GIANNISPATRA Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 δοκιμάζω και εγώ το Σάββατο αυτή την έκδοση και από ότι βλέπω είναι και η μεγαλύτερη που έχει βγει . Ελπίζω να έχω παρόμοια αποτελέσματα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Λοιπόν ...Εδώ και 4-5 ώρες δοκιμάζω τα Vista 5308 και εάν έχουν το Θεό τους....... Κανένα πρόβλημα εως τώρα.Θα με τρελλάνουν! Τι σφαίρα που πάει με τον P4 2.4Mhz ' date='τι τρελλές ταχύτητες με τον Ι.Ε.7,τι που μου βρήκε το scanner ,το ξεχασμένο από τον ίδιο το Θεό,Colorado 9600,τι τρέχει ρε παιδιά? Εχει κανείς αλλος δοκιμάσει αυτή τη version ή εμένα απλά μου "έκατσε" καλά? Σε άλλο σκληρό βέβαια από τα XP αλλά κανένα πρόβλημα ,ξαναλέω. Να δούμε τι μου επιφυλάσει η συνέχεια βέβαια αλλά so far so good ...(ελπίζω όχι ...so what?) Αναμένω "ανάλογες" εμπειρίες![/quote'] Εχω δοκιμασει την beta 2 build 5270 η οποια πρεπει να κυκλοφορησε τον Δεκ. 2005... Δεν ξερω για την 5308 αλλα η 5270 εχει σοβαρα bugs. Καταρχην ειχαν βγαλει την sidebar , απο το add/remove programs αν επιλεξεις να βαλεις/βγαλεις windows features σου πεταει ενα μυνημα οτι το λειτουργικο προσπαθησε να τρεξει μια DLL σαν application και δεν τα καταφερε οποτε με λιγα λογια δεν δουλευει η προσθηκη/αφαιρεση προγραμματων σωστα. Το speech recognition δεν λειτουργησε ουτε στο δικο μου μηχανημα ουτε σε φιλου , εκλεινε η εφαρμογη με το ετσι θελω. Σαν λειτουργικο , ειδικα τα visuals ηταν κορυφαια ... windows switcher! transparency σε ολα τα κομματια του λειτουργικου ακομη και στην taskbar! Internet explorer 7 με tabs επιτελους πιο γρηγορος απο ποτε! Media player 11 , directX 10 Καμια σχεση τα xp , αν τα δειτε εστω και μια φορα θα καταλαβετε τι εννοω.
Godfath3r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 H beta 2 είναι η τελευταία beta που θα βγεί πρίν την τελική έκδοση?
kirimis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Με την 5308 ειχα μονο ενα προβλημα.... οποτε ειχα σε overclock τις μνημες μου βαρουσαν crash στην εκκινηση....ενω στα XP & Vista 5207 ολα ηταν καλα.... Κατα τα αλλα σταθερα, και απροβληματιστα αν και beta...
STEVEtheGREEK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Αρχίσαν σε μένα να δείχνουν κάποια σημάδια κούρασης. Δεν κάνουν νορμάλ shut down ή restart. Κάποια partitions μου τα "χάνουν". Αντιβιοτικά προγράμματα ενώ εγκαθίστανται,δεν τρέχουν ποτέ. Βλέποντας και κάνοντας από δω και πέρα! Εξαιρετικά εφέ θα έλεγα βέβαια αλλά ποιός πληρώνει για αυτά και μόνο? Εάν δώσω τα ωραία μου ευρουδάκια (βλ.Ρεύμα κατανάλωσης PC due downloading plus internet service provider contract),θα επιθυμώ και λειτουργίες ουσίας πέραν του όποιου καλαίσθητου περιτυλίγματος!
gregdais Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 paidia katevasa ta 32bit beta v.5308 kai einai ipervolika arga stin egatastasi, ta pernaw tora se laptop me athlon xp 2200m me 1gb ram kai 40gb disko.
gregdais Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 se posi ora ta egatastasitate ? (osoi ta perasate)
polaki Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Αρχίσαν σε μένα να δείχνουν κάποια σημάδια κούρασης.Δεν κάνουν νορμάλ shut down ή restart. Κάποια partitions μου τα "χάνουν". Αντιβιοτικά προγράμματα ενώ εγκαθίστανται' date='δεν τρέχουν ποτέ. Βλέποντας και κάνοντας από δω και πέρα! Εξαιρετικά εφέ θα έλεγα βέβαια αλλά ποιός πληρώνει για αυτά και μόνο? Εάν δώσω τα ωραία μου ευρουδάκια (βλ.Ρεύμα κατανάλωσης PC due downloading plus internet service provider contract),θα επιθυμώ και λειτουργίες ουσίας πέραν του όποιου καλαίσθητου περιτυλίγματος![/quote'] Ε τότε ασε την ΒΕΤΑ και περίμενε την official όπως όλος ο κόσμος. Όπως καταλαβαίνεις δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα αυτά όταν βγούν, όσο για τα antivirus που δεν παίζουν, φταίει συνήθως το πρόγραμμα και όχι το λειτουργικό, οπότε χρειάζεται patch!
nick_gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 μπορεί κάποιος να μου πεί αν τα εγκαταστήσω σε ξεχωριστό δίσκο για δοκιμή, μετά πως θα τα βγάλω; θα θέλει φορμάτ με πρόγραμμα όπως το Acronis disk director, ή όπως το partition magic?
gregdais Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Για σας παιδιά, εδώ Βίστα Μπέτα 2! Paidia xoris plaka fenetai poli oraio leitourgiko!!! exei vevea kapia lags xwris logo, ta trexw se acer laptop me athlonxp2200m kai me 1gb@333 Ram. to leitourgiko exei polles diafores sto interface tou apo ta xp, kai mou doulepsan A P S O G A oloi oi drivers tou laptop mou (chipset,vga,keys,sound ktl) opou perasa afta pou eixa gia xp kai den ekanan kanena nazi...!to diktio einai fovero me arketes parametrous. o ie 7 einai arketa diaforetikos gia na sas pw akoma tin gnomi mou alla einai arketa grigoros (i mou fenetai emena giati simera egin i 384>512!!! ) plaka plaka einai arketa grigoros kai elafris,me ta tabs tou kai ola ta kaloudia,alla opws kai nanai egw fonazw flegomeni alepou gia panta...!mou ti spaei pou lipei to koumpi up tou explorer ....!perissoteres apopseis argotera... tha ta afisw liges meres gia na mathw ligo ton neo tous tropo.... episis i mama ms xtipise recor me to paint pou apo win95 einai to idio!! to windows media player 11 fanike arketa plousio alla ligo argo!apo efanisi??? oti kalitero exw dei meta apo ta nea mac...
STEVEtheGREEK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 μπορεί κάποιος να μου πεί αν τα εγκαταστήσω σε ξεχωριστό δίσκο για δοκιμή' date=' μετά πως θα τα βγάλω; θα θέλει φορμάτ με πρόγραμμα όπως το Acronis disk director, ή όπως το partition magic?[/quote'] Εγω μετά από την δοκιμαστική περίοδο των δυο περιπου εβδομάδων και για να μην στενοχωριέμαι άδικα,τα έβγαλα με το Partition Magic αν και ακόμη δεν βρήκα χρόνο να επαναφέρω το boot.ini στην αρχική του κατάσταση (Προ Vista) αλλά κανένα πρόβλημα κατα τ'άλλα!
nick_gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Εγω μετά από την δοκιμαστική περίοδο των δυο περιπου εβδομάδων και για να μην στενοχωριέμαι άδικα,τα έβγαλα με το Partition Magic αν και ακόμη δεν βρήκα χρόνο να επαναφέρω το boot.ini στην αρχική του κατάσταση (Προ Vista) αλλά κανένα πρόβλημα κατα τ'άλλα! ok σε ευχαριστώ πολύ! έλεγα να τα δοκιμάσω σε ένα νέο δίσκο που προορίζεται για αποθήκευση αρχείων..αλλά μιας και τα έχω
ni_kuho Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Τι απαιτήσεις έχουν? (με ενδιαφέρει για κάρτα γραφικών πιο πολύ)Γιατί έχω ακούσει κάτι τρελά για 256MB.
gregdais Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Τι απαιτήσεις έχουν? (με ενδιαφέρει για κάρτα γραφικών πιο πολύ)Γιατί έχω ακούσει κάτι τρελά για 256MB. mpa file den paizei prob...!!! egw sto laptop pou anaferw kai parapanw ta perasa kai exei onboard tis plakas s3 karta grafikwn me 64mb shared ram kai kanena problima!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.