει... No signal output. Κι αυτό γιατί η κάρτα γραφικών μου ATI Radeon X1600 Pro έχει 2 θύρες μία αναλογική και μια DVI. Επειδή εγώ χρησιμοποιώ την αναλογική αυτό θεωρεί default την DVI και δίνει σήμα εκεί.

Έπρεπε να χρησιμοποιήσω την onboard κάρτα που έχει μόνο αναλογική θύρα και αφού τελειώσει το install και κάνω μια φορά login μετά παίζει και η αναλογική της ATI μια χαρά.

Επίσης στο σημείο αυτό από RC1 - RC2 αναγκάστηκα να κάνω reset και μετά μου είπε Windows Failed To Upgrade - Restoring to RC1. Μετά το restore ξαναέκανα upgrade στην RC2 με την onboard και μετά το login με την ΑΤΙ κανονικά.

Αυτό συνέβη και στην RC1 και στην RC2.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία που μου έδωσες!

Αιντε γιατί το καημένο το δισκάκι με την RC2 περιμένει τόσο καιρό να το "δουλέψω" και μήπως μου παρεξηγηθεί :-)

Δημοσ.

Πως μπορώ να διαγράψω τα vista αφού τα περάσω και συνυπάρχουν με τα xp se άλλο partition ?

Me delete το φάκελο των windows των vista δε γίνετε...format δε θέλω γιατί έχω αρχεία ξέρει κανείς άλλο τρόπο?

Δημοσ.
Πως μπορώ να διαγράψω τα vista αφού τα περάσω και συνυπάρχουν με τα xp se άλλο partition ?

Μήπως τα μπέρδεψες λιγάκι; πως θα συνυπάρχουν;

Σε διαφορετικό partition θα εγκαταστήσεις τα vista.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...