lazaross Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 πολυ αστειο και παιδικο ονομα μου ακουγεται.. και πολυ χαζο! εσεις;
BillDask Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Έχεις δίκιο, περισσότερο για windows βίζιτα (Vista) μου ακούγεται…..
deepdish Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 και τα επιχειρηματα σας παρακαλω??γιατι ειναι χαζο και ποιο θα ηταν ενα πιο σοβαρο ονομα?
Antonisk2003 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Πάντως εγω προτιμούσα το longhorn. Άκου εκεί vista...
Papajohn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Και μένα το "Μακρύ Κέρατο" μού φαίνεται πιο "όμορφο" απο το "Βίζιτα". Τέσπα, θα το συνηθίσουμε και αυτό με τον καιρό...
panospc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Όντως δεν ταιριάζει το Windows Vista αλλά σκασίλα μου το όνομα... ας είναι σταθερό και καλό λειτουργικό και ας το λένε και μικρή λουλού. Μπορεί εάν θέλει η Microsoft να αλλάξει και το όνομα του σε Astalavista.
lazaross Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 παντως το καλυτερο ονομα ηταν το xp. συμφωνειτε;
nimik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Όντως δεν ταιριάζει το Windows Vista αλλά σκασίλα μου το όνομα... ας είναι σταθερό και καλό λειτουργικό και ας το λένε και μικρή λουλού. Μπορεί εάν θέλει η Microsoft να αλλάξει και το όνομα του σε Astalavista. :grin: :razz: :razz: :razz: Πολυ καλο!!! Μπραβο φιλε!
silverthan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Εννοιολογικά μια χαρά είναι (...= μακρινή θέα,ορίζοντας,προοπτική) απλώς μπορούμε να κάνουμε πολλά λογοπαίγνια και μας "κακοφαίνεται"... Υ.Γ. Windows (Σ)βήστα!
nimik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Εννοιολογικά μια χαρά είναι (...= μακρινή θέα' date='ορίζοντας,προοπτική) απλώς μπορούμε να κάνουμε πολλά λογοπαίγνια και μας "κακοφαίνεται"... Υ.Γ. Windows (Σ)βήστα![/quote'] Σ βηστα βριστα..και παει λεγοντας.. Το καλυτερο το ειπε ο φιλος με την μικρη λουλου και το astalavista..Πολυ γελιο,πετυχημενο..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Ultra Fast & Super Stable plus Unlimited Potential έπρεπει να το ονομάσουν,και να το δίνουν με telemarketing :razz:
laskos0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 και τα επιχειρηματα σας παρακαλω??γιατι ειναι χαζο και ποιο θα ηταν ενα πιο σοβαρο ονομα? Τώρα αν αναπτύσουμε και επιχειρηματολογία γιατί ένα όνομα μας ακούγεται χαζό..... Δεν υπάρχει επιχείρημα είναι απλά θέμα "ήχου"..ακούγεται λίγο ηλίθιο...Εμένα μου θυμίζει και την ατάκα "asta la vista baby" , αλλά μην το εκλάβει κανείς αυτό σαν επιχείρημα :grin:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 agagaga Hasta la vista grafetai... ante na doume kai ta official requirements twra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.