caveneo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά εγώ έχω περάσει τα Vista RC1 και όντως είναι χάρμα οφθαλμών. Το Sygate Firewall, το NOD32, το SpyBot S&D, δουλεύουν κανονικά; Θέλω να χρησιμοποιώ τα Vista μόνο. Γίνεται να περάσω το utorrent και να συνεχίσω το κατέβασμα από εκεί που έχει σταματήσει στα ΧΡ; Άλλο ερώτημα. Έχω περάσει σε ένα partition τα Vista και σε ένα άλλο τα XP. Συγκεκριμένα στο C:\ είναι τα ΧΡ και τα Vista είναι στο D:\ . Στην αρχή όταν αρχίζουν μου λέει να διαλέξω σε ποιο από τα δύο λειτουργικά θέλω να πάω. Αν αποφασίσω να σβήσω τα Vista τί γίνεται τότε; Θα μείνει εκείνο να μου ζητάει συνέχεια να διαλέξω λειτουργικό;
toubos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Έχω περάσει σε ένα partition τα Vista και σε ένα άλλο τα XP. Συγκεκριμένα στο C:\ είναι τα ΧΡ και τα Vista είναι στο D:\ .Στην αρχή όταν αρχίζουν μου λέει να διαλέξω σε ποιο από τα δύο λειτουργικά θέλω να πάω. Αν αποφασίσω να σβήσω τα Vista τί γίνεται τότε; Θα μείνει εκείνο να μου ζητάει συνέχεια να διαλέξω λειτουργικό; Ναι, θα μείνει. Ένας τρόπος για να απαλλαγείς από το αρχικό μενού είναι να μπεις με recovery console, να "δόσεις" fixboot c: και θα μπαίνεις κατευθείαν στα XP, όπως ήταν αρχικά.
Bennito Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε δεξί κλικ στο Υπολογιστής μου, ιδιότητες, καρτέλα για προχωρημένους, εκκίνηση και αποκατάσταση, και επεξεργάσου το αρχειάκι που δηλώνει στο bootαρισμα τα εκατεστημένα λειτουργικά. Μπορείς ακόμα να ξετικάρεις το κουτάκι Προβολή λίστας λειτουργικών συστημάτων για Χ δευτερόλεπτα.
toubos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Τα Vista δεν χρησιμοποιούν το ίδιο τρόπο bootαρίσματος με τα προηγούμενα Windows, δεν χρησιμοποιούν δηλαδή το boot.ini. Όσοι εγκαθιστούν τα Vista μαζί με Windows Xp θα δουν το παρακάτω μήνυμα στο boot.ini : ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
21century Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Γι αυτο θελει ξεχωριστο partition me to partition magic που σκεφτομαι να κανω στο φορητο μου. Παντως το καλο ειναι οτι σου δινει επιλογες για τα 2 λειτουργικα..
agoraki_23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Εμένα πάλι μου σβήστηκε το boot.ini μετά την εγκατασταση vista σε άλλο partition απ τα xp!Στην αρχή των windows στη boot screen επιλογής λειτουργικών μου βγάζει κάτι κινέζικα για το boot.ini μάλλον ότι είναι κατεστραμμένο όταν επιλέγω τα xp αλλά μετά με βάζει κανονικά μέσα στο λειτουργικό. Πώς το διορθώνω?
21century Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Καποιαπαρεμβαση θελει στο booti.ini αλλα ελπιζω οτι εκανες κανονικα σε αλλο παρτισιον τα βιστα ετσι με το προγραμμα που ανεφερα παραπανω..
21century Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Tvra ekdouhke kai h ΠΡ2 και απορω πως θα λετιουργησει. Μπορει να κατσει επανω απο την PR1?
gfilippas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Για όσους έχουν δοκιμάσει. Υπάρχει καλύτερη υποστήριξη του bluetooth στα vista, από τα xp;
gbras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον μολις εβαλα την rc2 και εχουμε το πρωτο bug....ισως. Οταν κουναω τη σελιδα του internet explorer με τη ροδελα του ποντικιου η καρτα γραφικων ( ΑΤΙ Χ800ΧL) κανει σαν τριζονι... Θα δοκιμασω τους driver της ATI να δω αν θα φτιαξει.
21century Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Tleika h nea ekdosh 2 ka8etai pano pao tin 1?
Paco_the Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 paidia as mas pei kapoios ean aksizei na ginei format sta XP wste na mpoun ta vista RC2 ekdoshs...einai stathera katholou???
gfilippas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Γιατί να κάνεις format στα ΧΡ; Θα βάλεις beta έκδοση για κύριο λειτουργικό; Κάνε ένα partition και δες εκεί αν αξίζουν ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.