STEVEtheGREEK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Και πού να δεις και την RC1 (b 5728) !!!!
paparoupas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Απορια: Τρεχουν τα Vista μεσω VMware, η καποιας παρομοιας εφαρμογης? Επισης αν τρεχουν πρεπει να κανω εγκατασταση μεσω dvd η μπορω και απευθειας απο image file στο σκληρο?
JohnL Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω αν είναι η εντύπωση μου, πάντως εμένα η 5728 μου φαίνεται ότι πάει πιο αργά από την προηγούμενη...:???:
21century Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Υποτιθεται οτι τρεχουν σε vm ware αλλα ολες οι προσπαθειες μου απετυχαν..
STEVEtheGREEK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω αν είναι η εντύπωση μου, πάντως εμένα η 5728 μου φαίνεται ότι πάει πιο αργά από την προηγούμενη...:???: Εμένα πάλι γιατί μου έχει κάτσει Τ Ε Λ Ε Ι Α ? Πολύ γρηγορότερη και μάλιστα έχουν ελλατωθεί τα ατελείωτα Read/Write στο σκληρό και η μνήμη δεν μου πολυ φορτώνει τόσο όσο στην 5600! (34% απο 1,5 Γίγα) με αρκετά προγράμματα ανοιχτά (Αντιβιοτικά,VoIP,IM,κ.ά) Το μόνο που δεν έχω ακόμα κάνει είναι να "παίξω" με το PAGEFILE,να το βάλω manual κανά 1024 ΜΒ ή ... και καθόλου ! Θα δούμε. Κάποιος φίλος που να έχει την άμεση επιλογή (που να δουλεύει) σε ΧΡ από το Boot Screen υπάρχει; Μόνο αυτό με αγχώνει για την ώρα.
21century Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Φυσικα η εγκατασταση προσαρμοζεται αναλογα με το συστημα και τις περισσοτερες φορες νομιζω οτι η PR1 ειναι τοσο βελτιωμενη που αγγιζει την τελικη εκδοση..
clopier Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 lipon akouste.. Ekana dokimastiki egatastasi tis 5600 ekdosis kai tou monadikou egekrimenou antivirus gia vista to pccillin tis trendmicro. Ta windows vista ixan tin asfalia sto normal kai to antivirus sto default me full teleftaio update. Dokimasa ton io w32/Stration...to apotelesma itan apistefto. Oxi mono den ebodisan ta windows vista tin ektelesi tou alla to antivirus ekane to trelo kai lei oti iparxi periptosi na ine ios alla DEN TON XERO (o ios ine toulaxiston enos mina palios !!!). Me apotelesma na vali ola ta registries entries kanonikota kai na trexei ton eafto tou !! (+ta palava kolpa me to notepad ). To mono pou ekanan ta vista ine me rotisioun an to executable tou iou epitrepete na exei internet prosvasi !! :S . Opote to ekopsa alla prosexte epidi o ios prospathouse sinexeia kai sinexeia na stili mail (afto ine to payload tou) mou ekane ligo pio argo to mixanima. To anisxitikotero omos itan oti anakalipsa ta arxeia tou iou kai ena apo afta mesa perieixe oles tis diefthinsis email pou anagrafontan mesa stis selides pou ixa episkefti me ton internet explorer 7 !!!. IMARTON !!!!
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Και τι θες να πείς με αυτό. Η Microsoft φταίει που το PC Cillin παραμένει ένα από τα πιο άχρηστα Antivirus ?
clopier Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Και τι θες να πείς με αυτό.Η Microsoft φταίει που το PC Cillin παραμένει ένα από τα πιο άχρηστα Antivirus ? den to diavases kala ... tou monadikou egekrimenou antivirus gia vista to pccillin tis trendmicro http://www.microsoft.com/athome/security/update/windowsvistaRC1AV.mspx read !!
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Καλά θα παλέψουμε με τις λέξεις ? Η λέξη "εγκεκριμένο" που χρησιμοποιείς είναι απλά η δήλωση του ότι είναι compatible με τα Windows Vista ( δηλαδή ότι δουλεύει στα Vista ). It's just a marketing bullsh1t from TrendMicro μπας και πουλήσει κανά Antivirus μέχρι να βγάλουν οι ρώσοι ( Kaspersky ) την έκδοση του Antivirus για Vista.
chris333333 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μια πρόταση για όλους, αν βρίσκετε καινούριους drivers, για τις τελευταίες εκδόσεις των Vista (5600,5728), των συσκευών σας δώστε το link σ'αυτό το forum.
STEVEtheGREEK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μια πρόταση για όλους,αν βρίσκετε καινούριους drivers, για τις τελευταίες εκδόσεις των Vista (5600,5728), των συσκευών σας δώστε το link σ'αυτό το forum. http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
21century Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Πιστευω οτι το σημαντικοτερο απο ολα ειναι οτι η τελικη εκδοση θα εχει περισσοτερα χαρακτηρστικα..
nigal9981 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ο καθένας με τον πόνο του!!!!! τελικά το windows mobile device center πότε θα βγει? αντε μπας και μπορέσουμε και κάνουμε και κανα synchronize!!!! aaaa! επίσης μήπως λέω μήπως έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει την κάρτα τηλεόρασης avermedia tvgo 007 fm plus στα vista??? αν ναι ας ενημερώσει πώς το έκανε!
21century Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 1 smartphone ειχα καποτε το qtek 8010 αλλα ο συγχρονισμος με παιδευε και μετα σου λενε εξυπνα τηλεφωνα, με νοκια και ΣΕ δεν ειχα τετοιο προβλημα ποτε σχεδον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.