Προς το περιεχόμενο

The official Windows Vista [beta] thread

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 511
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και τα επιχειρηματα σας παρακαλω??γιατι ειναι χαζο και ποιο θα ηταν ενα πιο σοβαρο ονομα?

Δημοσ.

Και μένα το "Μακρύ Κέρατο" μού φαίνεται πιο "όμορφο" απο το "Βίζιτα".

Τέσπα, θα το συνηθίσουμε και αυτό με τον καιρό...

Δημοσ.

Όντως δεν ταιριάζει το Windows Vista αλλά σκασίλα μου το όνομα... ας είναι σταθερό και καλό λειτουργικό και ας το λένε και μικρή λουλού. Μπορεί εάν θέλει η Microsoft να αλλάξει και το όνομα του σε Astalavista.

Δημοσ.
Όντως δεν ταιριάζει το Windows Vista αλλά σκασίλα μου το όνομα... ας είναι σταθερό και καλό λειτουργικό και ας το λένε και μικρή λουλού. Μπορεί εάν θέλει η Microsoft να αλλάξει και το όνομα του σε Astalavista. :grin:

:razz: :razz: :razz: Πολυ καλο!!! Μπραβο φιλε!

Δημοσ.

Εννοιολογικά μια χαρά είναι (...= μακρινή θέα,ορίζοντας,προοπτική) απλώς μπορούμε να κάνουμε πολλά λογοπαίγνια και μας "κακοφαίνεται"...

Υ.Γ. Windows (Σ)βήστα!

Δημοσ.
Εννοιολογικά μια χαρά είναι (...= μακρινή θέα' date='ορίζοντας,προοπτική) απλώς μπορούμε να κάνουμε πολλά λογοπαίγνια και μας "κακοφαίνεται"...

Υ.Γ. Windows (Σ)βήστα![/quote']

Σ βηστα βριστα..και παει λεγοντας.. :-) Το καλυτερο το ειπε ο φιλος με την μικρη λουλου και το astalavista..Πολυ γελιο,πετυχημενο..

Δημοσ.
και τα επιχειρηματα σας παρακαλω??γιατι ειναι χαζο και ποιο θα ηταν ενα πιο σοβαρο ονομα?

Τώρα αν αναπτύσουμε και επιχειρηματολογία γιατί ένα όνομα μας ακούγεται χαζό.....

Δεν υπάρχει επιχείρημα είναι απλά θέμα "ήχου"..ακούγεται λίγο ηλίθιο...Εμένα μου θυμίζει και την ατάκα "asta la vista baby" , αλλά μην το εκλάβει κανείς αυτό σαν επιχείρημα :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...