Προς το περιεχόμενο

The official Windows Vista [beta] thread

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια λιγο κρατει σε αυτα που λετε μην πανικοβαλλεται τσαμπα τον κοσμο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

καμια MS δεν μπορει να κανει κατι το οποιο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ τον οποιο ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ και αμα λαχει τον σπαμε

η MS φτιαχνει ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ και ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Το τι εχουμε στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ ειναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ σας λεει τιποτα η λεξη ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.

μην λετε οτι θελετε λοιπον μπορει να κανει οτι θελει στα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ αλλα οχι στην ΕΥΡΩΠΗ και ΕΛΛΑΔΑ.

μιληστε και σε εναν νομικο να σας τα πει καλυτερα.

οσο για τα links που δινει ο φιλος δεν μου λενε κατι απο την επισημη MS οταν ανακοινωθει τοτε τα λεμε διοτι αυτο λεγεται οτι θα γινει απο εποχη 2002.

• Απαντ. 511
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διάλογο κάνουμε και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να πανικοβάλω κανέναν περισσότερο θυμωμένος θα έλεγα οτι είμαι (για τον λόγο που αναφέρεις και εσύ) παρά πανικοβλημένος. Οσο για τα links τα παραθεσά γιατί σε κανένα ελληνικό forum δεν είδα αναφορά για το palladium και απλά ήθελα να ακούσω γνώμες και να γίνει διάλογος! Αν εφαρμοστεί μόνο στην Αμερική και πουθενά αλλού αυτό είναι αλλου παπά ευαγγέλιο αλλά βλέπω την ms να κινήται αθόρυβα και αυτό μου κίνησε την περιέργια!

Δημοσ.

προς θεου μην με παρεξηγησεις για τον τονο της φωνης φυσικα και κανουμε διαλογο φιλε μου.

απλα κατι τετοιο για να ισχυσει στην ευρωπη και κατα συνεπεια στην ελλαδα το βλεπω δυσκολο για τον λογο τον απλο οτι ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ και κυριως λογω δουλειας μπορω να σας πω οτι θα ειναι ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ που ανηκουν σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ/ΣΧΟΛΕΣ , ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ κ.α

οποτε οπως βλεπετε μετα η MICROSOFT θα εχει να αντιμετωπισει ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ διοτι ναι μεν θεωρει εκεινη κατι παρανομο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και παρανομο στην ΕΥΡΩΠΗ και ΕΛΛΑΔΑ.

οποτε η γνωμη μου ειναι οτι κανει απλα κινηση ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ τιποτα αλλο.

παντως αν κανει κατι τετοιο θα πρεπει να ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ και τους ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ τις δικης αντιπροσωπειας στην ελλαδα.(lol)

Δημοσ.

Εβαλα και γω τα vista,Οντως ομορφα πολυ.Ειναι δυνατον η microsoft να ζηταει πληρωμη για beta πραμα???Τι κανουμε μετα απο 14 μερες που ληγουν???

Δημοσ.

Το γνωρίζατε ότι βρήκανε στο vista 27479 bugs;Ότι η microsoft μέχρι τώρα γνωρίζει για τα 20000;Ότι απομένουν ακόμα 5700 άγνωστα;Σε στατιστικές κάθε δοκιμαστής βγάζει 81 προβλήματα ανα μέρα;Σε κάθε καινούργια build θα βγάζουν το λιγότερο 200 προβλήματα;Πηγή w w w chip.de

Δημοσ.

Ρε παιδιά πάω να τα κατεβάσω από το site της Microsoft και δε κατεβαίνουν με τίποτα...Χρησιμοποιώ Flashget και μου βγάζει ένα αρχειάκι 6 kb και τέλος.Για ποιο λόγο?

Δημοσ.

και που να δεις ποσα bug δεν λενε οι τεστερς υπαρχουν και στην ελλαδα beta testers τις MS ενας απο αυτους ειμαι και εγω και μου στελνουν καθε εκδοση που βγαζουν για δοκιμη.

παντως πολλες παρατηρησεις για τα προιοντα που μας στελνουν ενω τις λεμε δεν της κοινοποιουν και οι μεχρι τωρα δοκιμες εχουν δειξει οτι τα vista και τα νεα office εχουν παρα πολλα προβληματα λειτουργιας και ασφαλειας απο καθε προηγουμενη εκδοση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν τελειώσει η περίοδος beta για τα Vista έστω ότι αγοράζω μία από τις διάφορες εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν. Αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλα builds της έκδοσης που έχω αγοράσει, στα οποία προφανώς θα υπάρχουν βελτιώσεις και διορθώσεις σε διάφορα προβλήματα. Αυτές οι αλλάγες που θα ακολουθήσουν θα φτάσουν και σε 'μένα μέσω των updates; Αν όχι, συμφέρει να τρέξει κανείς να αγοράσει Vista με το που θα κυκλοφορήσουν;

Δημοσ.

Λογικα και φυσικα ναι , οπως καποιος με τα xp που αν ειχες αγορασει την πρωτη version και τωρα μπορεις ακομα και με διαφορετικο cd (sp2) να στησεις xp και να ειναι εγκυρα εφοσον ο κωδικος ειναι γνησιος και οχι "μαιμου"

και να κανεις κανονικα ενεργοποιηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...