kirimis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 και γω μια απο τα ιδια. με το που φορτωνει την πρωτη εγχρωμη οθονη.... μενει εκει κανα 5 λεπτο, χωρις να κανει τιποτα απολυτως, μετα γυρναει λιγο το CD και τραβαει μια γεναια μπλε οθονη.... ολη δικια μου. Δεν ξερω τι ζορι τραβα, αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως πρωτα θα τα δοκιμασω σε πειρατικη εκδοση να δω πως ολα ειναι ΟΚ και μετα ισως σκεφτω να τα αγορασω.
ItsToasted Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Allithia ta Vista ftiaxtika opos elegan prin xronia? Me "kernel" anti gia kopse rapse? Exei epilogi Windows classic? (den thelw oraio desktop, thelw apodosi) Pote tha vgaloun to SP1 tous? Posa QoS exei na trexoun gia na sou trone to BW? DX10? Ensomatomeno i to perimenoume argotera? NTFS etc? Tha vgei argotera to WFS gia ta Vista? Exw kairo na dw ta specs tous kai eimai ligo ektos. Auta.Thanks
Dr_Slump Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 @pseira κάνεις λάθος, αυτό που βλέπεις είναι χαλί της Μιραράκη.
Snolly Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Ούτε fresh install (an error has occured στην πρώτη ασπρόμαυρη οθόνη που λέει Windows is loading files) ούτε updgrade από τα XP αφού κάνει και το Gathering Files μου λέει Could not create layers.... χμμμμ
dkoum Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 ego ta ebala kanonika (beta 2 ) ,to mono pou exo na pos os parapono alla pisteuo tha diorthothei einai oti me to sistima tis upografis mou kai me rating 4 mou psilokolaei to aero
metalmike Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 ego ta ebala kanonika (beta 2 ) ,to mono pou exo na pos os parapono alla pisteuo tha diorthothei einai oti me to sistima tis upografis mou kai me rating 4 mou psilokolaei to aeroTi na pw... :confused: :confused:
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 paidia an exei kanenas ta noumera gia na egatasteisw ta beta 2 as mou ta steilei,de mporw na ta parw me ton tropo pou leei sth prwth selida
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 paidia ta ebala kai einai yperoxa,nomizw pws tha ta krateisw gia prwto leitourgiko,xerei kanenas pio programa gia adigrafh typoy nero leitourgei sth beta 2?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Windows Vista Beta: A Lot Like MacOS X. Χα.
kirimis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Windows Vista Beta: A Lot Like MacOS X. Χα. Και φυσικα... για μια ακομη φορα κερδισμενος θα βγει αυτος που υλοποιει καλυτερα κατι και ας μην το σκεφτηκε πρωτος (λεμε τωρα...)... αρα και παλι η MS θα ξεσκισει στο τελος της ημερας...
mohic4n Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Katebasa x8es to bradu ta x64. Dokimasa na ta kanw install prin ligo alla den ... Mou bgazoun to e3hs error: Machine_check_exception AMD 3200+ x64 Asus A8N Sli 2x512mb DDR se IDE hdd (ton SATA ton ebgala) Dokimazw allh mia fora me oles tis epiloges gia USB, SATA, klp sto BIOS disabled. An petuxei kalws... Diaforetika apo ton Septembrh pali EDIT: Mpa. Tzifos h douleia... Den lene na mpoune me tpt De peirazei, perimenoume thn final version...
ntsili Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Έχουμε και λέμε. Κατέβασα τα 32 και τα πέρασα σε καινούργιο partition. Πολύ ωραία αισθητικά, είδα και τί θα πει aero, αλλά μην περιμένετε να γίνουν από τώρα το καινούργιο σας λειτουργικό. 1)Πρόβλημα πρώτο. Πάω να βάλω το NOD32, κάνω restart και το task κολλημένο στο 100%. Πάω να κάνω uninstall το NOD32... τίποτα. Το κατάφερα μόνο μέσω safe mode. Δεν πειράζει λέω. Πάω στο link όπου η microsoft σου δίνει μέσω μιας "εκλεκτής" της εταιρείας ένα antivirus για 12 μήνες. Το εγκαθειστώ, κάνω και τα updates, πάω να κάνω scan & μετά από 2 λεπτά κολάει όλο το μηχάνημα. Restart, ξανά scan, ξανά τα ίδια... Άρα προς το παρόν antivirus γιόκ, αφού δεν δουλεύει ούτε το antivirus που προτείνει η ίδια η microsoft για τα Vista... 2)Ό,τι και να πας να εκτελέσεις πετάγεται ένα άσχετο παράθυρο και σου λέει ότι "κάποιος" θέλει να εκτελέσει το τάδε πρόγραμμα. Ωραίο στην αρχή, αλλά από ένα σημείο και πέρα αρχίζεις να πιστεύεις ότι εσύ είσαι κάποιος άλλος... 3)Έχω αρκετά καλό σύστημα με 2Gb και ενώ το CPUuse παίζει γύρω στο 8-15%, ώρες-ώρες σου πετάει μια κατοστάρα ενώ μπορεί να παίζεις πασιέτζα. Πάντως, το AERO φυσάει (γι'αυτό το λένε έτσι ). Γίνονται παπάδες στο desktop και ο επεξεργαστής δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θα πείτε πώς και τα παίζει στην πασιέτζα, ή σε ξεκάρφωτες φάσεις... Προφανώς μιλάμε για beta. 4)Τρία cracks δοκίμασα για γνωστά προγράμματα & ΚΑΝΕΝΑ δεν δούλεψε. Όχι, δεν είμαι γκαντέμης, αλλά μην περιμένετε να σας δουλέψει όλη η γκαρνταρόμπα... 5)Ο explorer μου άρεσε πολύ. Χρόνια είχα να κάνω τόσο χλιδάτο browsing. Ξέρει από που να κατεβάζει όποια plugins του χρειαστούν και φυσικά είναι αρκετά ευγενικός (κοινώς ρωτάει πρώτα). 6)Παρότι, έκανα clean install σε καινούργιο partition, έχω την εντύπωση ότι κατιτί πειράχτηκε και στα windows xp. Aυτό δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά κάτι δεν πάει καλά εδωπέρα... (επαναλαμβάνω, μπορεί να είναι ιδέα μου λόγω της εμπειρίας που περιγράφω στο 2 "μήπως είμαι κάποιος άλλος?":mrgreen: ). 7)Drivers: για τα 32bit δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού μπόρεσα και πέρασα κανά-δυό drivers από τα XP. Στα 64bit όμως που το δοκιμάσαμε είχαμε αρκετά προβλήματα (δεν πέρασε ο driver που έχει βγάλει η ίδια η NVIDIA για Vista 64bit!! [για κάρτες γραφικών]) Πάντως χρειάζεστε οπωσδήποτε online σύνδεση γιατί κάποιους drivers τους κατεβάζει απευθείας και με επιτυχία... 8 )Και για να μην καταστροφολογώ θα πω κάτι και αν θέλετε πιστέψτε με. Προχτές περάσαμε με 3 φίλους μου τα Vista 64bit σε ένα γνωστό μου. Μάλιστα, επειδή δεν είμασταν σίγουροι ότι θα την γλιτώσουν τα XP που ήταν ήδη στο σύστημα, επιστρατεύσαμε extra σκληρό Maxtor 40άρη. Αποτέλεσμα? Καταστρέψαμε τον σκληρό!!!:twisted: :twisted: Πώς έγινε αυτό? Απλά μόλις περάσαμε τα vista, κατά λάθος πατήσαμε το κουμπάκι που "υποθέσαμε" ότι κάνει shutdown. Έλα όμως που δεν έκανε shutdown, αλλά hibernate και μάλιστα beta, για να μην πω gama... Yποτίθεται ότι θα "κρατούσε" το σύστημα σε hibernation, αλλά μόλις επαναφέραμε το σύστημα (σε δευτερόλεπτα! μπράβο στην MS:confused: ) δεν δούλευε τίποτα. Ε, λέμε θα κόλησε το μηχάνημα... κάνουμε ένα restart και πάπαλααα! Το σκληρό τον έβλεπε το bios, αλλά ήταν γεμάτος errors (από την αρχή μέχρι το τέλος). Πάμε να τον κάνουμε format και παίρνουμε γύρω στο 45% το γνωστό μήνυμα error ότι δεν μπορεί να γίνει το format... Τώρα πώς έγινε σε μισό δευτερόλεπτο να χαλάσει ολόκληρος σκληρός κανείς μας δεν κατάλαβε. Hθικό συμπέρασμα: εκείνο το κόκκινο κουμπάκι που σας περιέγραψα ΔΕΝ κάνει restart & shutdown, αλλά hibernate και καλό θα ήταν να το σκεφτείς πριν το πατήσεις. 4 είμασταν και έγινε η στραβή, φαντάσου εσύ που θα είσαι μόνος!!
chiderboy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Windows Vista: Beta 2 Preview http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2780
Innersense Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 ItsToasted > Vista = IE 7.0 + MP 11 + DX 10 Για την ακρίβεια το DX 10 υποθέτω ότι γονατίζει και τη GF 5200 Go του λάπτοπ μου και υποθέτω ότι το τρίπτυχο CPU - RAM - GPU είναι συμαντικό για τα Vista. Winfs δεν παιζει ακόμα γιατί όπως είχε υποθεί απο την μικροσοφτ δεν προλαβαίνουνε. Παρόλα αυτά σε κάθε φόλτερ που ανοίγεις τα Vista ρίχνουν ένα βλέφαρο να δουν τι έχεις μέσα, πράγμα το οποίο καθυστερεί αρκετά τον υπολογιστή. Συνεχίζω τις έρευνες για απενεργοποίηση σαχλαμάρων και θα ενημερώσω... α... τα Vista μπήκαν σε: Acer Aspire 1362 [AMD Sempron 2800+ 1,6 GHZ][512 RAM][GeForce 5200 Go 64MB][seagate Momentus 80GB@7200]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.